Humble Group AB (publ) (”Humble” eller ”Bolaget”) har rekryterat Emily Fultz till den nya rollen Vice President of Sales för Nordamerika. Emily har över 25 års erfarenhet av den amerikanska konsumentvarumarknaden och har arbetat på stora bolag som exempelvis Starbucks, IRI, Campbell Soup, Henkel och senast the Clorox Company. Hon har bred kompetens från såväl marknadsföring (omni channel) som försäljning genom återförsäljare av bland annat livsmedel, läkemedel och hemelektronik.

Emily kommer att rapportera till Rich Hewton och kommer att tillträda sin roll den 12 januari 2022.

”Vi har en långsiktig plan att öka försäljning och tillväxt i Nordamerika. Genom rekryteringen av Emily tar vi ett stort steg på vägen mot att nå den målsättningen. Rich gör ett fantastiskt arbete och tillsammans med Emily är vi övertygade om att förutsättningarna är på plats för att skala upp verksamheten ytterligare. Vi är alla glada över att förstärka teamet i USA genom att få in Emily i organisationen.”, säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Bra saker inträffar för bra människor…och bolag. Jag har mycket glad över att ansluta till teamet hos the Humble Co North America, för att driva och skala tillväxt med ett bolag som delar min vision för hållbarhet och eco-vänliga produkter som är bra för människan och vår planet.”, säger Emily Fultz.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Simon Petrén, VD, Humble Group AB
Telefon: +46 70 999 94 55

E-mail: simon.petren@humblegroup.se

Informationen i detta pressmeddelande har publicerats genom ovanstående kontaktpersons försorg, vid den tidpunkt som anges av Humbles nyhetsdistributör Cision vid publiceringen av detta pressmeddelande.

Om Humble
Humble Group är en svensk foodtech- och FMCG-koncern som levererar nästa generation av konsumentprodukter som är bra för människor och planeten. Humble inriktar sig på segmenten foodtech, eco, hållbarhet och vegan. Bolagen växer genom organisk tillväxt, förvärv och utnyttjande av synergier i de olika verksamhetsenheterna: varumärken, distribution, tillverkning och ingredienser. Humbles tekniska lösningar, förfinade genom vetenskaplig forskning och omfattande marknadserfarenhet, underlättar nya formuleringar och recept som förbättrar smaken och konsistensen för nästa generation av sockerreducerade, hållbara och veganska produkter. För mer information, besök www.humblegroup.se

Humble Group är noterat på Nasdaq Stockholm, First North Growth Market, under tickern HUMBLE. FNCA Sweden AB är Humble Groups certified adviser. Tel: 08-528 00 399 E-mail: info@fnca.se