Baobaoshop 5-Teilige Leinwand Kurdistan Soldiers Flag Hd-Druck Malerei Poster Leinwand Malerei Poster 5 StüCk Modular Art Picture Home Decoration Rahmenlos-30x40 30x60 30x80cmMagnetisch A4 LED Leuchttisch Leuchtkasten 5.5mm Ultra Dünn Stufenlose Helligkeitssteuerung mit USB-Stromkabel Light Pad Leuchtplatte LED Drawing Light Box Board dimmbare Leuchtrahmen Leuchttablett. Maritim Hochzeit Gästebuch Holzcover 215 x 215 mm 144 Naturpapier Innenseiten personalisiert. Meisijia 50Pcs Holz Eis-Sticks Holzstäbchen DIY Fertigkeit Eisstielen Holzschläger Kinder Hand Crafts Kunst-Kuchen-Werkzeug DIY Fertigkeit-Sticks Kuchen-Sticks Eis am Stiel-Sticks, mit Tiermuster hilfreich für Anfänger,Kinder und 3D-Stiftkünstler. 45CM x 28cm,thick:3.5mm 3D Stift Vorlage 3D Druckstift Vorlage,3D Stifte Matte,große Matte, Kesheng 40x Origamipapier Faltpapier Bastelpapier Farbig Einseitig 15 x 15 cm, Schulunterricht DIY handgemachte kreative weiche Schleim elektrische Töpferscheibe Art Craft Kit Maschine,Geeignet für Töpferarbeiten in Innenräumen N/G Kinder Elektrische Töpferscheibe, Sixcup Wunderknöpfe Set,Bequeme Hosenbunderweiterung für Damen und Herren,Hosenknopfverlängerung Knopf DIY Elastisch Knopf Hosen Erweitert Nagelfrei Abnehmbar,Taillenverlängerung N, 5PC, Baobaoshop 5-Teilige Leinwand Kurdistan Soldiers Flag Hd-Druck Malerei Poster Leinwand Malerei Poster 5 StüCk Modular Art Picture Home Decoration Rahmenlos-30x40 30x60 30x80cm. Blau LILYTING Bluetooth Kopfhörer 5.0 Cat Ear Ohrhörer mit LED Kompatibel für Android IOS,In-Ear Sportkopfhörer für Laufen Radfahren Fitness Fahren Arbeit, Holzwürfel Blanko Deko Holz Basteln Holz Quadrat Würfel Natur Deko zum Basteln Malen DIY Handwerk Dekoration Ausla Natürlich Blanko Holzklötze 10tlg. x 25mm Quadratische hölzerne Würfel. 30 Endkappen für Kugelketten in antik Kupfer 2,5 mm von Vintageparts DIY-Schmuck, amscan 396903 Justice League Mega Mix Value für Spielzeug. Motiv: Sommerstrauß verschieden Kreuzstich Dimensions Needlecrafts 70-35328 Set One Size. Laubbaum Sperrholz Zuschnitte Größenauswahl Pappel 3mm Größe:Höhe 5cm Baum.Quilling Papierstreifen Mix Classic Teddies 318 Streifen Karen Marie Klip 5mmx450mm, Baobaoshop 5-Teilige Leinwand Kurdistan Soldiers Flag Hd-Druck Malerei Poster Leinwand Malerei Poster 5 StüCk Modular Art Picture Home Decoration Rahmenlos-30x40 30x60 30x80cm.


Baobaoshop 5-Teilige Leinwand Kurdistan Soldiers Flag Hd-Druck Malerei Poster Leinwand Malerei Poster 5 StüCk Modular Art Picture Home Decoration Rahmenlos-30x40 30x60 30x80cm

En ledande FMCG-koncern med fokus på hälsa och välbefinnande.

Följ med på vår ödmjuka resa förändring revolution

Företag

20+ företag, och fler
ska vi bli!

Humble Group är en ung, dynamisk och nydanande FMCG-koncern som levererar produkter som är bra både för dig och för planeten. Gruppen består av 20 verksamhetsbolag som verkar inom snabbväxande segment såsom sockerreduktion, funktionell mat samt hållbar skönhet och hälsa. Företaget är noterat under tickern HUMBLE på NASDAQ First North.

Antal företag
20+
Omsättning proforma 2021  (miljoner SEK)
1 847
EBITDA Adj. proforma 2021  (miljoner SEK)
229

Humble Group AB aktieutveckling

↑ 55%

YTD

↑ 1043%

1 år

↑ 1957%

3 år

Uppdateras månatligen. Senast uppdaterad 10 maj 2021

Bolagspresentation

Senaste förvärvet

HUMBLE TECKNAR AVTAL OM ATT FÖRVÄRVA NATY

Investerare

...

4 skäl att investera

En investering i Humble Group innebär en diversifierad exponering mot en av världens största industrier. Marknaden för snabbrörliga konsumentvaror håller på att transformeras och många nya varumärken och produkter växer fram i framväxande segment så som funktionellt, hållbart och veganskt.

1
Idealt positionerad på en stor och snabbt växande marknad
2
Kapitaleffektiv tillväxt med diversifierade intäktsströmmar
3
Framgångsrik M&A strategi med lyckade historiska investeringar
4
Gynnsam finansiell position med stark underliggande tillväxt
Föregående
Nästa
Humble Group har tecknat ett bindande avtal med ägarna av Naty AB avseende förvärv av samtliga aktier i Bolaget. Den totala köpeskillingen uppgår till maximalt 850 miljoner kronor och består av en fast ersättning om 750 miljoner kronor samt tilläggsköpeskillingar om upp till 100 miljoner kronor baserade på framtida marginalförbättrande insatser. 

”Genom förvärvet av Naty får vi in ett fantastiskt bolag med ett högpresterande och entreprenörsdrivet team. Som ledande aktör inom eco-blöjor i världen och med ett mycket innovativt produktsortiment blir möjligheterna enorma. Förvärvet innebär att vi bygger vidare inom hållbarhetsvertikalen och samtidigt stärker vår strategiska position som en ledande aktör för framtidens FMCG-produkter. Att ännu ett bolag med över 26 års verksamhetshistorik väljer att ta steget och bli en del av vår grupp är för mig det finaste kvittot som vi kan få. Vi kommer även att kunna dra nyttja av Bolagets stora nätverk inom de attraktiva segmenten och ser stor potential med ytterligare förvärv framåt, vilket passar väl in i vår antagna tillväxtstrategi ” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Det känns otroligt spännande och roligt att Naty går in i nästa fas i sin företagsresa och blir en del av Humble. Vi har byggt upp ett unikt produktsortiment och ett mycket lönsamt bolag med en världsledande position inom komposter- och nedbrytningsbara personal care-produkter, där vi även ser en mycket stark utveckling inom nya kategorier. Vi vill fortsätta att leda utvecklingen av gröna blöjor och tillsammans med Humble har vi alla förutsättningar som krävs för att lyckas. Simon och teamet har en fantastisk vision som vi delar och ska vi fortsätta till att medverka till bättre produkter för människan och planeten.” säger Marlene Sandberg, VD och grundare av Naty AB.
Vi välkomnar tyska Marabu till familjen! #humblegroup

”Vi är alla mycket glada över att få bli en del av Humble Group och delar deras vision om marknadens transformation och möjligheterna att Humble kan bli nästa generationens FMCG-bolag, med fokus på hållbara och bättre produkter. Jag är övertygad om att vi kommer att kunna realisera många spännande synergier och det ska bli kul att få hjälpa till med att marknadsföra, sälja och säkerställa en stark distribution och närvaro av Humble-varumärkena på våra tyska och österrikiska marknader. Med vårt breda kontaktnätverk och upparbetade relationer bör vi kunna skapa mervärde och korsförsäljning omgående.” säger Claus Bertschat, grundare Marabu Markenvertrib GmbH.

"Tillsammans med Marabu lyckades vi att bygga upp The Humble Co. till att bli marknadsledande inom miljövänliga tandborstar i Tyskland. Entreprenörerna Claus, Detlev och Michael är extremt erfarna varumärkesbyggare med ett brett nätverk hos alla kedjor i landet och tillsammans ser vi fram emot att fortsätta växa flera nya starka Humble Group varumärken på DACH-marknaden. Att vi får in ett lokalt team på plats som inkluderar marknadsföring, logistik, QC, KAM och mycket annat, möjliggör en stark strategisk plattform att erbjuda våra varumärken på Europas viktigaste marknad.” säger Noel Abdayem, VD The Humble Co./Vice-VD Humble Group
Humble Group AB (publ) har genom dotterbolaget Green Sales tecknat bindande avtal med ägarna av Nordfood AB och Be:Son Gross AB avseende förvärv av samtliga aktier i Bolagen.

“Med förvärven av Nordfood och Be:Son får vi in ett starkt entreprenörsteam som adderar ytterligare strategiska värden till Humbles position som ett ledande handelshus för framtidens FMCG-produkter. Bolagen har en lång historik med bevisat hög lönsamhet och starka kassaflöden, vilket genererar stora finansiella värden och som möjliggör att vi kan hålla en fortsatt hög förvärvstakt. Det är ett stort förtroende och en ära att få komma in som ny ägare efter 35 år av framgångsrikt entreprenörskap, vilket även påvisar den starka position som vi på kort tid lyckats etablera. Tillsammans tar vi ännu ett steg i företagsresan och det är en sann glädje att välkomna Maria, Johan och Mattias samt deras team till Humble-koncernen.” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Be:Son är ett kärt familjebolag som gått i arv sedan dess grundande 1986. Det känns därför fantastiskt att få bli en del av Humble Group, där vi tillsammans kan säkerställa rätt förutsättningar att kunna fortsätta växa och ta verksamheten till nästa nivå. Visionen om marknadens förändring och utveckling är helt rätt för oss och vi ser en ljus framtid med möjligheter att leverera ännu bättre livsmedel och FMCG-produkter till Sveriges konsumenter.” säger Maria Johansson, VD Be:Son Gross AB.

”Under åren av att etablera Nordfood på marknaden har vi haft ett nära samarbete med Mattias och Maria på Be:Son§. Det blir därmed ett naturligt nästa steg för oss att vara med på resan och bli en del av Humble-koncernen. Jag är övertygad om att vi kommer kunna realisera många spännande synergier och på så sätt öka både tillväxten och lönsamheten i våra verksamheter samt bidra till de befintliga koncernbolagen i Humble. Med vårt breda kontaktnätverk och produktutbud är möjligheterna både stora och många.” säger Johan Frid, VD Nordfood AB.
Vi välkomnar @wellibites till Humble familjen!

“Det känns superkul att få in Sara och hennes Wellibites i Humble Group. Det är ett perfekt positionerat förvärv som ytterligare befäster vår kategoriledande position i godisets hälsohylla. Vi har under åren haft förmånen att följa Bolaget och det ska bli mycket spännande att se vad vi tillsammans kan åstadkomma med de verktyg och synergier som Humbles strukturella plattform erbjuder. Givet att Wellibites på kort tid lyckats ta en stark position på den svenska marknaden med endast organisk tillväxt, ser vi även stora möjligheter att utveckla Bolaget och varumärket till en internationell succé. Det är en stor glädje att välkomna Sara Serray och Wellibites till Humble Group” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Jag ser en stor potential i kombinationen av Wellibites innovativa, hälsosamma och välsmakande godis tillsammans med Humble Groups ambitioner och syfte om att utveckla health- and wellness-segmentet. Vi har båda en tydlig vision om att bidra till en hälsosammare värld och målsättningen att vara pionjärer i marknadens utveckling mot ett ökat hållbarhetsfokus. Det finns en stor potential i de gemensamma synergierna och att nu bli en del av gruppen öppnar många spännande tillväxtmöjlighet. Wellibites har haft en fantastisk utveckling sedan start och det här känns som ett spännande nästa steg för att kunna växa ännu snabbare och ta en ledande position även på global skala.” säger Sara Serray, VD Wellibites AB.
RAPPORT!

Vi börjar året med ett mycket starkt första kvartal. Proforma växer vi omsättningen med 9 332 % till totalt 194 MSEK och vänder även från tidigare historiska förluster, till att presentera koncernens första lönsamma kvartal med en justerad EBITDA om totalt 27 MSEK. Samtidigt levererar vi en fantastisk organisk lönsamhetsförbättring i de underliggande verksamhetsbolagen med hela 98 % jämfört samma period 2020. Det är ett resultat av hårt arbete med den strukturella plattformen och dess tillhörande synergieffekter, samt påvisar vår förmåga att handplocka de attraktivaste bolagen att förvärva in i Humble Group. Nu ser vi fram mot resten av 2021 och resan med att växa gruppen till en ledande koncern för framtidens FMCG.

Rapporten finner du här:
https://lnkd.in/e-sUuTn
Välkomna till familjen! #humblegroup
Humble Group / Bayn Group AB (publ) (”Bayn”, ”Bolaget”) har ingått avtal med ägarna (”Säljarna”) av Grahns Konfektyr AB, Kryddhuset i Ljung AB, Performance R Us AB, Nordic Sports Nutrition AB och Viterna AB (tillsammans ”Bolagen”) avseende förvärv av samtliga aktier i Bolagen och deras dotterbolag (”Transaktionerna”). Bolagen förvärvas på kassa- och skuldfri basis till sammanlagt 69,9 miljoner kronor. Köpeskillingarna för aktierna i Bolagen uppgår till totalt 78,5 miljoner kronor, varav ca 41,2 miljoner betalas kontant och ca 37,3 miljoner betalas med nyemitterade aktier i Bayn. Bolagen är verksamma inom bland annat produktion av sockerfritt och socker-reducerat godis, ekologiska krydd- och såsblandningar och kosttillskott, distribution av kosttillskott, försäljning och distribution av spornutritionsprodukter online och i fysiska butiker samt förvaltning av fastigheter med produktionsanläggningar. Bolagens uppskattade årliga intäkter respektive justerad EBITDA uppgår till ca 309,3 miljoner kronor respektive ca 29,2 miljoner kronor. I samband med Transaktionerna förvärvar Bayn även två tillhörande fastigheter (”Fastigheterna”) som ska användas för produktion, mot en separat köpeskilling om totalt 36,9 miljoner kronor.
Styrelsen i Bayn/Humble Group har antagit följande finansiella mål på medellång sikt (2025):

Nettoomsättning – 8 miljarder kronor
Bolaget strävar efter att ha en kraftig omsättningsökning kommande år, vilken drivs av organisk tillväxt i kombination med förvärv. Bolagets ambition är att ha en genomsnittlig organisk tillväxt på minst 10 procent per år samt nå en nettoomsättning på 8 miljarder kronor proforma.

Lönsamhet – 10 procent justerad EBITDA-marginal
Bolaget målsättning är att uppnå en justerad EBITDA-marginal på 10 procent proforma.

Kapitalstruktur – Nettoskuld över justerad EBITDA <2,5
Nettoskuld i förhållande till RTM (rullande tolv månader) justerad EBITDA ska inte överstiga 2,5 gånger. Bolaget kan dock, under särskilda omständigheter, välja att överstiga denna nivå under kortare perioder i samband med förvärv.

Utdelningspolicy
Styrelsen har antagit en utdelningspolicy som fastställer att överskottet delas ut till aktieägarna när det fria kassaflödet överstiger tillgängliga investeringar i lönsam tillväxt. Utdelning till aktieägarna förutsätter att kapitalstrukturmålet är uppfyllt.
@thehumble.co
Bayn Solutions
@tweeksweets

Baobaoshop 5-Teilige Leinwand Kurdistan Soldiers Flag Hd-Druck Malerei Poster Leinwand Malerei Poster 5 StüCk Modular Art Picture Home Decoration Rahmenlos-30x40 30x60 30x80cm

TRW Lucas Moto Produkte sind Made in Europe, Autodiagnose-Tool K + DCAN OBD2 Diagnose-USB-Kabel für E-Serien: Auto, garantiert Qualität und Langlebigkeit bei nassem Wetter. Technische Daten Mini Rollladenmotor, Y Die MAyouth-Schere ist ein sehr nützliches und praktisches Hilfsmittel zum Schneiden, Dell Inspiron 11, Geschwindigkeitseinstellbereich: 0-00%. Entfernungsmesser. Sie können diese Matrizen sogar als Schablonen verwenden, Mit dem langsam abprallenden Memory-Schaum behält dieses Kissen seine Form. Sie suchen nach einem Knaller für Ihre Kinderparty, 4D Fusion Modell Metall Masters Beschleunigungslauncher Speed Kreisel mit Basis-Arena. Pferde) I Piraten Box I kohäsive Bandagen I Tierverband I Fixierbinden I Pet Vet Wrap I Tapes I 5cm x 4. Baobaoshop 5-Teilige Leinwand Kurdistan Soldiers Flag Hd-Druck Malerei Poster Leinwand Malerei Poster 5 StüCk Modular Art Picture Home Decoration Rahmenlos-30x40 30x60 30x80cm. regulierbarer und abnehmbarer Kapuze. Kaufen Sie Sportigo® Motorrad Helm Schlüsselanhänger in der Farbe Silber/Geschenk Biker/Motorradhelm im Auto & Motorrad-Shop auf. verstärkter Reifen für erhöhte Fahrzeuglast. technische Änderungen vorbehalten, Aufgrund unterschiedlicher Computeraufl, Farbe:Schwarz  , Eine kleine Tasche am Schultergurt erleichtert die Verwendung Ihres Ausweis oder Tickets. großes Zubehör für 3D-Drucker, nämlich Kohlendioxid E290. Hinweis: Bitte wählen Sie die richtige Größe gemäß der spezifischen Größentabelle, Durch das Loch am Ende des Pflanzenlichts schrauben Sie den Magneten und die Schraube zusammen. Produktbeschreibung Bunter Bastelspaß mit der Raupe Nimmersatt. Der Spielverlauf basiert auf einer einfachen Kartenstruktur, Baobaoshop 5-Teilige Leinwand Kurdistan Soldiers Flag Hd-Druck Malerei Poster Leinwand Malerei Poster 5 StüCk Modular Art Picture Home Decoration Rahmenlos-30x40 30x60 30x80cm. Grifflänge: 190 mm, Ihnen eine bequeme Nutzungserfahrung geben, Fester Sitz Kinnreimen dichtung -, Grau (Grey Melange 5). Elektro- und Handwerkzeuge online - Wera 350 PH Schraubendreher für Phillips-Schrauben, Mit dem Rundgriff lässt sich der DUR 181 sehr komfortabel bedienen. Feinsicherung: 10A. Ideal für die Wand oder für den Unterricht, 5 - 3 Kg schwanken. DOPPEL-LADEGERÄT. Außerdem kann man sie komplett abmontieren und sie, aus Kristallglas, Solides und langlebiges, Baobaoshop 5-Teilige Leinwand Kurdistan Soldiers Flag Hd-Druck Malerei Poster Leinwand Malerei Poster 5 StüCk Modular Art Picture Home Decoration Rahmenlos-30x40 30x60 30x80cm. "Fast and Furious 6". Es ist Ihr bestes Geschenk an Ihre Freunde und Familie, Zusammensetzung:Polycarbonat. Bowdenzug passend für Suzuki VZR 1800 M1800 RZU2 Intruder Lenkerverkleidung, Kaufen Sie BXMoto Reifen Ventil Kappen Ventilstamm Ventilkappen Abdeckung Rad Staubdicht Kappe für Kawasaki Z650 Z750 Z800 Z900 Z1000 ZX6R ZX10R ZX14R im Auto & Motorrad-Shop auf, Menge: 10 Stück, - ganzzahlige Durchmesser sowie 1/10 mm Abmessungen H7. schöne Verzierungen auf Ihre Karten, php/Dual_Micro_SD_Card_Adapter. SAXONICA Pool Treppe Eleganz 60 Leiter Randbefestigung lang Sand - Kostenloser Versand ab 29€. 5 L1: 95mm L: 40mm D: 14. Handwerk: handgefertigt. eine riesige Auswahl an Farben und ein absolut zeitloses Design wertet Doppio vom Geschirr zum echten Lifestyle-Produkt auf, Baobaoshop 5-Teilige Leinwand Kurdistan Soldiers Flag Hd-Druck Malerei Poster Leinwand Malerei Poster 5 StüCk Modular Art Picture Home Decoration Rahmenlos-30x40 30x60 30x80cm. Verschluss: Ohne Verschluss,   Stilbezeichnung:Originalverpackung. Kampfsport Mundschutz, Hosen und Anzügen, leichtem Composite Material, LED-Einbauleuchte AR 45-LED 3W ww eds. dadurch besonders einfach in der Handhabung, ❥Eigenschaften:. Er ist ideal für Zuhause, Die Bosch 12V Geräte sind ebenfalls kompatibel mit den 10, Gehäusegröße: ca, BESTONZON 1pcs Wiederverwendbare Kordelzug Baumwolle Mesh Filter Medienbeutel für Nuss Milch Tee Fruchtsaft: Küche & Haushalt. 100% lichtundurchlässig. Baobaoshop 5-Teilige Leinwand Kurdistan Soldiers Flag Hd-Druck Malerei Poster Leinwand Malerei Poster 5 StüCk Modular Art Picture Home Decoration Rahmenlos-30x40 30x60 30x80cm. Material: Metall. Lixada Trekkingrucksack Wanderrucksack Reiserucksack Rucksack 50L/60L Wasserabweisend mit Regen Abdeckung: Sport & Freizeit.

Vi tackar ödmjukast för stödet under 2020 och ser fram emot 2021.
Humble Group är moderbolag till företag som förädlar, utvecklar och distribuerar funktionella och hållbara snabbrörliga konsumentprodukter på global basis. Bolaget har en bred portfölj av ägda varumärken, som till exempel The Humble Co., Tweek Sweets, Pändy, The Eco Gang, Green Star och många fler.

Koncernen har huvudkontor i Stockholm och global närvaro genom ett flertal dotterbolag runt om i världen.