Bayn Europe presenterar sockerfria smakprover på Free From Food Expo tillsammans med Kemi-Intressen

Under onsdag och torsdag denna vecka kommer Bayn Europe att befinna sig på Free From Food Expo i Kista tillsammans med Kemi-Intressen, en av de äldsta och mest erfarna distributörerna av naturliga råvaror, specialkemikalier och polymerer i Norden och Baltikum. Besökare på mässan kommer att få möjlighet att testa sockerfria smakprover från Bayn i form av ljus och mörk choklad, gräddkolor, lakrits och lingondricka. Bayn är en ledande specialist inom sockerreducering och som tillsammans med Kemi-Intressen kommer att visa exempel på hur naturliga ingredienser, bl a stevia, kan användas som sockerersättare i populära godsaker och drycker för att uppnå samma smak, men i en nyttigare form. 

Bayn Europe presenterar sockerfria smakprover på Free From Food Expo tillsammans med Kemi-Intressen2023-06-22T11:46:00+02:00

BAYN EUROPE HAR TECKNAT ETT LETTER OF INTENT MED SVENSK DISTRIBUTÖR

Bayn Europe har tecknat ett Letter of intent med Kemi-Intressen efter en överenskommelse om hur den svenska distributören ska fokusera på försäljning av Bayns innovativa sockerersättningar för den nordiska marknaden. Efter en utvärderingsperiod på 6 månader, med start i juni 2017, kan distributörsavtal tecknas. 

BAYN EUROPE HAR TECKNAT ETT LETTER OF INTENT MED SVENSK DISTRIBUTÖR2023-06-22T11:46:02+02:00
Go to Top