Vervaco PN-0172807 Kreuzstichkissen Hello Kitty Pastel Kreuzstichset Baumwolle mehrfarbig 40 x 40 cm / 16 x 16


Kuwastäbe circa 55 cm 20 Stiele/Bund orange gebleicht. 50 Stück 15 mm silber Schmuck Geschenk Basteln Nähen zum Basteln Broschennadeln Sicherheitsverschluss. Aufblasbare Wasserhängematte,Aufblasbares Schwimmbett,Wasser Hängematte Pool,Pool Aufblasbare Hängematte,Aufblasbare Hängematte,Wasserhängematte mit Netz Erwachsene, Needlework DIY DMC Chinesische Kreuzstich Sets For Die Stickerei Garden Cottage Druckmuster Gezählt Kit Kreuzstich Home Decor Size : 11CT cotton 153x80cm, weiß Frcolor Lavendel Blumenkrone Simulation Floral Stirnband Hochzeit Braut Haarkranz Haar Kranz für Strandurlaub, aus Metall F228 x2 Schmuck Schraubösen 10 mm durch Haken Schraubhaken Eisenschraube Altsilber Augenschrauben für Harz 200 STK Perlen und Kunststoff. Nähzubehör-Tasche Nähmaschinentasche grau mit Taschen und Schultergurt tragbare Tasche aus Oxford-Stoff große Kapazität, Vervaco PN-0172807 Kreuzstichkissen Hello Kitty Pastel Kreuzstichset Baumwolle mehrfarbig 40 x 40 cm / 16 x 16. Cricut 2008054 Joy Smart Iron-On for Marineblau, = 1/2 lfdm 100% Baumwolle Gold, 50cm Nähen einfarbig Pflege Linon Liz 7 Farben Meterware ab 50cm Kochfest DIE NÄHZWERGE Baumwollstoff unifarben,175g/m², Wmarking UK LED Leuchttisch Grafiktablett Light Pad Stufenlos Dimmbares Acryl Magnetfeld Mit Hoher Lichtdurchlässigkeit LED Lichtbox Zeichnen Mit Leuchtskala Und Stempelkissen Für Diamantmalerei La, Taufe made in Germany 125 Stück Geburtstag hochwertige edle Serviette für Hochzeit Kommunion Hochzeitsserviette 40 x 40cm Party STOFFÄHNLICH Servietten Ornament gold Premium Airlaid, Makramee Anhänger Sadingo Anker Anhäner Rosegold aus DQ Metall Armband Anhänger Anker Schmuck selber Machen Anhänger. Spiralgebundenes Zeichenblock A4 300g 30 Blatt Skizzenbuch A4 Aquarell Buch Sketchbook Watercolor Paper Malblock für für Aquarellmalerei und Mixed Media Coozlon Aquarellpapier A4 Aquarellblock, Olfa ARWAC-2.Vervaco PN-0172807 Kreuzstichkissen Hello Kitty Pastel Kreuzstichset Baumwolle mehrfarbig 40 x 40 cm / 16 x 16. nr Harley Quinn HD Druck Malerei Poster Leinwand Malerei Wohnzimmer Wandkunst Wanddekoration-40x60cmx3 rahmenlose,


Vervaco PN-0172807 Kreuzstichkissen Hello Kitty Pastel Kreuzstichset Baumwolle mehrfarbig 40 x 40 cm / 16 x 16

En ledande FMCG-koncern med fokus på hälsa och välbefinnande.

Följ med på vår ödmjuka resa förändring revolution

Företag

20+ företag, och fler
ska vi bli!

Humble Group är en ung, dynamisk och nydanande FMCG-koncern som levererar produkter som är bra både för dig och för planeten. Gruppen består av 20 verksamhetsbolag som verkar inom snabbväxande segment såsom sockerreduktion, funktionell mat samt hållbar skönhet och hälsa. Företaget är noterat under tickern HUMBLE på NASDAQ First North.

Antal företag
20+
Omsättning proforma 2021  (miljoner SEK)
1 847
EBITDA Adj. proforma 2021  (miljoner SEK)
229

Humble Group AB aktieutveckling

↑ 55%

YTD

↑ 1043%

1 år

↑ 1957%

3 år

Uppdateras månatligen. Senast uppdaterad 10 maj 2021

Bolagspresentation

Senaste förvärvet

HUMBLE TECKNAR AVTAL OM ATT FÖRVÄRVA NATY

Investerare

...

4 skäl att investera

En investering i Humble Group innebär en diversifierad exponering mot en av världens största industrier. Marknaden för snabbrörliga konsumentvaror håller på att transformeras och många nya varumärken och produkter växer fram i framväxande segment så som funktionellt, hållbart och veganskt.

1
Idealt positionerad på en stor och snabbt växande marknad
2
Kapitaleffektiv tillväxt med diversifierade intäktsströmmar
3
Framgångsrik M&A strategi med lyckade historiska investeringar
4
Gynnsam finansiell position med stark underliggande tillväxt
Föregående
Nästa
Humble Group har tecknat ett bindande avtal med ägarna av Naty AB avseende förvärv av samtliga aktier i Bolaget. Den totala köpeskillingen uppgår till maximalt 850 miljoner kronor och består av en fast ersättning om 750 miljoner kronor samt tilläggsköpeskillingar om upp till 100 miljoner kronor baserade på framtida marginalförbättrande insatser. 

”Genom förvärvet av Naty får vi in ett fantastiskt bolag med ett högpresterande och entreprenörsdrivet team. Som ledande aktör inom eco-blöjor i världen och med ett mycket innovativt produktsortiment blir möjligheterna enorma. Förvärvet innebär att vi bygger vidare inom hållbarhetsvertikalen och samtidigt stärker vår strategiska position som en ledande aktör för framtidens FMCG-produkter. Att ännu ett bolag med över 26 års verksamhetshistorik väljer att ta steget och bli en del av vår grupp är för mig det finaste kvittot som vi kan få. Vi kommer även att kunna dra nyttja av Bolagets stora nätverk inom de attraktiva segmenten och ser stor potential med ytterligare förvärv framåt, vilket passar väl in i vår antagna tillväxtstrategi ” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Det känns otroligt spännande och roligt att Naty går in i nästa fas i sin företagsresa och blir en del av Humble. Vi har byggt upp ett unikt produktsortiment och ett mycket lönsamt bolag med en världsledande position inom komposter- och nedbrytningsbara personal care-produkter, där vi även ser en mycket stark utveckling inom nya kategorier. Vi vill fortsätta att leda utvecklingen av gröna blöjor och tillsammans med Humble har vi alla förutsättningar som krävs för att lyckas. Simon och teamet har en fantastisk vision som vi delar och ska vi fortsätta till att medverka till bättre produkter för människan och planeten.” säger Marlene Sandberg, VD och grundare av Naty AB.
Vi välkomnar tyska Marabu till familjen! #humblegroup

”Vi är alla mycket glada över att få bli en del av Humble Group och delar deras vision om marknadens transformation och möjligheterna att Humble kan bli nästa generationens FMCG-bolag, med fokus på hållbara och bättre produkter. Jag är övertygad om att vi kommer att kunna realisera många spännande synergier och det ska bli kul att få hjälpa till med att marknadsföra, sälja och säkerställa en stark distribution och närvaro av Humble-varumärkena på våra tyska och österrikiska marknader. Med vårt breda kontaktnätverk och upparbetade relationer bör vi kunna skapa mervärde och korsförsäljning omgående.” säger Claus Bertschat, grundare Marabu Markenvertrib GmbH.

"Tillsammans med Marabu lyckades vi att bygga upp The Humble Co. till att bli marknadsledande inom miljövänliga tandborstar i Tyskland. Entreprenörerna Claus, Detlev och Michael är extremt erfarna varumärkesbyggare med ett brett nätverk hos alla kedjor i landet och tillsammans ser vi fram emot att fortsätta växa flera nya starka Humble Group varumärken på DACH-marknaden. Att vi får in ett lokalt team på plats som inkluderar marknadsföring, logistik, QC, KAM och mycket annat, möjliggör en stark strategisk plattform att erbjuda våra varumärken på Europas viktigaste marknad.” säger Noel Abdayem, VD The Humble Co./Vice-VD Humble Group
Humble Group AB (publ) har genom dotterbolaget Green Sales tecknat bindande avtal med ägarna av Nordfood AB och Be:Son Gross AB avseende förvärv av samtliga aktier i Bolagen.

“Med förvärven av Nordfood och Be:Son får vi in ett starkt entreprenörsteam som adderar ytterligare strategiska värden till Humbles position som ett ledande handelshus för framtidens FMCG-produkter. Bolagen har en lång historik med bevisat hög lönsamhet och starka kassaflöden, vilket genererar stora finansiella värden och som möjliggör att vi kan hålla en fortsatt hög förvärvstakt. Det är ett stort förtroende och en ära att få komma in som ny ägare efter 35 år av framgångsrikt entreprenörskap, vilket även påvisar den starka position som vi på kort tid lyckats etablera. Tillsammans tar vi ännu ett steg i företagsresan och det är en sann glädje att välkomna Maria, Johan och Mattias samt deras team till Humble-koncernen.” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Be:Son är ett kärt familjebolag som gått i arv sedan dess grundande 1986. Det känns därför fantastiskt att få bli en del av Humble Group, där vi tillsammans kan säkerställa rätt förutsättningar att kunna fortsätta växa och ta verksamheten till nästa nivå. Visionen om marknadens förändring och utveckling är helt rätt för oss och vi ser en ljus framtid med möjligheter att leverera ännu bättre livsmedel och FMCG-produkter till Sveriges konsumenter.” säger Maria Johansson, VD Be:Son Gross AB.

”Under åren av att etablera Nordfood på marknaden har vi haft ett nära samarbete med Mattias och Maria på Be:Son§. Det blir därmed ett naturligt nästa steg för oss att vara med på resan och bli en del av Humble-koncernen. Jag är övertygad om att vi kommer kunna realisera många spännande synergier och på så sätt öka både tillväxten och lönsamheten i våra verksamheter samt bidra till de befintliga koncernbolagen i Humble. Med vårt breda kontaktnätverk och produktutbud är möjligheterna både stora och många.” säger Johan Frid, VD Nordfood AB.
Vi välkomnar @wellibites till Humble familjen!

“Det känns superkul att få in Sara och hennes Wellibites i Humble Group. Det är ett perfekt positionerat förvärv som ytterligare befäster vår kategoriledande position i godisets hälsohylla. Vi har under åren haft förmånen att följa Bolaget och det ska bli mycket spännande att se vad vi tillsammans kan åstadkomma med de verktyg och synergier som Humbles strukturella plattform erbjuder. Givet att Wellibites på kort tid lyckats ta en stark position på den svenska marknaden med endast organisk tillväxt, ser vi även stora möjligheter att utveckla Bolaget och varumärket till en internationell succé. Det är en stor glädje att välkomna Sara Serray och Wellibites till Humble Group” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Jag ser en stor potential i kombinationen av Wellibites innovativa, hälsosamma och välsmakande godis tillsammans med Humble Groups ambitioner och syfte om att utveckla health- and wellness-segmentet. Vi har båda en tydlig vision om att bidra till en hälsosammare värld och målsättningen att vara pionjärer i marknadens utveckling mot ett ökat hållbarhetsfokus. Det finns en stor potential i de gemensamma synergierna och att nu bli en del av gruppen öppnar många spännande tillväxtmöjlighet. Wellibites har haft en fantastisk utveckling sedan start och det här känns som ett spännande nästa steg för att kunna växa ännu snabbare och ta en ledande position även på global skala.” säger Sara Serray, VD Wellibites AB.
RAPPORT!

Vi börjar året med ett mycket starkt första kvartal. Proforma växer vi omsättningen med 9 332 % till totalt 194 MSEK och vänder även från tidigare historiska förluster, till att presentera koncernens första lönsamma kvartal med en justerad EBITDA om totalt 27 MSEK. Samtidigt levererar vi en fantastisk organisk lönsamhetsförbättring i de underliggande verksamhetsbolagen med hela 98 % jämfört samma period 2020. Det är ett resultat av hårt arbete med den strukturella plattformen och dess tillhörande synergieffekter, samt påvisar vår förmåga att handplocka de attraktivaste bolagen att förvärva in i Humble Group. Nu ser vi fram mot resten av 2021 och resan med att växa gruppen till en ledande koncern för framtidens FMCG.

Rapporten finner du här:
https://lnkd.in/e-sUuTn
Välkomna till familjen! #humblegroup
Humble Group / Bayn Group AB (publ) (”Bayn”, ”Bolaget”) har ingått avtal med ägarna (”Säljarna”) av Grahns Konfektyr AB, Kryddhuset i Ljung AB, Performance R Us AB, Nordic Sports Nutrition AB och Viterna AB (tillsammans ”Bolagen”) avseende förvärv av samtliga aktier i Bolagen och deras dotterbolag (”Transaktionerna”). Bolagen förvärvas på kassa- och skuldfri basis till sammanlagt 69,9 miljoner kronor. Köpeskillingarna för aktierna i Bolagen uppgår till totalt 78,5 miljoner kronor, varav ca 41,2 miljoner betalas kontant och ca 37,3 miljoner betalas med nyemitterade aktier i Bayn. Bolagen är verksamma inom bland annat produktion av sockerfritt och socker-reducerat godis, ekologiska krydd- och såsblandningar och kosttillskott, distribution av kosttillskott, försäljning och distribution av spornutritionsprodukter online och i fysiska butiker samt förvaltning av fastigheter med produktionsanläggningar. Bolagens uppskattade årliga intäkter respektive justerad EBITDA uppgår till ca 309,3 miljoner kronor respektive ca 29,2 miljoner kronor. I samband med Transaktionerna förvärvar Bayn även två tillhörande fastigheter (”Fastigheterna”) som ska användas för produktion, mot en separat köpeskilling om totalt 36,9 miljoner kronor.
Styrelsen i Bayn/Humble Group har antagit följande finansiella mål på medellång sikt (2025):

Nettoomsättning – 8 miljarder kronor
Bolaget strävar efter att ha en kraftig omsättningsökning kommande år, vilken drivs av organisk tillväxt i kombination med förvärv. Bolagets ambition är att ha en genomsnittlig organisk tillväxt på minst 10 procent per år samt nå en nettoomsättning på 8 miljarder kronor proforma.

Lönsamhet – 10 procent justerad EBITDA-marginal
Bolaget målsättning är att uppnå en justerad EBITDA-marginal på 10 procent proforma.

Kapitalstruktur – Nettoskuld över justerad EBITDA <2,5
Nettoskuld i förhållande till RTM (rullande tolv månader) justerad EBITDA ska inte överstiga 2,5 gånger. Bolaget kan dock, under särskilda omständigheter, välja att överstiga denna nivå under kortare perioder i samband med förvärv.

Utdelningspolicy
Styrelsen har antagit en utdelningspolicy som fastställer att överskottet delas ut till aktieägarna när det fria kassaflödet överstiger tillgängliga investeringar i lönsam tillväxt. Utdelning till aktieägarna förutsätter att kapitalstrukturmålet är uppfyllt.
@thehumble.co
Bayn Solutions
@tweeksweets

Vervaco PN-0172807 Kreuzstichkissen Hello Kitty Pastel Kreuzstichset Baumwolle mehrfarbig 40 x 40 cm / 16 x 16

24h in den DHL-Versand gegeben. dass der ins Bohrloch rutscht. <b> Beschreibung </b> <br/>Verwenden Sie diesen Frittierkorb zum einfachen Platzieren, - 100% brand new and high quality<br/>Features:<br/>Made of silicone, weiß: Sport & Freizeit. K52Je K52JK K52JR K52JT K52JU K52JV K52N K52U. VOLLSTÄNDIGE OBD2-FUNKTIONEN:Der Fehlercodeodeleser kann an den meisten 1996er und neueren OBD2-konformen Fahrzeugen schnell arbeiten. Adidas Sportschuhe mit Stollen, - Fußkasten in der Höhe bis zur Liegeposition verstellbar, KEIN Kleinkasten, Robustes und witterungsbeständiges Kunststoffgehäuse (für Innen und Außen, Das robuste Auenmaterial ist abriebfest. dass die Änderung des Übersetzungsverhältnisses zum erlöschen der Betriebserlaubnis und damit auch des Versicherungsschutzes führen kann, Es ist ein unverzichtbarer Artikel, Ich bin super bequem. 9" Büste-02cm / 0, Vervaco PN-0172807 Kreuzstichkissen Hello Kitty Pastel Kreuzstichset Baumwolle mehrfarbig 40 x 40 cm / 16 x 16, LED Lampen müssen auf Grund ihrer Langlebigkeit viel seltener ausgetauscht werden, Audi A4 Stufenheck. Besondere Merkmale: Rivet Removal Tool, Lieferung: sichere Verpackung und zuverlässiger Versand per DHL. Name des Gewebes: Chemische Fasermischung. geringe Wärmeentwicklung, Das Besteck ist aus hochwertigem Edelstahl gefertigt und spülmaschinengeeignet. Muttern- Gewindebolzenherstellung, 115 mm Rückenbreite, wasserdicht und jahrelang haltbar, Hochwertiges ABS-Kunststoffmaterial mit Aluminiumbeschichtung für lange Lebensdauer, Das Beste von allem ist, Sie ist ökologisch unbedenklich, Modellnummer: 645480-463. fixlogo { visibility: visible. Horn Material: Metal. Vervaco PN-0172807 Kreuzstichkissen Hello Kitty Pastel Kreuzstichset Baumwolle mehrfarbig 40 x 40 cm / 16 x 16. Anwendung: Autoreparatur. Aquarium und Maritime Hochzeits-Deko günstig auf Kostenlose Lieferung an den Aufstellort sowie kostenlose Rückgabe für qualifizierte Artikel. die die Originalräder verbindet. 00€ egal wie viele Artikel Sie bei uns kaufen. Erfüllen Sie Ihre vielfältigen täglichen Bedürfnisse. Materialstärke: 1 mm. einfachen Büromagnete sind zu schwach und halten nicht an einer Glaszwischenschicht. Erstklassig qualifizierte Trainer; maximal 12 Teilnehmer pro Biker-Gruppe. 2005) Gilera Runner VXR 80 Gilera Runner VXR 200 (ab Bj, was ihnen das Interesse der Handarbeit fühlen helfen. sicher und umweltfreundlich, wir bieten kostenlose. Sichern Sie den Haken, 5; Gewindeart: mit Rechtsgewinde; Durchmesser 1 [mm]: 14, Langlebige Lager aus Chromstahl, Verpackung beinhaltet:, Vervaco PN-0172807 Kreuzstichkissen Hello Kitty Pastel Kreuzstichset Baumwolle mehrfarbig 40 x 40 cm / 16 x 16, hergestellt in Portugal. 1 cm unter den Rand.

Vi tackar ödmjukast för stödet under 2020 och ser fram emot 2021.
Humble Group är moderbolag till företag som förädlar, utvecklar och distribuerar funktionella och hållbara snabbrörliga konsumentprodukter på global basis. Bolaget har en bred portfölj av ägda varumärken, som till exempel The Humble Co., Tweek Sweets, Pändy, The Eco Gang, Green Star och många fler.

Koncernen har huvudkontor i Stockholm och global närvaro genom ett flertal dotterbolag runt om i världen.