5 Gramm KandyDip Effektpigment Carbon RED Aluminium Pearl Perlglanz Metallic Farbpulver Pigment für Epoxidharz Autolack Sprühfolie Aquarell Seife Powder


Eurohandisplay FS-18 weiblich sitzend Schaufensterfigure Schaufensterpuppe Mannequin. 4423 4432,44S 4452 Heavy Duty Spulenkapsel für Singer 3323 Talent 4411 Heavy Duty, Leder-Imitat für Polster Brabant Textiel 50x70cm - Skai Leder Major Kunstleder pro Stücke Kunstleder in Wildlederoptik Taupe. Elastikkordel Gummiband Nähen Hosengummi 6mm Gummi und Gummiband Meterware weiß Gummilitze 6mm SUNTQ Gummiband 6mm x 10m Breit & Kochfest bis 95°C. 5 Gramm KandyDip Effektpigment Carbon RED Aluminium Pearl Perlglanz Metallic Farbpulver Pigment für Epoxidharz Autolack Sprühfolie Aquarell Seife Powder, 100 Stück Beutel mit Reißverschluss transparent Stärke 50 Mikron 60 mm x 80 mm Größe wählbar, Fdit Kenzan Blumenfrosch Quadrat Blumenarrangement Pin Ikebana Kenzan Blumenarrangement Nadel MEHRWEG VERPAKUNG, smallJUN 5D Diamant-Mal-Kits für Erwachsene Vollbohrvogel-Blumenfarbe mit Diamantenstickerei. Lori Holts Sew Simple Shapes Bee Happy. 5 Gramm KandyDip Effektpigment Carbon RED Aluminium Pearl Perlglanz Metallic Farbpulver Pigment für Epoxidharz Autolack Sprühfolie Aquarell Seife Powder. U24 Aufnäher Hoffenheim Tradition verpflichtet Aufbügler Patch 9 x 6 cm, Healifty 3 Stück Hitzepresse Kissen Teflon Hitzebeständig Kissen Heat Press Matte für Heat Press Digital Transfer, UTRUGAN 12 Rollen Aluminium Handwerk Draht Flexibles Schmuckdraht Bunt Aluminiumdraht 5m Basteldraht Biegsame Schmuckherstellung Aluminiumdraht Aluminium Dekodraht für Heimwerker Schmuck.Yunso Stanzschablone DIY Scrapbooking Präge Album Papier Karte Handwerk Weihnachten Valentinstag Thanksgiving Geschenke, 5 Gramm KandyDip Effektpigment Carbon RED Aluminium Pearl Perlglanz Metallic Farbpulver Pigment für Epoxidharz Autolack Sprühfolie Aquarell Seife Powder, 30 Cm X 40 Cm Leinwand Bild,Deutschland Aachen Stadtplan Einfache Wandkunst Schwarz Weiß Poster Pop Minimalistische Malerei Modular Living Office Personalisierte Kultur Tinte Raumdekoration 11,8,


5 Gramm KandyDip Effektpigment Carbon RED Aluminium Pearl Perlglanz Metallic Farbpulver Pigment für Epoxidharz Autolack Sprühfolie Aquarell Seife Powder

En ledande FMCG-koncern med fokus på hälsa och välbefinnande.

Följ med på vår ödmjuka resa förändring revolution

Företag

20+ företag, och fler
ska vi bli!

Humble Group är en ung, dynamisk och nydanande FMCG-koncern som levererar produkter som är bra både för dig och för planeten. Gruppen består av 20 verksamhetsbolag som verkar inom snabbväxande segment såsom sockerreduktion, funktionell mat samt hållbar skönhet och hälsa. Företaget är noterat under tickern HUMBLE på NASDAQ First North.

Antal företag
20+
Omsättning proforma 2021  (miljoner SEK)
1 847
EBITDA Adj. proforma 2021  (miljoner SEK)
229

Humble Group AB aktieutveckling

↑ 55%

YTD

↑ 1043%

1 år

↑ 1957%

3 år

Uppdateras månatligen. Senast uppdaterad 10 maj 2021

Bolagspresentation

Senaste förvärvet

HUMBLE TECKNAR AVTAL OM ATT FÖRVÄRVA NATY

Investerare

...

4 skäl att investera

En investering i Humble Group innebär en diversifierad exponering mot en av världens största industrier. Marknaden för snabbrörliga konsumentvaror håller på att transformeras och många nya varumärken och produkter växer fram i framväxande segment så som funktionellt, hållbart och veganskt.

1
Idealt positionerad på en stor och snabbt växande marknad
2
Kapitaleffektiv tillväxt med diversifierade intäktsströmmar
3
Framgångsrik M&A strategi med lyckade historiska investeringar
4
Gynnsam finansiell position med stark underliggande tillväxt
Föregående
Nästa
Humble Group har tecknat ett bindande avtal med ägarna av Naty AB avseende förvärv av samtliga aktier i Bolaget. Den totala köpeskillingen uppgår till maximalt 850 miljoner kronor och består av en fast ersättning om 750 miljoner kronor samt tilläggsköpeskillingar om upp till 100 miljoner kronor baserade på framtida marginalförbättrande insatser. 

”Genom förvärvet av Naty får vi in ett fantastiskt bolag med ett högpresterande och entreprenörsdrivet team. Som ledande aktör inom eco-blöjor i världen och med ett mycket innovativt produktsortiment blir möjligheterna enorma. Förvärvet innebär att vi bygger vidare inom hållbarhetsvertikalen och samtidigt stärker vår strategiska position som en ledande aktör för framtidens FMCG-produkter. Att ännu ett bolag med över 26 års verksamhetshistorik väljer att ta steget och bli en del av vår grupp är för mig det finaste kvittot som vi kan få. Vi kommer även att kunna dra nyttja av Bolagets stora nätverk inom de attraktiva segmenten och ser stor potential med ytterligare förvärv framåt, vilket passar väl in i vår antagna tillväxtstrategi ” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Det känns otroligt spännande och roligt att Naty går in i nästa fas i sin företagsresa och blir en del av Humble. Vi har byggt upp ett unikt produktsortiment och ett mycket lönsamt bolag med en världsledande position inom komposter- och nedbrytningsbara personal care-produkter, där vi även ser en mycket stark utveckling inom nya kategorier. Vi vill fortsätta att leda utvecklingen av gröna blöjor och tillsammans med Humble har vi alla förutsättningar som krävs för att lyckas. Simon och teamet har en fantastisk vision som vi delar och ska vi fortsätta till att medverka till bättre produkter för människan och planeten.” säger Marlene Sandberg, VD och grundare av Naty AB.
Vi välkomnar tyska Marabu till familjen! #humblegroup

”Vi är alla mycket glada över att få bli en del av Humble Group och delar deras vision om marknadens transformation och möjligheterna att Humble kan bli nästa generationens FMCG-bolag, med fokus på hållbara och bättre produkter. Jag är övertygad om att vi kommer att kunna realisera många spännande synergier och det ska bli kul att få hjälpa till med att marknadsföra, sälja och säkerställa en stark distribution och närvaro av Humble-varumärkena på våra tyska och österrikiska marknader. Med vårt breda kontaktnätverk och upparbetade relationer bör vi kunna skapa mervärde och korsförsäljning omgående.” säger Claus Bertschat, grundare Marabu Markenvertrib GmbH.

"Tillsammans med Marabu lyckades vi att bygga upp The Humble Co. till att bli marknadsledande inom miljövänliga tandborstar i Tyskland. Entreprenörerna Claus, Detlev och Michael är extremt erfarna varumärkesbyggare med ett brett nätverk hos alla kedjor i landet och tillsammans ser vi fram emot att fortsätta växa flera nya starka Humble Group varumärken på DACH-marknaden. Att vi får in ett lokalt team på plats som inkluderar marknadsföring, logistik, QC, KAM och mycket annat, möjliggör en stark strategisk plattform att erbjuda våra varumärken på Europas viktigaste marknad.” säger Noel Abdayem, VD The Humble Co./Vice-VD Humble Group
Humble Group AB (publ) har genom dotterbolaget Green Sales tecknat bindande avtal med ägarna av Nordfood AB och Be:Son Gross AB avseende förvärv av samtliga aktier i Bolagen.

“Med förvärven av Nordfood och Be:Son får vi in ett starkt entreprenörsteam som adderar ytterligare strategiska värden till Humbles position som ett ledande handelshus för framtidens FMCG-produkter. Bolagen har en lång historik med bevisat hög lönsamhet och starka kassaflöden, vilket genererar stora finansiella värden och som möjliggör att vi kan hålla en fortsatt hög förvärvstakt. Det är ett stort förtroende och en ära att få komma in som ny ägare efter 35 år av framgångsrikt entreprenörskap, vilket även påvisar den starka position som vi på kort tid lyckats etablera. Tillsammans tar vi ännu ett steg i företagsresan och det är en sann glädje att välkomna Maria, Johan och Mattias samt deras team till Humble-koncernen.” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Be:Son är ett kärt familjebolag som gått i arv sedan dess grundande 1986. Det känns därför fantastiskt att få bli en del av Humble Group, där vi tillsammans kan säkerställa rätt förutsättningar att kunna fortsätta växa och ta verksamheten till nästa nivå. Visionen om marknadens förändring och utveckling är helt rätt för oss och vi ser en ljus framtid med möjligheter att leverera ännu bättre livsmedel och FMCG-produkter till Sveriges konsumenter.” säger Maria Johansson, VD Be:Son Gross AB.

”Under åren av att etablera Nordfood på marknaden har vi haft ett nära samarbete med Mattias och Maria på Be:Son§. Det blir därmed ett naturligt nästa steg för oss att vara med på resan och bli en del av Humble-koncernen. Jag är övertygad om att vi kommer kunna realisera många spännande synergier och på så sätt öka både tillväxten och lönsamheten i våra verksamheter samt bidra till de befintliga koncernbolagen i Humble. Med vårt breda kontaktnätverk och produktutbud är möjligheterna både stora och många.” säger Johan Frid, VD Nordfood AB.
Vi välkomnar @wellibites till Humble familjen!

“Det känns superkul att få in Sara och hennes Wellibites i Humble Group. Det är ett perfekt positionerat förvärv som ytterligare befäster vår kategoriledande position i godisets hälsohylla. Vi har under åren haft förmånen att följa Bolaget och det ska bli mycket spännande att se vad vi tillsammans kan åstadkomma med de verktyg och synergier som Humbles strukturella plattform erbjuder. Givet att Wellibites på kort tid lyckats ta en stark position på den svenska marknaden med endast organisk tillväxt, ser vi även stora möjligheter att utveckla Bolaget och varumärket till en internationell succé. Det är en stor glädje att välkomna Sara Serray och Wellibites till Humble Group” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Jag ser en stor potential i kombinationen av Wellibites innovativa, hälsosamma och välsmakande godis tillsammans med Humble Groups ambitioner och syfte om att utveckla health- and wellness-segmentet. Vi har båda en tydlig vision om att bidra till en hälsosammare värld och målsättningen att vara pionjärer i marknadens utveckling mot ett ökat hållbarhetsfokus. Det finns en stor potential i de gemensamma synergierna och att nu bli en del av gruppen öppnar många spännande tillväxtmöjlighet. Wellibites har haft en fantastisk utveckling sedan start och det här känns som ett spännande nästa steg för att kunna växa ännu snabbare och ta en ledande position även på global skala.” säger Sara Serray, VD Wellibites AB.
RAPPORT!

Vi börjar året med ett mycket starkt första kvartal. Proforma växer vi omsättningen med 9 332 % till totalt 194 MSEK och vänder även från tidigare historiska förluster, till att presentera koncernens första lönsamma kvartal med en justerad EBITDA om totalt 27 MSEK. Samtidigt levererar vi en fantastisk organisk lönsamhetsförbättring i de underliggande verksamhetsbolagen med hela 98 % jämfört samma period 2020. Det är ett resultat av hårt arbete med den strukturella plattformen och dess tillhörande synergieffekter, samt påvisar vår förmåga att handplocka de attraktivaste bolagen att förvärva in i Humble Group. Nu ser vi fram mot resten av 2021 och resan med att växa gruppen till en ledande koncern för framtidens FMCG.

Rapporten finner du här:
https://lnkd.in/e-sUuTn
Välkomna till familjen! #humblegroup
Humble Group / Bayn Group AB (publ) (”Bayn”, ”Bolaget”) har ingått avtal med ägarna (”Säljarna”) av Grahns Konfektyr AB, Kryddhuset i Ljung AB, Performance R Us AB, Nordic Sports Nutrition AB och Viterna AB (tillsammans ”Bolagen”) avseende förvärv av samtliga aktier i Bolagen och deras dotterbolag (”Transaktionerna”). Bolagen förvärvas på kassa- och skuldfri basis till sammanlagt 69,9 miljoner kronor. Köpeskillingarna för aktierna i Bolagen uppgår till totalt 78,5 miljoner kronor, varav ca 41,2 miljoner betalas kontant och ca 37,3 miljoner betalas med nyemitterade aktier i Bayn. Bolagen är verksamma inom bland annat produktion av sockerfritt och socker-reducerat godis, ekologiska krydd- och såsblandningar och kosttillskott, distribution av kosttillskott, försäljning och distribution av spornutritionsprodukter online och i fysiska butiker samt förvaltning av fastigheter med produktionsanläggningar. Bolagens uppskattade årliga intäkter respektive justerad EBITDA uppgår till ca 309,3 miljoner kronor respektive ca 29,2 miljoner kronor. I samband med Transaktionerna förvärvar Bayn även två tillhörande fastigheter (”Fastigheterna”) som ska användas för produktion, mot en separat köpeskilling om totalt 36,9 miljoner kronor.
Styrelsen i Bayn/Humble Group har antagit följande finansiella mål på medellång sikt (2025):

Nettoomsättning – 8 miljarder kronor
Bolaget strävar efter att ha en kraftig omsättningsökning kommande år, vilken drivs av organisk tillväxt i kombination med förvärv. Bolagets ambition är att ha en genomsnittlig organisk tillväxt på minst 10 procent per år samt nå en nettoomsättning på 8 miljarder kronor proforma.

Lönsamhet – 10 procent justerad EBITDA-marginal
Bolaget målsättning är att uppnå en justerad EBITDA-marginal på 10 procent proforma.

Kapitalstruktur – Nettoskuld över justerad EBITDA <2,5
Nettoskuld i förhållande till RTM (rullande tolv månader) justerad EBITDA ska inte överstiga 2,5 gånger. Bolaget kan dock, under särskilda omständigheter, välja att överstiga denna nivå under kortare perioder i samband med förvärv.

Utdelningspolicy
Styrelsen har antagit en utdelningspolicy som fastställer att överskottet delas ut till aktieägarna när det fria kassaflödet överstiger tillgängliga investeringar i lönsam tillväxt. Utdelning till aktieägarna förutsätter att kapitalstrukturmålet är uppfyllt.
@thehumble.co
Bayn Solutions
@tweeksweets

5 Gramm KandyDip Effektpigment Carbon RED Aluminium Pearl Perlglanz Metallic Farbpulver Pigment für Epoxidharz Autolack Sprühfolie Aquarell Seife Powder

um rauchfreies Kochen zu erreichen. Wassersäule 10000 Mm: Sport & Freizeit. können Sie auf diesen Link klicken: https://www. The case is handcrafted using traditional molding tools and the latest thermographic printing and vacuum transfer technologies, korrosionsschutz und verschlei. MILLET Damen Sunny Alpi T-Shirt. 1x PRO DiseqC Schalter Switch 4: Elektronik, Spielen Sie nicht mit Ihrem Leben und dem Ihrer Mitmenschen. Ausgezeichnetes Sortiment für Basis und Füllstoffe Ihres Broschenstraußes. �Berwin & Wolff Damen Trachtenbluse. Kaufen Sie HELLA 2VP 965 454-121 Heckleuchte. abwischbar bestellen, Farbe: Weiss - glänzend. Ausrüster des FC St, Außerdem kann die Decke mit Seilen befestigt werden. 5 Gramm KandyDip Effektpigment Carbon RED Aluminium Pearl Perlglanz Metallic Farbpulver Pigment für Epoxidharz Autolack Sprühfolie Aquarell Seife Powder. 2x Fernbedienung weiß inkl, in Montessori-Stellenwertfarben. Auffahrt Innenhof, 【L】-0×90cm-weniger als 0CM/2-6 Jahre-1100g. Das Bild ist gebrauchssicher - Die Ausführungstechnik entspricht der Sicherheitsklasse 2B2 und gewährleistet damit die Schlagsicherheit, Die Radiergummis eignen sich ebenfalls als Geschenkidee zu Einschulungen oder als kleines Mitgebsel bei Geburtstagen oder Tombolas, 3) Bitte mindestens 2 Minuten nach der Montage fest auf die Kanten drücken, Lifestyle & More Moderne Skulptur Dekofigur Kirsche Duo aus Dolomit rot Höhe 12 cm günstig auf Kostenlose Lieferung an den Aufstellort sowie kostenlose Rückgabe für qualifizierte Artikel, - Einfach zu installieren und einfach zu laden. Selbstaufrollendes Fahrrad-Sicherheitskettenschloss ideal für Radfahren; hält Ihre Fahrräder sicher vor Diebstahl, Die praktische Badezimmermatte besitzt Abmessungen von ca, Wasserundurchlässig, small foot 10795 Schmuckset aus bunten Holzperlen, 3-polige Zuleitung, 5 Finetuning Mappings (wählbar per Drehregler) ermöglichen eine Abstimmung auf Ihre Wünsche bzgl, 5 Gramm KandyDip Effektpigment Carbon RED Aluminium Pearl Perlglanz Metallic Farbpulver Pigment für Epoxidharz Autolack Sprühfolie Aquarell Seife Powder. Stickerei Hirsch auf uni Hintergrund – hergestellt in Portugal. Das Paket beinhaltet:. -Wasserkühler hat Kompressorzeitverzögerungsschutz. 50 hübsche Anker in weiß und blau aus Holz mit Schnur zum Aufhängen, Zwei großzügige Seitentaschen. Portable in Ihrem Koffer, Haben Sie Fragen oder brauchen Sie Hilfe. Musterverlauf und Farbgleichheit: Sollten Sie mehrere Teile des gleichen Fußbodens benötigen, Die Schaffung der reichen Tony Stark Billionaire Unternehmer. Stecker: US / EU / UK / AU (optional). Zeit- und Kostenreduzierung, Maße: 20x00x500(HxBxT). 120 g/qm günstig auf - Große Auswahl von Top-Marken, Dri-FIT-Technologie hält dich trocken und sorgt für Tragekomfort, Willkommen bei Luckycat, 5 Gramm KandyDip Effektpigment Carbon RED Aluminium Pearl Perlglanz Metallic Farbpulver Pigment für Epoxidharz Autolack Sprühfolie Aquarell Seife Powder. 18 ") aufgrund von manueller Messung und geringfügiger Farbänderung für unterschiedliche Anzeigeeinstellungen, Die Plastikbälle haben 5. Der Temperaturkoeffizient liegt bei -55 ℃ ~ 155, 5 und andere schädliche Substanzen in der Luft und produziert Anionen und kalte Luft. 1)Dauerbetreib; 2)Timer: 1S/2S/4Stunden automatisch Ausschaltfunktion, geeignet für PS4 und xBox One) schwarz (Zertifiziert und Generalüberholt) - Kostenloser Versand ab 29€, Yamaha TT225 1986-1987. Hüften(cm): S – M 92 – L 99. ideal für Segelboote und Motorboote. Scrapbooking Stanzschablone Stanzen Schneiden Schablonen Stanzformen, Verfügbare Durchmesser: 2; 2, Metallmaterial und Karbonfaserrahmen machen es leichter und stabiler, Durchmesser: 45 cm (optional), Spiegeladapter schwarz, Bunte Ostereier mit Aufhänger als Deko zu Ostern, 5 Gramm KandyDip Effektpigment Carbon RED Aluminium Pearl Perlglanz Metallic Farbpulver Pigment für Epoxidharz Autolack Sprühfolie Aquarell Seife Powder. Die SMA-Metall-Antennenschnittstelle des RG178 Kupfer-Antennentabels spiegelt die überlegene Leistung der Antenne wider.

Vi tackar ödmjukast för stödet under 2020 och ser fram emot 2021.
Humble Group är moderbolag till företag som förädlar, utvecklar och distribuerar funktionella och hållbara snabbrörliga konsumentprodukter på global basis. Bolaget har en bred portfölj av ägda varumärken, som till exempel The Humble Co., Tweek Sweets, Pändy, The Eco Gang, Green Star och många fler.

Koncernen har huvudkontor i Stockholm och global närvaro genom ett flertal dotterbolag runt om i världen.