Bayn’s ingredienslösningar har under de senaste åren varit efterfrågade och har testats av livsmedelsproducenter runt om i världen. Med hjälp av ingredienslösningar från Bayn Europe, en ledande specialist inom sockerreducering, kommer konsumenter i Afrika och Europa inom kort att kunna njuta av mer än 200 ton sockerreducerad gröt.

“Vårt marknadsfokus har varit Europa, så jag är mycket glad att vi har fått en första beställning från Sydafrika med leverans i slutet av maj”, säger Lucy Dahlgren, VD på Bayn Europe.  “Vi är glada att vårt samarbete med Barentz börjar ge effekt i fler länder och att vi kan hjälpa livsmedelsproducenter genom hela produktutvecklingsprocessen.”

Många ledande livsmedelsproducenter söker nya lösningar för att tillfredsställa konsumenters ökade efterfrågan på sockerreducerade produkter. Här har Bayn ett flertal långtgående kundprojekt. “Bayn Europe ser en markant attitydförändring och som experter på sockerreducering får vi fler och fler förfrågningar inom många olika produktområden”, säger Lucy Dahlgren.

Bilagor