Grau 1 Serenity SRACC001 Weight Eye Mask

YAHAMA 6.5L Schwingdeckeleimer Abfallbehälter mit Schwingdeckel Mülleimer/Kosmetikeimer/Abfalleimer mit Deckel. 1a-becker 72x Mini Wäscheklammern Deko Bastel Klammer Kunststoff Clip Pinnwand Zubehör bunt. dunkelgrau/grau für das Spülbecken Joseph Joseph Caddy Ordnungshelfer, Camper Van Hippy Bus Salt and Pepper Pots Cruet Set Red by Ginger Interiors. Bergner Gewürzregal 13-teilig Q1781. Grau 1 Serenity SRACC001 Weight Eye Mask. Edelstahl Car Race 0,5 Liter alfi 5337.711.050 Isolier-Trinkflasche isoBottle II BPA-Free 12 Stunden heiß 24 Stunden kalt, Hihey Tragbar Kunststoff Nahrungsmittel Getreide Müsli Mehl Aufbewahrungsbox Spender Reis Behälter versiegelt Tank mit Messbecher 2kg. Images dOrient POR-902012 Metalldose mit 2 Tassen, Stabiler Karton mit Herzen 10er Set Deckel Schriftzug Von Herzen Farbe: Grau/Weiß Brandsseller Geschenkboxen Aufbewahrungsboxen Schachteln mit Deckel. Keksdose Rot Bonbondose Schriftzug: Danke Ritzenhoff & Breker Bonboniere 689631, Grau 1 Serenity SRACC001 Weight Eye Mask. LogiLink Professional WP0015 Einbauprofil für 19 Zoll Wandverteiler 15 HE. Toruiwa Cone Tüte Durchsichtig Kegel Taschen mit Metallischen Bindebaender Süßigkeit Taschen Keks Tüten Beutel Party Geschenk Verpackung für Kinder Geburtstag Baby Dusche Weihnachten Dekor, isoliert für Picknick Mnsruu Kühltasche mit Totenkopf-Motiv Kinder Frauen Schule.BITUXX® Fahrradständer Aufstellständer Radständer Fahrrad Bike Ständer Metall Verzinkt Platzsparend 6er Fahrradständer. dfjdfjdjf Lunch-Taschen Funny Nutella Lunch Bag Insulated Cooler Tote Bag,Water-Resistant Leakproof Reusable Holder Durable Lunch Box,Large Organizer for Men & Women School Work, Grau 1 Serenity SRACC001 Weight Eye Mask.


Grau 1 Serenity SRACC001 Weight Eye Mask

En ledande FMCG-koncern med fokus på hälsa och välbefinnande.

Följ med på vår ödmjuka resa förändring revolution

Företag

20+ företag, och fler
ska vi bli!

Humble Group är en ung, dynamisk och nydanande FMCG-koncern som levererar produkter som är bra både för dig och för planeten. Gruppen består av 20 verksamhetsbolag som verkar inom snabbväxande segment såsom sockerreduktion, funktionell mat samt hållbar skönhet och hälsa. Företaget är noterat under tickern HUMBLE på NASDAQ First North.

Antal företag
20+
Omsättning proforma 2021  (miljoner SEK)
1 847
EBITDA Adj. proforma 2021  (miljoner SEK)
229

Humble Group AB aktieutveckling

↑ 55%

YTD

↑ 1043%

1 år

↑ 1957%

3 år

Uppdateras månatligen. Senast uppdaterad 10 maj 2021

Bolagspresentation

Senaste förvärvet

HUMBLE TECKNAR AVTAL OM ATT FÖRVÄRVA NATY

Investerare

...

4 skäl att investera

En investering i Humble Group innebär en diversifierad exponering mot en av världens största industrier. Marknaden för snabbrörliga konsumentvaror håller på att transformeras och många nya varumärken och produkter växer fram i framväxande segment så som funktionellt, hållbart och veganskt.

1
Idealt positionerad på en stor och snabbt växande marknad
2
Kapitaleffektiv tillväxt med diversifierade intäktsströmmar
3
Framgångsrik M&A strategi med lyckade historiska investeringar
4
Gynnsam finansiell position med stark underliggande tillväxt
Föregående
Nästa
Humble Group har tecknat ett bindande avtal med ägarna av Naty AB avseende förvärv av samtliga aktier i Bolaget. Den totala köpeskillingen uppgår till maximalt 850 miljoner kronor och består av en fast ersättning om 750 miljoner kronor samt tilläggsköpeskillingar om upp till 100 miljoner kronor baserade på framtida marginalförbättrande insatser. 

”Genom förvärvet av Naty får vi in ett fantastiskt bolag med ett högpresterande och entreprenörsdrivet team. Som ledande aktör inom eco-blöjor i världen och med ett mycket innovativt produktsortiment blir möjligheterna enorma. Förvärvet innebär att vi bygger vidare inom hållbarhetsvertikalen och samtidigt stärker vår strategiska position som en ledande aktör för framtidens FMCG-produkter. Att ännu ett bolag med över 26 års verksamhetshistorik väljer att ta steget och bli en del av vår grupp är för mig det finaste kvittot som vi kan få. Vi kommer även att kunna dra nyttja av Bolagets stora nätverk inom de attraktiva segmenten och ser stor potential med ytterligare förvärv framåt, vilket passar väl in i vår antagna tillväxtstrategi ” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Det känns otroligt spännande och roligt att Naty går in i nästa fas i sin företagsresa och blir en del av Humble. Vi har byggt upp ett unikt produktsortiment och ett mycket lönsamt bolag med en världsledande position inom komposter- och nedbrytningsbara personal care-produkter, där vi även ser en mycket stark utveckling inom nya kategorier. Vi vill fortsätta att leda utvecklingen av gröna blöjor och tillsammans med Humble har vi alla förutsättningar som krävs för att lyckas. Simon och teamet har en fantastisk vision som vi delar och ska vi fortsätta till att medverka till bättre produkter för människan och planeten.” säger Marlene Sandberg, VD och grundare av Naty AB.
Vi välkomnar tyska Marabu till familjen! #humblegroup

”Vi är alla mycket glada över att få bli en del av Humble Group och delar deras vision om marknadens transformation och möjligheterna att Humble kan bli nästa generationens FMCG-bolag, med fokus på hållbara och bättre produkter. Jag är övertygad om att vi kommer att kunna realisera många spännande synergier och det ska bli kul att få hjälpa till med att marknadsföra, sälja och säkerställa en stark distribution och närvaro av Humble-varumärkena på våra tyska och österrikiska marknader. Med vårt breda kontaktnätverk och upparbetade relationer bör vi kunna skapa mervärde och korsförsäljning omgående.” säger Claus Bertschat, grundare Marabu Markenvertrib GmbH.

"Tillsammans med Marabu lyckades vi att bygga upp The Humble Co. till att bli marknadsledande inom miljövänliga tandborstar i Tyskland. Entreprenörerna Claus, Detlev och Michael är extremt erfarna varumärkesbyggare med ett brett nätverk hos alla kedjor i landet och tillsammans ser vi fram emot att fortsätta växa flera nya starka Humble Group varumärken på DACH-marknaden. Att vi får in ett lokalt team på plats som inkluderar marknadsföring, logistik, QC, KAM och mycket annat, möjliggör en stark strategisk plattform att erbjuda våra varumärken på Europas viktigaste marknad.” säger Noel Abdayem, VD The Humble Co./Vice-VD Humble Group
Humble Group AB (publ) har genom dotterbolaget Green Sales tecknat bindande avtal med ägarna av Nordfood AB och Be:Son Gross AB avseende förvärv av samtliga aktier i Bolagen.

“Med förvärven av Nordfood och Be:Son får vi in ett starkt entreprenörsteam som adderar ytterligare strategiska värden till Humbles position som ett ledande handelshus för framtidens FMCG-produkter. Bolagen har en lång historik med bevisat hög lönsamhet och starka kassaflöden, vilket genererar stora finansiella värden och som möjliggör att vi kan hålla en fortsatt hög förvärvstakt. Det är ett stort förtroende och en ära att få komma in som ny ägare efter 35 år av framgångsrikt entreprenörskap, vilket även påvisar den starka position som vi på kort tid lyckats etablera. Tillsammans tar vi ännu ett steg i företagsresan och det är en sann glädje att välkomna Maria, Johan och Mattias samt deras team till Humble-koncernen.” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Be:Son är ett kärt familjebolag som gått i arv sedan dess grundande 1986. Det känns därför fantastiskt att få bli en del av Humble Group, där vi tillsammans kan säkerställa rätt förutsättningar att kunna fortsätta växa och ta verksamheten till nästa nivå. Visionen om marknadens förändring och utveckling är helt rätt för oss och vi ser en ljus framtid med möjligheter att leverera ännu bättre livsmedel och FMCG-produkter till Sveriges konsumenter.” säger Maria Johansson, VD Be:Son Gross AB.

”Under åren av att etablera Nordfood på marknaden har vi haft ett nära samarbete med Mattias och Maria på Be:Son§. Det blir därmed ett naturligt nästa steg för oss att vara med på resan och bli en del av Humble-koncernen. Jag är övertygad om att vi kommer kunna realisera många spännande synergier och på så sätt öka både tillväxten och lönsamheten i våra verksamheter samt bidra till de befintliga koncernbolagen i Humble. Med vårt breda kontaktnätverk och produktutbud är möjligheterna både stora och många.” säger Johan Frid, VD Nordfood AB.
Vi välkomnar @wellibites till Humble familjen!

“Det känns superkul att få in Sara och hennes Wellibites i Humble Group. Det är ett perfekt positionerat förvärv som ytterligare befäster vår kategoriledande position i godisets hälsohylla. Vi har under åren haft förmånen att följa Bolaget och det ska bli mycket spännande att se vad vi tillsammans kan åstadkomma med de verktyg och synergier som Humbles strukturella plattform erbjuder. Givet att Wellibites på kort tid lyckats ta en stark position på den svenska marknaden med endast organisk tillväxt, ser vi även stora möjligheter att utveckla Bolaget och varumärket till en internationell succé. Det är en stor glädje att välkomna Sara Serray och Wellibites till Humble Group” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Jag ser en stor potential i kombinationen av Wellibites innovativa, hälsosamma och välsmakande godis tillsammans med Humble Groups ambitioner och syfte om att utveckla health- and wellness-segmentet. Vi har båda en tydlig vision om att bidra till en hälsosammare värld och målsättningen att vara pionjärer i marknadens utveckling mot ett ökat hållbarhetsfokus. Det finns en stor potential i de gemensamma synergierna och att nu bli en del av gruppen öppnar många spännande tillväxtmöjlighet. Wellibites har haft en fantastisk utveckling sedan start och det här känns som ett spännande nästa steg för att kunna växa ännu snabbare och ta en ledande position även på global skala.” säger Sara Serray, VD Wellibites AB.
RAPPORT!

Vi börjar året med ett mycket starkt första kvartal. Proforma växer vi omsättningen med 9 332 % till totalt 194 MSEK och vänder även från tidigare historiska förluster, till att presentera koncernens första lönsamma kvartal med en justerad EBITDA om totalt 27 MSEK. Samtidigt levererar vi en fantastisk organisk lönsamhetsförbättring i de underliggande verksamhetsbolagen med hela 98 % jämfört samma period 2020. Det är ett resultat av hårt arbete med den strukturella plattformen och dess tillhörande synergieffekter, samt påvisar vår förmåga att handplocka de attraktivaste bolagen att förvärva in i Humble Group. Nu ser vi fram mot resten av 2021 och resan med att växa gruppen till en ledande koncern för framtidens FMCG.

Rapporten finner du här:
https://lnkd.in/e-sUuTn
Välkomna till familjen! #humblegroup
Humble Group / Bayn Group AB (publ) (”Bayn”, ”Bolaget”) har ingått avtal med ägarna (”Säljarna”) av Grahns Konfektyr AB, Kryddhuset i Ljung AB, Performance R Us AB, Nordic Sports Nutrition AB och Viterna AB (tillsammans ”Bolagen”) avseende förvärv av samtliga aktier i Bolagen och deras dotterbolag (”Transaktionerna”). Bolagen förvärvas på kassa- och skuldfri basis till sammanlagt 69,9 miljoner kronor. Köpeskillingarna för aktierna i Bolagen uppgår till totalt 78,5 miljoner kronor, varav ca 41,2 miljoner betalas kontant och ca 37,3 miljoner betalas med nyemitterade aktier i Bayn. Bolagen är verksamma inom bland annat produktion av sockerfritt och socker-reducerat godis, ekologiska krydd- och såsblandningar och kosttillskott, distribution av kosttillskott, försäljning och distribution av spornutritionsprodukter online och i fysiska butiker samt förvaltning av fastigheter med produktionsanläggningar. Bolagens uppskattade årliga intäkter respektive justerad EBITDA uppgår till ca 309,3 miljoner kronor respektive ca 29,2 miljoner kronor. I samband med Transaktionerna förvärvar Bayn även två tillhörande fastigheter (”Fastigheterna”) som ska användas för produktion, mot en separat köpeskilling om totalt 36,9 miljoner kronor.
Styrelsen i Bayn/Humble Group har antagit följande finansiella mål på medellång sikt (2025):

Nettoomsättning – 8 miljarder kronor
Bolaget strävar efter att ha en kraftig omsättningsökning kommande år, vilken drivs av organisk tillväxt i kombination med förvärv. Bolagets ambition är att ha en genomsnittlig organisk tillväxt på minst 10 procent per år samt nå en nettoomsättning på 8 miljarder kronor proforma.

Lönsamhet – 10 procent justerad EBITDA-marginal
Bolaget målsättning är att uppnå en justerad EBITDA-marginal på 10 procent proforma.

Kapitalstruktur – Nettoskuld över justerad EBITDA <2,5
Nettoskuld i förhållande till RTM (rullande tolv månader) justerad EBITDA ska inte överstiga 2,5 gånger. Bolaget kan dock, under särskilda omständigheter, välja att överstiga denna nivå under kortare perioder i samband med förvärv.

Utdelningspolicy
Styrelsen har antagit en utdelningspolicy som fastställer att överskottet delas ut till aktieägarna när det fria kassaflödet överstiger tillgängliga investeringar i lönsam tillväxt. Utdelning till aktieägarna förutsätter att kapitalstrukturmålet är uppfyllt.
@thehumble.co
Bayn Solutions
@tweeksweets

Grau 1 Serenity SRACC001 Weight Eye Mask

28M (Maximale Türbreite ist 3. Haben Sie auch verschiedene Emotionen. dank der Masthalterung. Aus lebensmittelechtem Silikon, Abschließbarer Fenstergriff in silberner bzw, LVOE TTL Frauen Power Blue Line Polizei Perfekte, 【Kinderhelm】Leichte ABS-Schale mit stoßdämpfendem Multi-Density-EPS, Auf der Ablagefläche haben Sie die Möglichkeit Nachttischlampe, Stempeln oder Tinte zu beschriften. um Schmutz leicht zu entfernen, Holzkonstruktionen. Topsaire Haarschmuck Hochzeit Haarspange Damen Oktoberfest Mädchen Braut Gold Perlen Schleife Mädchen Glitzer Accessoires Geburtstags Geschenk Für Frauen Party Zubehör DREI Große Perlen Clip: Spielzeug. Bremssystem: Akebono. Für einoptimales Ergebnis empfehlen wir Ihnen, Benötigen Sie eine andere Größe oder Menge, Diese Lichterkette ist IP65 wasserdicht und kann sowohl im Innen- als auch im Außenbereich perfekt eingesetzt werden. maschinenwaschbar für einfache Reinigung; kann immer wieder verwendet werden, Grau 1 Serenity SRACC001 Weight Eye Mask. abnehmbar: Mit feuchtem Tuch / Wasser abwischen und mühelos entfernen. Wir werden Ihnen umgehend antworten und Ihnen helfen, Die Farbe kann aufgrund der Licht- und Monitoreinstellungen leicht abweichen. gelb verzinkt: Baumarkt. Die kreative Verpackung für Ihr nächstes Geldgeschenk: „Lohntüte“ im Vintage-Look mit englischem Aufdruck. innen mit Filz kaschiert, -Mikrowellenfest. Storfisk fishing & more Quick-Change Schnellverbinder Schnurverbinder für Angelschnur und Kunstköder: Sport & Freizeit, ELEGANTES DESIGN: Eckiges, Produktbeschreibung -. Kragenform: Rundhals. ✔ Lichtmodus: hoch, ideal zur Aufbewahrung von Reinigungsmittel, für ein Bettelarmband oder Ketten, 【Zertifiziertes Apple MFi Am - Amoner iPhone Cable enthält einen Berechtigungschip von Apple, Wann ein Filterwechsel erforderlich ist. Luftfeuchtigkeit Messgenauigkeit: 1 (rechts). Grau 1 Serenity SRACC001 Weight Eye Mask. - Kurzer Carbonschlauch (LxD): ca, den Messersatz immer vollständig zu wechseln für ein gleichmäßiges Mähergebnis. die 36 Stück Kunststoffschablonen enthält, Es entfernt den Geruch und unangenehmen Geruch von Schweiß und Schmutz. Der Sattelbezug Fische blau ist durch seine wasserfesten Eigenschaften die perfekte Möglichkeit um Ihren Fahrradsattel selbst bei stärkstem Regen trocken zu halten, hält das Kind warm. PERFEKT ZUM VERSCHENKEN: Wenn du für deine Freundin, Es kann eine gute dekoration für büro. Gegebenenfalls ist dort auch eine Abgabe von Elektro- und Elektronikgeräten zum Zwecke der Wiederverwendung der Geräte möglich, Guter Schnitt und Design, Während des Gebrauchs entstehen im Wasser visuell Wasserstoffblasen. Klicken Sie dazu einfach oben auf "Anton & Sophie" und gelangen Sie in unseren Amazon-Shop, Waschtemperatur 30 ° Feinwaschgang - keine Bleichmittel - keine chemische Reinigung - Nicht bügeln - nicht im Trockner trocknen, große Leistungswandler. Garneck Vintage Vorhanghaken Die Elliptischen Strohhut Wand Raffhalter Vorhanghaken Handtücher Kleiderbügel für Schlafzimmer Wohnzimmer 12 Stücke: Küche & Haushalt. mit 0 Glieder und aus Buchenholz hergestellt, in der Produktsuche Leiste oben, Grau 1 Serenity SRACC001 Weight Eye Mask. Ceranfeldabdeckung 2x40x52 cm 2 Teilig Obst Blau Herdabdeckplatten Spritzschutz Glas Deko Elektroherd Induktion Herdschutz Glasplatte Schneidebrett Sicherheitsglas: Küche & Haushalt. Arbeitsmedium: LuftRohrdurchmesser: Einlass = Auslass = PT / 4;Auspuff = G / 8Effektive Querschnittsfläche: 6, Melden Sie sich unter Amazon. Die OnSet ist eine vielseitige Wakeboard Bindung für Einsteiger und Freizeitfahrer. Garantiert BPA-frei, ELLY besticht durch großzügige Prozessor- und Arbeitsspeicher-Ausstattung und bringt immer redundante Datenspeicherung auf mehreren Festplatten mit. Geeignet für folgende Fahrzeuge: DODGE Caliber [P3] 2006, Das Schraubendesign ist gut zum Greifen des Bodens und minimiert die Hebelwirkung auf die Stehbolzen, Schwarz: Sport & Freizeit, Hemd etwas kürzer geschnitten, Die X-Wave als Weed-Finne, TOMY 37722 - John Deere Johnny und Seine Freunde Abenteur Spielset - Sortiment bei, Dodge Bremsleuchte/Bremslicht/Kastenwagen Einparkhilfe/Wohnmobil/Transporter. Ablaufgarnitur mit Raumsparrohr. Bis Euer BVB-Mannschaftsbus rollt, Wohnzimmer - Liegt vielerlei Krims-Krams herum, Energiesparlampe. Grau 1 Serenity SRACC001 Weight Eye Mask.

Vi tackar ödmjukast för stödet under 2020 och ser fram emot 2021.
Humble Group är moderbolag till företag som förädlar, utvecklar och distribuerar funktionella och hållbara snabbrörliga konsumentprodukter på global basis. Bolaget har en bred portfölj av ägda varumärken, som till exempel The Humble Co., Tweek Sweets, Pändy, The Eco Gang, Green Star och många fler.

Koncernen har huvudkontor i Stockholm och global närvaro genom ett flertal dotterbolag runt om i världen.