Gunnar Ek är en känd person i Aktiespararna. Han har varit ansvarig för bolagsbevakningen i 22 år. Gunnar har tidigare varit ledamot i kommunfullmäktige i Göteborg, styrelseledamot i Göteborgs Spårvägar, Vice ordförande i Lokalförvaltningen i Göteborg, en av Sveriges största fastighetsförvaltare och även tidigare förvaltare av Stiftelsen Chalmers Tekniska Högskolas värdepappersportfölj.

“Det här företaget är ledande inom sockerreducering, trots sin storlek. Det är en spännande marknad och Bayn är ett seriöst bolag. Bayn är inte bara affärsdrivande utan har en reell plan bakom att verka för en hälsosammare värld. Snart måste politikerna ta sitt ansvar runt överkonsumtion av socker i vårt samhälle. Det skapar ohälsa och onödiga sjukdomar, och gigantiska vårdkostnader. Jag tillför gärna min erfarenhet och mitt nätverk till Bayn”, säger Gunnar Ek.

“Jag kontaktade Gunnar för att vi hade ett starkt behov av att bygga investerarrelationer. Jag kände Gunnar redan när jag grundade Bayn”, säger Lucy Dahlgren, grundare och styrelseledamot på Bayn Europe AB. “Han var redan då intresserad av hälsofrågor och insåg hur sockret påverkar vår hälsa och samhällets vårdkostnader. Jag är jätteglad att han nu är med oss som förstärkning i vår styrelse.”

(This message will also be available in English on www.bayneurope.com/press-releases)

Bilagor