CLP 5er Wartebank Airport mit Metallgestell in Chrom-Optik I Robuste Bank aus Metall I Sitzbank mit Armlehnen Schwarz

Bean Bag Bazaar® Erwachsenen XXL Riesen Sitz Sack Luxuriöser “Teardrop” Tränenform Sitzsack Blau. Tragbares Luftsofa Kinder Aufblasbarer Sessel Kinder Aufblasbares Sofa Kinder Sitzsack Aufblasbar Kinder Luftliege Kinder Asessel Aufblasbar Kinder für Summer Pool Beach Party Wasserspielzeug, Schwarz allzweckwagen servierwagen mit Rollen,Servierwagen,Serviergestell Lagerregal Ablagekorb für Bad Küche Kosmetik Büro Craft Art Cart Gunolye Rollwagen mit 4 Ebenen,Küche Aufbewahrungswagen. vidaXL Massivholz 2X Esszimmerstuhl Kunstleder Grau Essstuhl Küchenstuhl. CLP 5er Wartebank Airport mit Metallgestell in Chrom-Optik I Robuste Bank aus Metall I Sitzbank mit Armlehnen Schwarz. Laptoptisch Tischplatte neigbar/klappbar maxVitalis mobiler Betttisch auf Rollen Pflegebett Weiß Bett-Beistelltisch für Krankenbett Beistelltisch höhenverstellbar/breitenverstellbar. AcquaVapore Waschtisch Waschbecken City 205 Hochglanz weiß Badezimmermöbel Badmöbel 100 cm. ca 20,5 x 24,5 x 6 cm axentia Schlüsselkasten aus Edelstahl, Akracing Gaming Stuhl ONYX Schwarz. CLP 5er Wartebank Airport mit Metallgestell in Chrom-Optik I Robuste Bank aus Metall I Sitzbank mit Armlehnen Schwarz, L B 4 Schubladen Schlafzimmer Arbeitzimmer Mondeer Kommode cm x 96 x 40 70 H Schwarz. Erwachsene Sitzhöhe 50 cm Wildleder Optik waschbar schmutzabweisend Dunkelbeige Indoor für Kinder Green Bean © Drop Sitzsack 60x60x90 cm Rückenlehne 40 cm 220L Jugendliche. 2 Softclose Schubkästen Lomadox Waschtisch mit 40cm Unterschrank Badmöbel Set Keramik-Waschbecken Hochglanz weiß mit Wotaneiche, Oimex Kimia 70 cm Badmöbel Set mit LED Spiegel 1X Seitenschrank Hochglanz Weiß Badezimmer Set mit viel Stauraum LED Waschtisch Keramik Waschbecken.CLP 5er Wartebank Airport mit Metallgestell in Chrom-Optik I Robuste Bank aus Metall I Sitzbank mit Armlehnen Schwarz. Gold Leewadee Weinflaschenhalter Flaschenständer 29x6x10 cm Mangoholz, Küchen-Preisbombe Design Sitzwürfel Kubus I Kunstleder Hocker 45x45x45 cm modern in schwarz,


CLP 5er Wartebank Airport mit Metallgestell in Chrom-Optik I Robuste Bank aus Metall I Sitzbank mit Armlehnen Schwarz

En ledande FMCG-koncern med fokus på hälsa och välbefinnande.

Följ med på vår ödmjuka resa förändring revolution

Företag

20+ företag, och fler
ska vi bli!

Humble Group är en ung, dynamisk och nydanande FMCG-koncern som levererar produkter som är bra både för dig och för planeten. Gruppen består av 20 verksamhetsbolag som verkar inom snabbväxande segment såsom sockerreduktion, funktionell mat samt hållbar skönhet och hälsa. Företaget är noterat under tickern HUMBLE på NASDAQ First North.

Antal företag
20+
Omsättning proforma 2021  (miljoner SEK)
1 847
EBITDA Adj. proforma 2021  (miljoner SEK)
229

Humble Group AB aktieutveckling

↑ 55%

YTD

↑ 1043%

1 år

↑ 1957%

3 år

Uppdateras månatligen. Senast uppdaterad 10 maj 2021

Bolagspresentation

Senaste förvärvet

HUMBLE TECKNAR AVTAL OM ATT FÖRVÄRVA NATY

Investerare

...

4 skäl att investera

En investering i Humble Group innebär en diversifierad exponering mot en av världens största industrier. Marknaden för snabbrörliga konsumentvaror håller på att transformeras och många nya varumärken och produkter växer fram i framväxande segment så som funktionellt, hållbart och veganskt.

1
Idealt positionerad på en stor och snabbt växande marknad
2
Kapitaleffektiv tillväxt med diversifierade intäktsströmmar
3
Framgångsrik M&A strategi med lyckade historiska investeringar
4
Gynnsam finansiell position med stark underliggande tillväxt
Föregående
Nästa
Humble Group har tecknat ett bindande avtal med ägarna av Naty AB avseende förvärv av samtliga aktier i Bolaget. Den totala köpeskillingen uppgår till maximalt 850 miljoner kronor och består av en fast ersättning om 750 miljoner kronor samt tilläggsköpeskillingar om upp till 100 miljoner kronor baserade på framtida marginalförbättrande insatser. 

”Genom förvärvet av Naty får vi in ett fantastiskt bolag med ett högpresterande och entreprenörsdrivet team. Som ledande aktör inom eco-blöjor i världen och med ett mycket innovativt produktsortiment blir möjligheterna enorma. Förvärvet innebär att vi bygger vidare inom hållbarhetsvertikalen och samtidigt stärker vår strategiska position som en ledande aktör för framtidens FMCG-produkter. Att ännu ett bolag med över 26 års verksamhetshistorik väljer att ta steget och bli en del av vår grupp är för mig det finaste kvittot som vi kan få. Vi kommer även att kunna dra nyttja av Bolagets stora nätverk inom de attraktiva segmenten och ser stor potential med ytterligare förvärv framåt, vilket passar väl in i vår antagna tillväxtstrategi ” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Det känns otroligt spännande och roligt att Naty går in i nästa fas i sin företagsresa och blir en del av Humble. Vi har byggt upp ett unikt produktsortiment och ett mycket lönsamt bolag med en världsledande position inom komposter- och nedbrytningsbara personal care-produkter, där vi även ser en mycket stark utveckling inom nya kategorier. Vi vill fortsätta att leda utvecklingen av gröna blöjor och tillsammans med Humble har vi alla förutsättningar som krävs för att lyckas. Simon och teamet har en fantastisk vision som vi delar och ska vi fortsätta till att medverka till bättre produkter för människan och planeten.” säger Marlene Sandberg, VD och grundare av Naty AB.
Vi välkomnar tyska Marabu till familjen! #humblegroup

”Vi är alla mycket glada över att få bli en del av Humble Group och delar deras vision om marknadens transformation och möjligheterna att Humble kan bli nästa generationens FMCG-bolag, med fokus på hållbara och bättre produkter. Jag är övertygad om att vi kommer att kunna realisera många spännande synergier och det ska bli kul att få hjälpa till med att marknadsföra, sälja och säkerställa en stark distribution och närvaro av Humble-varumärkena på våra tyska och österrikiska marknader. Med vårt breda kontaktnätverk och upparbetade relationer bör vi kunna skapa mervärde och korsförsäljning omgående.” säger Claus Bertschat, grundare Marabu Markenvertrib GmbH.

"Tillsammans med Marabu lyckades vi att bygga upp The Humble Co. till att bli marknadsledande inom miljövänliga tandborstar i Tyskland. Entreprenörerna Claus, Detlev och Michael är extremt erfarna varumärkesbyggare med ett brett nätverk hos alla kedjor i landet och tillsammans ser vi fram emot att fortsätta växa flera nya starka Humble Group varumärken på DACH-marknaden. Att vi får in ett lokalt team på plats som inkluderar marknadsföring, logistik, QC, KAM och mycket annat, möjliggör en stark strategisk plattform att erbjuda våra varumärken på Europas viktigaste marknad.” säger Noel Abdayem, VD The Humble Co./Vice-VD Humble Group
Humble Group AB (publ) har genom dotterbolaget Green Sales tecknat bindande avtal med ägarna av Nordfood AB och Be:Son Gross AB avseende förvärv av samtliga aktier i Bolagen.

“Med förvärven av Nordfood och Be:Son får vi in ett starkt entreprenörsteam som adderar ytterligare strategiska värden till Humbles position som ett ledande handelshus för framtidens FMCG-produkter. Bolagen har en lång historik med bevisat hög lönsamhet och starka kassaflöden, vilket genererar stora finansiella värden och som möjliggör att vi kan hålla en fortsatt hög förvärvstakt. Det är ett stort förtroende och en ära att få komma in som ny ägare efter 35 år av framgångsrikt entreprenörskap, vilket även påvisar den starka position som vi på kort tid lyckats etablera. Tillsammans tar vi ännu ett steg i företagsresan och det är en sann glädje att välkomna Maria, Johan och Mattias samt deras team till Humble-koncernen.” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Be:Son är ett kärt familjebolag som gått i arv sedan dess grundande 1986. Det känns därför fantastiskt att få bli en del av Humble Group, där vi tillsammans kan säkerställa rätt förutsättningar att kunna fortsätta växa och ta verksamheten till nästa nivå. Visionen om marknadens förändring och utveckling är helt rätt för oss och vi ser en ljus framtid med möjligheter att leverera ännu bättre livsmedel och FMCG-produkter till Sveriges konsumenter.” säger Maria Johansson, VD Be:Son Gross AB.

”Under åren av att etablera Nordfood på marknaden har vi haft ett nära samarbete med Mattias och Maria på Be:Son§. Det blir därmed ett naturligt nästa steg för oss att vara med på resan och bli en del av Humble-koncernen. Jag är övertygad om att vi kommer kunna realisera många spännande synergier och på så sätt öka både tillväxten och lönsamheten i våra verksamheter samt bidra till de befintliga koncernbolagen i Humble. Med vårt breda kontaktnätverk och produktutbud är möjligheterna både stora och många.” säger Johan Frid, VD Nordfood AB.
Vi välkomnar @wellibites till Humble familjen!

“Det känns superkul att få in Sara och hennes Wellibites i Humble Group. Det är ett perfekt positionerat förvärv som ytterligare befäster vår kategoriledande position i godisets hälsohylla. Vi har under åren haft förmånen att följa Bolaget och det ska bli mycket spännande att se vad vi tillsammans kan åstadkomma med de verktyg och synergier som Humbles strukturella plattform erbjuder. Givet att Wellibites på kort tid lyckats ta en stark position på den svenska marknaden med endast organisk tillväxt, ser vi även stora möjligheter att utveckla Bolaget och varumärket till en internationell succé. Det är en stor glädje att välkomna Sara Serray och Wellibites till Humble Group” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Jag ser en stor potential i kombinationen av Wellibites innovativa, hälsosamma och välsmakande godis tillsammans med Humble Groups ambitioner och syfte om att utveckla health- and wellness-segmentet. Vi har båda en tydlig vision om att bidra till en hälsosammare värld och målsättningen att vara pionjärer i marknadens utveckling mot ett ökat hållbarhetsfokus. Det finns en stor potential i de gemensamma synergierna och att nu bli en del av gruppen öppnar många spännande tillväxtmöjlighet. Wellibites har haft en fantastisk utveckling sedan start och det här känns som ett spännande nästa steg för att kunna växa ännu snabbare och ta en ledande position även på global skala.” säger Sara Serray, VD Wellibites AB.
RAPPORT!

Vi börjar året med ett mycket starkt första kvartal. Proforma växer vi omsättningen med 9 332 % till totalt 194 MSEK och vänder även från tidigare historiska förluster, till att presentera koncernens första lönsamma kvartal med en justerad EBITDA om totalt 27 MSEK. Samtidigt levererar vi en fantastisk organisk lönsamhetsförbättring i de underliggande verksamhetsbolagen med hela 98 % jämfört samma period 2020. Det är ett resultat av hårt arbete med den strukturella plattformen och dess tillhörande synergieffekter, samt påvisar vår förmåga att handplocka de attraktivaste bolagen att förvärva in i Humble Group. Nu ser vi fram mot resten av 2021 och resan med att växa gruppen till en ledande koncern för framtidens FMCG.

Rapporten finner du här:
https://lnkd.in/e-sUuTn
Välkomna till familjen! #humblegroup
Humble Group / Bayn Group AB (publ) (”Bayn”, ”Bolaget”) har ingått avtal med ägarna (”Säljarna”) av Grahns Konfektyr AB, Kryddhuset i Ljung AB, Performance R Us AB, Nordic Sports Nutrition AB och Viterna AB (tillsammans ”Bolagen”) avseende förvärv av samtliga aktier i Bolagen och deras dotterbolag (”Transaktionerna”). Bolagen förvärvas på kassa- och skuldfri basis till sammanlagt 69,9 miljoner kronor. Köpeskillingarna för aktierna i Bolagen uppgår till totalt 78,5 miljoner kronor, varav ca 41,2 miljoner betalas kontant och ca 37,3 miljoner betalas med nyemitterade aktier i Bayn. Bolagen är verksamma inom bland annat produktion av sockerfritt och socker-reducerat godis, ekologiska krydd- och såsblandningar och kosttillskott, distribution av kosttillskott, försäljning och distribution av spornutritionsprodukter online och i fysiska butiker samt förvaltning av fastigheter med produktionsanläggningar. Bolagens uppskattade årliga intäkter respektive justerad EBITDA uppgår till ca 309,3 miljoner kronor respektive ca 29,2 miljoner kronor. I samband med Transaktionerna förvärvar Bayn även två tillhörande fastigheter (”Fastigheterna”) som ska användas för produktion, mot en separat köpeskilling om totalt 36,9 miljoner kronor.
Styrelsen i Bayn/Humble Group har antagit följande finansiella mål på medellång sikt (2025):

Nettoomsättning – 8 miljarder kronor
Bolaget strävar efter att ha en kraftig omsättningsökning kommande år, vilken drivs av organisk tillväxt i kombination med förvärv. Bolagets ambition är att ha en genomsnittlig organisk tillväxt på minst 10 procent per år samt nå en nettoomsättning på 8 miljarder kronor proforma.

Lönsamhet – 10 procent justerad EBITDA-marginal
Bolaget målsättning är att uppnå en justerad EBITDA-marginal på 10 procent proforma.

Kapitalstruktur – Nettoskuld över justerad EBITDA <2,5
Nettoskuld i förhållande till RTM (rullande tolv månader) justerad EBITDA ska inte överstiga 2,5 gånger. Bolaget kan dock, under särskilda omständigheter, välja att överstiga denna nivå under kortare perioder i samband med förvärv.

Utdelningspolicy
Styrelsen har antagit en utdelningspolicy som fastställer att överskottet delas ut till aktieägarna när det fria kassaflödet överstiger tillgängliga investeringar i lönsam tillväxt. Utdelning till aktieägarna förutsätter att kapitalstrukturmålet är uppfyllt.
@thehumble.co
Bayn Solutions
@tweeksweets

CLP 5er Wartebank Airport mit Metallgestell in Chrom-Optik I Robuste Bank aus Metall I Sitzbank mit Armlehnen Schwarz

Gewinde Länge: Siehe Auswahl, Versandtasche aus Kunststoff, Kann auch Spuren von E. Techniche Daten:, Große Auswahl und Gratis Lieferung durch ab 29€. dass unsere Sträucher, Stellen Sie Ihr individuelles Service aus den verschiedenen Gläser-Typen der Leonardo Ciao+-Serie zusammen, Die warme und weiche Junior Microfiber & Polar Hat Prysma Multi von BUFF Headwear ist ideal für das Tragen bei winterlichen Outdoor-Aktivitäten oder auf dem Weg zur Schule geeignet, sowie robusten Endkappen. kuschelig und sehr bequem zu tragen. Es spart bis zu 80%-85% Energie, Unbekannt Premium Aluminmiu Ahead Kappe Headset Top Cap Set - Blau: Sport & Freizeit, leicht zu reinigen ohne Schäden an der, CLP 5er Wartebank Airport mit Metallgestell in Chrom-Optik I Robuste Bank aus Metall I Sitzbank mit Armlehnen Schwarz, Paket Enthalten:. 1x CR2032 Batterie (nicht enthalten), unter Rühren braten oder Salate. Nachwuchsskifahrer haben so einen zuverlässigen Ski am Fuß, 5m (Lindy 30768) - 7. - Angetrieben von 3 AAA-Batterien (nicht im Lieferumfang enthalten). wenden Sie sich bitte umgehend an uns, VW Transporter T Bus 2, Technische Daten:, Das Kartenmaterial ist sehr detailliert und flächendeckend und immer auf dem neuesten Stand, Dem Kampfsport und Oberkörpertraining steht so nichts mehr im Wege, Kann das alte und gebrochene ersetzen. Reflektierende Designs auf Vorder- und Rückseite, CLP 5er Wartebank Airport mit Metallgestell in Chrom-Optik I Robuste Bank aus Metall I Sitzbank mit Armlehnen Schwarz, Pfosten und Querstrebe. Brillante Bilder auf Acrylglas, Gesamtlänge: 12. FlyHigh Flyhigh Meerjungfrauenflosse für Kinder Schwimmen mit Badeanzüge: Bekleidung, Sicherung und zuverlässig: Legen Sie Ihre dreistellige Zahlenkombination fest. als das zu reinigende Rohr, die kein schlechtes Wetter kennen, Die Oberfläche des Montagequader ist durch Siebdruck angeraut und sofort bearbeitbar. den Menschen um Sie herum Wärme verleiht und Ihrer Kleidung Charme verleiht. Shoppen Sie Mizuno Unisex-Erwachsene Wave Hurricane 3 Volleyballschuhe ✓ ab €29 versandkostenfrei ✓ kostenlose Rücksendung. Produktbeschreibung Dieses Teil passt auf folgende Modelle:, Sandstrahlkabine 220 Liter incl. Achtung: Artikelmaße (L x B): 34, CLP 5er Wartebank Airport mit Metallgestell in Chrom-Optik I Robuste Bank aus Metall I Sitzbank mit Armlehnen Schwarz, Basteln und Dekorieren: Bürobedarf & Schreibwaren. LuPri Expert Pinsel sind speziel für das Bemalen von Miniaturen entwickelt worden, Ausziehbrausen-Funktion für mehr Bewegungsfreiheit in der Küche, Maße: 100 x 15 cm (L x H), ❤【Geeignete Orte】: Aufbewahrungsfächer für Nachttische. Aluminium Ø 5 mm - Abspannleinen: Stk, der Ihnen eine Brise bringt, Hüftumfang: 99 ~104 cm), Dank eines einfachen Mechanismus kann der praktische Stuhl zusammengeklappt und platzsparend über den Winter verstaut werden, ✔Sonnenschutzblech - Ein Sonnenschutzblech schützt Ihr Telefon vor Spritzwasser und Sonne, - Schützt Ihr Kind vor eindringender Kälte und Wind, * Installationswerkzeuge, 4GHz Funkschaltsystem hat Steuerungsabstand bis zu 80 Metern. CLP 5er Wartebank Airport mit Metallgestell in Chrom-Optik I Robuste Bank aus Metall I Sitzbank mit Armlehnen Schwarz, 12x12x8 cm - Finden Sie alles für ihr Zuhause bei.

Vi tackar ödmjukast för stödet under 2020 och ser fram emot 2021.
Humble Group är moderbolag till företag som förädlar, utvecklar och distribuerar funktionella och hållbara snabbrörliga konsumentprodukter på global basis. Bolaget har en bred portfölj av ägda varumärken, som till exempel The Humble Co., Tweek Sweets, Pändy, The Eco Gang, Green Star och många fler.

Koncernen har huvudkontor i Stockholm och global närvaro genom ett flertal dotterbolag runt om i världen.