Humble Group AB (publ) (”Humble” eller ”Bolaget”) har rekryterat Caroline Perman till rollen som Head of Marketing and Communication. Caroline har över 10 års erfarenhet av marknadsföring för ledande konsumentvarumärken, med en gedigen kompetens av att varumärken som befinner sig i olika tillväxtstadier och på flera marknader. Hon kommer senast från en roll som Global Head of Portfolio, Sustainability & Innovation på The Absolut Company och har tidigare arbetat på Henkel och Gfk NORM.

Caroline kommer att ingå i Humble-koncernens operativa ledning och rapportera direkt till koncernens Vice-VD samt arbeta tillsammans med koncernbolagens entreprenörer. Caroline kommer tillträda sin roll den 21 februari 2022.

”Humble Group har en hög internationell tillväxt och med det följer behovet av att ha en tydlig och effektiv kommunikation till marknaden. Caroline är ett mycket välkommet tillskott till gruppen med sin långa erfarenhet inom marknadsföring för tongivande globala varumärken. Hennes gedigna strategiska kompetens kommer att vara till stor hjälp både för tillväxten av gruppens nuvarande bolag och för gruppens expansionsarbete. Denna rekrytering är ett mycket viktigt steg för Humble Groups spännande tillväxtresa.”, säger Noel Abdayem, Vice-VD Humble Group AB (publ).

”Humble Group har på kort tid haft en imponerande utveckling och jag ser verkligen fram emot att ansluta till teamet. Det ska bli spännande att starta marknadsfunktionen, där jag ser stora möjligheter att etablera Humble Group som en opinionsbildare inom hållbara konsumentprodukter och bidra till att utveckla gruppens varumärken till morgondagens ledare inom FMCG.”, säger Caroline Perman.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Simon Petrén, VD, Humble Group AB
Telefon: +46 70 999 94 55

E-mail: simon.petren@humblegroup.se

Informationen i detta pressmeddelande har publicerats genom ovanstående kontaktpersons försorg, vid den tidpunkt som anges av Humbles nyhetsdistributör Cision vid publiceringen av detta pressmeddelande.

Om Humble
Humble Group är en svensk foodtech- och FMCG-koncern som levererar nästa generation av konsumentprodukter som är bra för människor och planeten. Humble inriktar sig på segmenten foodtech, eco, hållbarhet och vegan. Bolagen växer genom organisk tillväxt, förvärv och utnyttjande av synergier i de olika verksamhetsenheterna: varumärken, distribution, tillverkning och ingredienser. Humbles tekniska lösningar, förfinade genom vetenskaplig forskning och omfattande marknadserfarenhet, underlättar nya formuleringar och recept som förbättrar smaken och konsistensen för nästa generation av sockerreducerade, hållbara och veganska produkter. För mer information, besök www.humblegroup.se

Humble Group är noterat på Nasdaq Stockholm, First North Growth Market, under tickern HUMBLE. FNCA Sweden AB är Humble Groups certified adviser. Tel: 08-528 00 399 E-mail: info@fnca.se