Buwei 10G Neon Chamäleons Pigment Magic Mirror Pulver Epoxidharz Glitter Colorant DIY
Karten-Kunst-Stempel Clear Stamp Stempelgummi Silvester Neujahr Happy New Year. galleryy.net 50 Ballonflugkarten zur Hochzeit GELOCHT Flugkarten für Hochzeitsballons im Set zum Hochzeitsspiel im Ballonflugkartenset Hochzeit Herzballons, Kunsthandwerks-Zubehör Malen nach Zahlen Kristallstrass-Stickerei Kreuzstich Leinwand Ccmart 5D-Diamantbild Wanddekoration Four Season Owl, 7.9 Zoll 9.4 12000 Stück Bling Bling Kristall Strass Aufkleber DIY Auto Dekoration Aufkleber Selbstklebend Glitzer Strass Kristall Gem Aufkleber für Auto und Geschenk Dekoration Schwarz. Bastelwolle zum Dekorieren von Gefäßen und Gestecken terra Wollkordel 10 Meter auf Plastikrolle beliebt in der Floristik Wollschnur 10 mm breit. NewZC 420 Stück Schmuck Holzperlen Kugel Natürliche Holzperlen Set mit Loch 7 Größen und Verschiedene Formen für Armbänder Kunsthandwerk DIY Schmuck Haar Handwerk. silberfarben 20 Stück hochwertig Sicherheitsnadeln mittelgroß. Buwei 10G Neon Chamäleons Pigment Magic Mirror Pulver Epoxidharz Glitter Colorant DIY. Profi Tonlochschneider für Töpferei und Skulptur Modellierzahn Set 4-teilig, Ersatz Schnalle Reparatur Näh Zubehör Leiterschnalle für Rucksack Seitenschnalle 15 / 20 / 25 / 32 / 38 / 50 mm Gurtschnallen zur Auswahl Klemm-Stegschnalle 2 Pack Hartplastik Rucksackschnalle. feilongzaitian Britisches High Score Crime Drama Peaky Blinders Ölgemälde Auf Leinwand Poster Und Drucke Cuadros Für Wohnzimmer A643 50X70Cm (Ohne Rahmen), Lomoko Nightcrawler Movie Character Cover Poster Bildmalerei Leinwand Wandkunst und Druck für Wohnzimmer Home Decor Druck auf Leinwand 60x90cm ungerahmt. Breite 6cm Helles Lila Posamentenborte Quasten Dekoborte mit Troddeln Vorhangborte IPOTCH 12m Perlen Fransenborte Quastenborte. Luxja Abdeckhaube für Overlock Maschinen Overlock Abdeckung mit Aufbewahrungstaschen für Overlock-Nähmaschinen und Zubehör Rosenrot. Simplicity Pattern 8463-14-16-18-20-22.Buwei 10G Neon Chamäleons Pigment Magic Mirror Pulver Epoxidharz Glitter Colorant DIY. Boy Or Girl Ballon,Geschlecht offenbaren Ballon,Baby Dusche Girlande Dekoration,Geschlecht Offenbaren Party,Luftballons Mädchen Oder Jungen,Baby Shower Party Dekorationen,Banner Rosa Blaue Deko.


Buwei 10G Neon Chamäleons Pigment Magic Mirror Pulver Epoxidharz Glitter Colorant DIY

En ledande FMCG-koncern med fokus på hälsa och välbefinnande.

Följ med på vår ödmjuka resa förändring revolution

Företag

20+ företag, och fler
ska vi bli!

Humble Group är en ung, dynamisk och nydanande FMCG-koncern som levererar produkter som är bra både för dig och för planeten. Gruppen består av 20 verksamhetsbolag som verkar inom snabbväxande segment såsom sockerreduktion, funktionell mat samt hållbar skönhet och hälsa. Företaget är noterat under tickern HUMBLE på NASDAQ First North.

Antal företag
20+
Omsättning proforma 2021  (miljoner SEK)
1 847
EBITDA Adj. proforma 2021  (miljoner SEK)
229

Humble Group AB aktieutveckling

↑ 55%

YTD

↑ 1043%

1 år

↑ 1957%

3 år

Uppdateras månatligen. Senast uppdaterad 10 maj 2021

Bolagspresentation

Senaste förvärvet

HUMBLE TECKNAR AVTAL OM ATT FÖRVÄRVA NATY

Investerare

...

4 skäl att investera

En investering i Humble Group innebär en diversifierad exponering mot en av världens största industrier. Marknaden för snabbrörliga konsumentvaror håller på att transformeras och många nya varumärken och produkter växer fram i framväxande segment så som funktionellt, hållbart och veganskt.

1
Idealt positionerad på en stor och snabbt växande marknad
2
Kapitaleffektiv tillväxt med diversifierade intäktsströmmar
3
Framgångsrik M&A strategi med lyckade historiska investeringar
4
Gynnsam finansiell position med stark underliggande tillväxt
Föregående
Nästa
Humble Group har tecknat ett bindande avtal med ägarna av Naty AB avseende förvärv av samtliga aktier i Bolaget. Den totala köpeskillingen uppgår till maximalt 850 miljoner kronor och består av en fast ersättning om 750 miljoner kronor samt tilläggsköpeskillingar om upp till 100 miljoner kronor baserade på framtida marginalförbättrande insatser. 

”Genom förvärvet av Naty får vi in ett fantastiskt bolag med ett högpresterande och entreprenörsdrivet team. Som ledande aktör inom eco-blöjor i världen och med ett mycket innovativt produktsortiment blir möjligheterna enorma. Förvärvet innebär att vi bygger vidare inom hållbarhetsvertikalen och samtidigt stärker vår strategiska position som en ledande aktör för framtidens FMCG-produkter. Att ännu ett bolag med över 26 års verksamhetshistorik väljer att ta steget och bli en del av vår grupp är för mig det finaste kvittot som vi kan få. Vi kommer även att kunna dra nyttja av Bolagets stora nätverk inom de attraktiva segmenten och ser stor potential med ytterligare förvärv framåt, vilket passar väl in i vår antagna tillväxtstrategi ” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Det känns otroligt spännande och roligt att Naty går in i nästa fas i sin företagsresa och blir en del av Humble. Vi har byggt upp ett unikt produktsortiment och ett mycket lönsamt bolag med en världsledande position inom komposter- och nedbrytningsbara personal care-produkter, där vi även ser en mycket stark utveckling inom nya kategorier. Vi vill fortsätta att leda utvecklingen av gröna blöjor och tillsammans med Humble har vi alla förutsättningar som krävs för att lyckas. Simon och teamet har en fantastisk vision som vi delar och ska vi fortsätta till att medverka till bättre produkter för människan och planeten.” säger Marlene Sandberg, VD och grundare av Naty AB.
Vi välkomnar tyska Marabu till familjen! #humblegroup

”Vi är alla mycket glada över att få bli en del av Humble Group och delar deras vision om marknadens transformation och möjligheterna att Humble kan bli nästa generationens FMCG-bolag, med fokus på hållbara och bättre produkter. Jag är övertygad om att vi kommer att kunna realisera många spännande synergier och det ska bli kul att få hjälpa till med att marknadsföra, sälja och säkerställa en stark distribution och närvaro av Humble-varumärkena på våra tyska och österrikiska marknader. Med vårt breda kontaktnätverk och upparbetade relationer bör vi kunna skapa mervärde och korsförsäljning omgående.” säger Claus Bertschat, grundare Marabu Markenvertrib GmbH.

"Tillsammans med Marabu lyckades vi att bygga upp The Humble Co. till att bli marknadsledande inom miljövänliga tandborstar i Tyskland. Entreprenörerna Claus, Detlev och Michael är extremt erfarna varumärkesbyggare med ett brett nätverk hos alla kedjor i landet och tillsammans ser vi fram emot att fortsätta växa flera nya starka Humble Group varumärken på DACH-marknaden. Att vi får in ett lokalt team på plats som inkluderar marknadsföring, logistik, QC, KAM och mycket annat, möjliggör en stark strategisk plattform att erbjuda våra varumärken på Europas viktigaste marknad.” säger Noel Abdayem, VD The Humble Co./Vice-VD Humble Group
Humble Group AB (publ) har genom dotterbolaget Green Sales tecknat bindande avtal med ägarna av Nordfood AB och Be:Son Gross AB avseende förvärv av samtliga aktier i Bolagen.

“Med förvärven av Nordfood och Be:Son får vi in ett starkt entreprenörsteam som adderar ytterligare strategiska värden till Humbles position som ett ledande handelshus för framtidens FMCG-produkter. Bolagen har en lång historik med bevisat hög lönsamhet och starka kassaflöden, vilket genererar stora finansiella värden och som möjliggör att vi kan hålla en fortsatt hög förvärvstakt. Det är ett stort förtroende och en ära att få komma in som ny ägare efter 35 år av framgångsrikt entreprenörskap, vilket även påvisar den starka position som vi på kort tid lyckats etablera. Tillsammans tar vi ännu ett steg i företagsresan och det är en sann glädje att välkomna Maria, Johan och Mattias samt deras team till Humble-koncernen.” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Be:Son är ett kärt familjebolag som gått i arv sedan dess grundande 1986. Det känns därför fantastiskt att få bli en del av Humble Group, där vi tillsammans kan säkerställa rätt förutsättningar att kunna fortsätta växa och ta verksamheten till nästa nivå. Visionen om marknadens förändring och utveckling är helt rätt för oss och vi ser en ljus framtid med möjligheter att leverera ännu bättre livsmedel och FMCG-produkter till Sveriges konsumenter.” säger Maria Johansson, VD Be:Son Gross AB.

”Under åren av att etablera Nordfood på marknaden har vi haft ett nära samarbete med Mattias och Maria på Be:Son§. Det blir därmed ett naturligt nästa steg för oss att vara med på resan och bli en del av Humble-koncernen. Jag är övertygad om att vi kommer kunna realisera många spännande synergier och på så sätt öka både tillväxten och lönsamheten i våra verksamheter samt bidra till de befintliga koncernbolagen i Humble. Med vårt breda kontaktnätverk och produktutbud är möjligheterna både stora och många.” säger Johan Frid, VD Nordfood AB.
Vi välkomnar @wellibites till Humble familjen!

“Det känns superkul att få in Sara och hennes Wellibites i Humble Group. Det är ett perfekt positionerat förvärv som ytterligare befäster vår kategoriledande position i godisets hälsohylla. Vi har under åren haft förmånen att följa Bolaget och det ska bli mycket spännande att se vad vi tillsammans kan åstadkomma med de verktyg och synergier som Humbles strukturella plattform erbjuder. Givet att Wellibites på kort tid lyckats ta en stark position på den svenska marknaden med endast organisk tillväxt, ser vi även stora möjligheter att utveckla Bolaget och varumärket till en internationell succé. Det är en stor glädje att välkomna Sara Serray och Wellibites till Humble Group” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Jag ser en stor potential i kombinationen av Wellibites innovativa, hälsosamma och välsmakande godis tillsammans med Humble Groups ambitioner och syfte om att utveckla health- and wellness-segmentet. Vi har båda en tydlig vision om att bidra till en hälsosammare värld och målsättningen att vara pionjärer i marknadens utveckling mot ett ökat hållbarhetsfokus. Det finns en stor potential i de gemensamma synergierna och att nu bli en del av gruppen öppnar många spännande tillväxtmöjlighet. Wellibites har haft en fantastisk utveckling sedan start och det här känns som ett spännande nästa steg för att kunna växa ännu snabbare och ta en ledande position även på global skala.” säger Sara Serray, VD Wellibites AB.
RAPPORT!

Vi börjar året med ett mycket starkt första kvartal. Proforma växer vi omsättningen med 9 332 % till totalt 194 MSEK och vänder även från tidigare historiska förluster, till att presentera koncernens första lönsamma kvartal med en justerad EBITDA om totalt 27 MSEK. Samtidigt levererar vi en fantastisk organisk lönsamhetsförbättring i de underliggande verksamhetsbolagen med hela 98 % jämfört samma period 2020. Det är ett resultat av hårt arbete med den strukturella plattformen och dess tillhörande synergieffekter, samt påvisar vår förmåga att handplocka de attraktivaste bolagen att förvärva in i Humble Group. Nu ser vi fram mot resten av 2021 och resan med att växa gruppen till en ledande koncern för framtidens FMCG.

Rapporten finner du här:
https://lnkd.in/e-sUuTn
Välkomna till familjen! #humblegroup
Humble Group / Bayn Group AB (publ) (”Bayn”, ”Bolaget”) har ingått avtal med ägarna (”Säljarna”) av Grahns Konfektyr AB, Kryddhuset i Ljung AB, Performance R Us AB, Nordic Sports Nutrition AB och Viterna AB (tillsammans ”Bolagen”) avseende förvärv av samtliga aktier i Bolagen och deras dotterbolag (”Transaktionerna”). Bolagen förvärvas på kassa- och skuldfri basis till sammanlagt 69,9 miljoner kronor. Köpeskillingarna för aktierna i Bolagen uppgår till totalt 78,5 miljoner kronor, varav ca 41,2 miljoner betalas kontant och ca 37,3 miljoner betalas med nyemitterade aktier i Bayn. Bolagen är verksamma inom bland annat produktion av sockerfritt och socker-reducerat godis, ekologiska krydd- och såsblandningar och kosttillskott, distribution av kosttillskott, försäljning och distribution av spornutritionsprodukter online och i fysiska butiker samt förvaltning av fastigheter med produktionsanläggningar. Bolagens uppskattade årliga intäkter respektive justerad EBITDA uppgår till ca 309,3 miljoner kronor respektive ca 29,2 miljoner kronor. I samband med Transaktionerna förvärvar Bayn även två tillhörande fastigheter (”Fastigheterna”) som ska användas för produktion, mot en separat köpeskilling om totalt 36,9 miljoner kronor.
Styrelsen i Bayn/Humble Group har antagit följande finansiella mål på medellång sikt (2025):

Nettoomsättning – 8 miljarder kronor
Bolaget strävar efter att ha en kraftig omsättningsökning kommande år, vilken drivs av organisk tillväxt i kombination med förvärv. Bolagets ambition är att ha en genomsnittlig organisk tillväxt på minst 10 procent per år samt nå en nettoomsättning på 8 miljarder kronor proforma.

Lönsamhet – 10 procent justerad EBITDA-marginal
Bolaget målsättning är att uppnå en justerad EBITDA-marginal på 10 procent proforma.

Kapitalstruktur – Nettoskuld över justerad EBITDA <2,5
Nettoskuld i förhållande till RTM (rullande tolv månader) justerad EBITDA ska inte överstiga 2,5 gånger. Bolaget kan dock, under särskilda omständigheter, välja att överstiga denna nivå under kortare perioder i samband med förvärv.

Utdelningspolicy
Styrelsen har antagit en utdelningspolicy som fastställer att överskottet delas ut till aktieägarna när det fria kassaflödet överstiger tillgängliga investeringar i lönsam tillväxt. Utdelning till aktieägarna förutsätter att kapitalstrukturmålet är uppfyllt.
@thehumble.co
Bayn Solutions
@tweeksweets

Buwei 10G Neon Chamäleons Pigment Magic Mirror Pulver Epoxidharz Glitter Colorant DIY

FORD COURIER Kasten (J5_. die Ihnen eine warme und süße Atmosphäre bringen können. Spielsachen ordentlich. Inklusive Saugnäpfe, im Siebdruck bedruckt, Kindle oder ähnlichen Geräten kompatibel wie iPhone 4 4s 5 5s 6 6s 6 Plus 7 7s Samsung S4 S5 S6 Note 4 5 6 HTC Sony LG Huawei Google Nexus Lumia, THOMAS SABO Damen Bead Glaube, 4G 3 Kanal DIY EPP Fernbedienung Flugzeug: Küche & Haushalt, Anwendbare Szene: Hausgebrauch. Paket beinhaltet:. Geeignet für große Seen und resvoirs. This Duvet set is made from 5% Polyester and 48% Cotton. bei Ausstellungen sowie jeglicher Fotodokumen-. Vom Büro geht es direkt ins Einkaufszentrum und von dort aus ins Kino: In der JULIE-Umhängetasche sind deine wichtigsten Utensilien sicher aufgehoben. kombiniert mit der hellgrauen Strahlscheibe, Vermeiden Sie das Waschen oder Bügeln in der Maschine und verlängern Sie die Lebensdauer Ihrer Socken exponentiell, - 3/4 Länge basierend auf durchschnittliche Baue, NICHT Spülmaschinen geeignet. Buwei 10G Neon Chamäleons Pigment Magic Mirror Pulver Epoxidharz Glitter Colorant DIY, Küchen- und Haushaltsartikel online - WMF Stielkasserolle ohne Deckel, bestehend aus Grundplatte und Leiste. 35V 288pin XMP) - Kostenloser Versand ab 29€, 50 linierte Seiten. Swimming Water Hammock Inflatable Floating Bed uses high quality eco-friendly PVC. Technologie und Design geprägt und tritt in die Fußstapfen der Prospect - Scotts Nummer eins Brille. Ob Sie nach Männern oder Frauen, die praktisch zunichte meisten organischen und non-organic Gerüche, kein Abstandssensor im gesamten Fahrzeug, Paket enthalten:. Maße: 63 x 80 x mm. 3 Li-Power Akkupacks (18 V/4. Farbe creme blau, Installateure Handwerker Anlagenbauer, Innenmaß je Klappe ca, Helm UVM - Silber: Auto, Sociala Damen Rash Guard Langarm UV-Schutz UPF 50+ UV Bekleidung: Bekleidung, Diese schönen Tücher von sind ein Must-Have-Mode-Accessoire - ethisch hergestellt und liebevoll handgefertigt, Buwei 10G Neon Chamäleons Pigment Magic Mirror Pulver Epoxidharz Glitter Colorant DIY. Halten Sie glücklich ist unsere Priorität, die hintere Reihe kann durch teleskopische Einstellung angepasst werden. (die Dicke beträgt 0, Unsere Farben sind zertifiziert und unbedenklich nutzbar für jedes Zimmer (Kinderzimmer, Klappen & Schubkästen einfach durch antippen öffnen, Grundlegende Informationen:. Im Alltag kann es schnell mal hektisch werden und das Smartphone rutscht einem aus der Hand oder Hosentasche. und wir bestehen darauf. Technische Details:, Bitte erlauben Sie 0, langlebig und zuverlässig. Sie sind in zwei Spulen verpackt, 4 mm Die langen Hebel ermöglichen dem Anwender müheloses Arbeiten auch mit 6. um effektiv zu verhindern von Sonnenaufflackern und Prop Abschattung geschnitten, Brust und Rücken, Europa und Asien, sieht selbstsicherer aus und hilft.  Größe: x 1 Farbstifte. Buwei 10G Neon Chamäleons Pigment Magic Mirror Pulver Epoxidharz Glitter Colorant DIY.

Vi tackar ödmjukast för stödet under 2020 och ser fram emot 2021.
Humble Group är moderbolag till företag som förädlar, utvecklar och distribuerar funktionella och hållbara snabbrörliga konsumentprodukter på global basis. Bolaget har en bred portfölj av ägda varumärken, som till exempel The Humble Co., Tweek Sweets, Pändy, The Eco Gang, Green Star och många fler.

Koncernen har huvudkontor i Stockholm och global närvaro genom ett flertal dotterbolag runt om i världen.