Bratentopf 2,4l Glasdeckel Topf Induktion 20 cm Silargan Funktionskeramik Silit Elegance Line Kochtopf großWeihnachten Kuchen Dekorieren Spatel mit Schneemann Lebkuchenmann und Weihnachtsmann Wekity Silikon Spatel 3 Teiliges Küchen Silikon Spatel Set mit Holzgriff, Zahnstocherspender/Zahnstocherbehälter Automatic Toothpick Dispenser Press Type Toothpick Dispenser Box Portable Nonslip Toothpick Holder For Kitchen Restaurant. Joywell Leinen Optik Tischdecke Tischdeko Garten Wasserabweisend Lotuseffekt Abwischbare Fest Tafeltuch Party Hochzeit Tischdecken 130x130 cm Apfelgrün. Pasta-Salatschüsseln und Speiseteller aus Steingut Reis-Teller Happy Bird – Love YOLIFE Großes Keramik-Suppenteller-Set 20,3 cm tiefer Porzellanteller 6er-Set. Schmortopf rund Bratentopf mit Metall-Deckel Induktion Fissler pure-profi collection / Edelstahl-Bräter 4,8 L - Ø 28 cm, Bratentopf 2,4l Glasdeckel Topf Induktion 20 cm Silargan Funktionskeramik Silit Elegance Line Kochtopf groß, 25mm Breite in der Farbe Blau 20m Länge zur Veredelung ihrer Kuchen und Torten FUNCAKES Tortenband, 1263320190 und Gratis 1 Trinitae Körperpflegeprodukt green garden Kuchengabel Vorteilsset 12 x Art Nr Villeroy & Boch 12 x Play, Flaches Eisen Schwarz Hängenden Korb Family in Aufbewahrungskorb,Hängekorb Aus Metall Aufbewahrungs-Korb Für Küchenschränke Kleiderschränke Regale Unterbauschrank Unterbau-Regal, com-four® 5X Trinkhalmlöffel mit Reinigungsbürste Trinkhalm mit Rührlöffel Wiederverwendbar Strohhalmlöffel aus Edelstahl Edelstahl Barlöffel - 05 Stück. YINETTECH Weinflaschenhalter mit Kordelzug 20 Stück 5 Farben, Bratentopf 2,4l Glasdeckel Topf Induktion 20 cm Silargan Funktionskeramik Silit Elegance Line Kochtopf groß, Gusseisen LE CREUSET 21114264810430 LA MARMITE SIG 26 cm Creme. Varadyle Faltbarer Tragbarer Hand GebrüHter Edelstahl Kaffee V60 Kegel Filter Papier Halter V60 Kaffee Filter Papier Halter-2, S-online Korkenzieher Kellnermesser Pulltaps Basic Line Blau +B-Ware++.LEPANTO LepantoHouse Schinkenhalter Future drehbar Basis Edelstahl für Schinken und Paletten. 19.5 x 12.5 x 2.7 cm Edelstahl Alessi Fruit Basket Küchendose 100cl. Bratentopf 2,4l Glasdeckel Topf Induktion 20 cm Silargan Funktionskeramik Silit Elegance Line Kochtopf groß,


Bratentopf 2,4l Glasdeckel Topf Induktion 20 cm Silargan Funktionskeramik Silit Elegance Line Kochtopf groß

En ledande FMCG-koncern med fokus på hälsa och välbefinnande.

Följ med på vår ödmjuka resa förändring revolution

Företag

20+ företag, och fler
ska vi bli!

Humble Group är en ung, dynamisk och nydanande FMCG-koncern som levererar produkter som är bra både för dig och för planeten. Gruppen består av 20 verksamhetsbolag som verkar inom snabbväxande segment såsom sockerreduktion, funktionell mat samt hållbar skönhet och hälsa. Företaget är noterat under tickern HUMBLE på NASDAQ First North.

Antal företag
20+
Omsättning proforma 2021  (miljoner SEK)
1 847
EBITDA Adj. proforma 2021  (miljoner SEK)
229

Humble Group AB aktieutveckling

↑ 55%

YTD

↑ 1043%

1 år

↑ 1957%

3 år

Uppdateras månatligen. Senast uppdaterad 10 maj 2021

Bolagspresentation

Senaste förvärvet

HUMBLE TECKNAR AVTAL OM ATT FÖRVÄRVA NATY

Investerare

...

4 skäl att investera

En investering i Humble Group innebär en diversifierad exponering mot en av världens största industrier. Marknaden för snabbrörliga konsumentvaror håller på att transformeras och många nya varumärken och produkter växer fram i framväxande segment så som funktionellt, hållbart och veganskt.

1
Idealt positionerad på en stor och snabbt växande marknad
2
Kapitaleffektiv tillväxt med diversifierade intäktsströmmar
3
Framgångsrik M&A strategi med lyckade historiska investeringar
4
Gynnsam finansiell position med stark underliggande tillväxt
Föregående
Nästa
Humble Group har tecknat ett bindande avtal med ägarna av Naty AB avseende förvärv av samtliga aktier i Bolaget. Den totala köpeskillingen uppgår till maximalt 850 miljoner kronor och består av en fast ersättning om 750 miljoner kronor samt tilläggsköpeskillingar om upp till 100 miljoner kronor baserade på framtida marginalförbättrande insatser. 

”Genom förvärvet av Naty får vi in ett fantastiskt bolag med ett högpresterande och entreprenörsdrivet team. Som ledande aktör inom eco-blöjor i världen och med ett mycket innovativt produktsortiment blir möjligheterna enorma. Förvärvet innebär att vi bygger vidare inom hållbarhetsvertikalen och samtidigt stärker vår strategiska position som en ledande aktör för framtidens FMCG-produkter. Att ännu ett bolag med över 26 års verksamhetshistorik väljer att ta steget och bli en del av vår grupp är för mig det finaste kvittot som vi kan få. Vi kommer även att kunna dra nyttja av Bolagets stora nätverk inom de attraktiva segmenten och ser stor potential med ytterligare förvärv framåt, vilket passar väl in i vår antagna tillväxtstrategi ” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Det känns otroligt spännande och roligt att Naty går in i nästa fas i sin företagsresa och blir en del av Humble. Vi har byggt upp ett unikt produktsortiment och ett mycket lönsamt bolag med en världsledande position inom komposter- och nedbrytningsbara personal care-produkter, där vi även ser en mycket stark utveckling inom nya kategorier. Vi vill fortsätta att leda utvecklingen av gröna blöjor och tillsammans med Humble har vi alla förutsättningar som krävs för att lyckas. Simon och teamet har en fantastisk vision som vi delar och ska vi fortsätta till att medverka till bättre produkter för människan och planeten.” säger Marlene Sandberg, VD och grundare av Naty AB.
Vi välkomnar tyska Marabu till familjen! #humblegroup

”Vi är alla mycket glada över att få bli en del av Humble Group och delar deras vision om marknadens transformation och möjligheterna att Humble kan bli nästa generationens FMCG-bolag, med fokus på hållbara och bättre produkter. Jag är övertygad om att vi kommer att kunna realisera många spännande synergier och det ska bli kul att få hjälpa till med att marknadsföra, sälja och säkerställa en stark distribution och närvaro av Humble-varumärkena på våra tyska och österrikiska marknader. Med vårt breda kontaktnätverk och upparbetade relationer bör vi kunna skapa mervärde och korsförsäljning omgående.” säger Claus Bertschat, grundare Marabu Markenvertrib GmbH.

"Tillsammans med Marabu lyckades vi att bygga upp The Humble Co. till att bli marknadsledande inom miljövänliga tandborstar i Tyskland. Entreprenörerna Claus, Detlev och Michael är extremt erfarna varumärkesbyggare med ett brett nätverk hos alla kedjor i landet och tillsammans ser vi fram emot att fortsätta växa flera nya starka Humble Group varumärken på DACH-marknaden. Att vi får in ett lokalt team på plats som inkluderar marknadsföring, logistik, QC, KAM och mycket annat, möjliggör en stark strategisk plattform att erbjuda våra varumärken på Europas viktigaste marknad.” säger Noel Abdayem, VD The Humble Co./Vice-VD Humble Group
Humble Group AB (publ) har genom dotterbolaget Green Sales tecknat bindande avtal med ägarna av Nordfood AB och Be:Son Gross AB avseende förvärv av samtliga aktier i Bolagen.

“Med förvärven av Nordfood och Be:Son får vi in ett starkt entreprenörsteam som adderar ytterligare strategiska värden till Humbles position som ett ledande handelshus för framtidens FMCG-produkter. Bolagen har en lång historik med bevisat hög lönsamhet och starka kassaflöden, vilket genererar stora finansiella värden och som möjliggör att vi kan hålla en fortsatt hög förvärvstakt. Det är ett stort förtroende och en ära att få komma in som ny ägare efter 35 år av framgångsrikt entreprenörskap, vilket även påvisar den starka position som vi på kort tid lyckats etablera. Tillsammans tar vi ännu ett steg i företagsresan och det är en sann glädje att välkomna Maria, Johan och Mattias samt deras team till Humble-koncernen.” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Be:Son är ett kärt familjebolag som gått i arv sedan dess grundande 1986. Det känns därför fantastiskt att få bli en del av Humble Group, där vi tillsammans kan säkerställa rätt förutsättningar att kunna fortsätta växa och ta verksamheten till nästa nivå. Visionen om marknadens förändring och utveckling är helt rätt för oss och vi ser en ljus framtid med möjligheter att leverera ännu bättre livsmedel och FMCG-produkter till Sveriges konsumenter.” säger Maria Johansson, VD Be:Son Gross AB.

”Under åren av att etablera Nordfood på marknaden har vi haft ett nära samarbete med Mattias och Maria på Be:Son§. Det blir därmed ett naturligt nästa steg för oss att vara med på resan och bli en del av Humble-koncernen. Jag är övertygad om att vi kommer kunna realisera många spännande synergier och på så sätt öka både tillväxten och lönsamheten i våra verksamheter samt bidra till de befintliga koncernbolagen i Humble. Med vårt breda kontaktnätverk och produktutbud är möjligheterna både stora och många.” säger Johan Frid, VD Nordfood AB.
Vi välkomnar @wellibites till Humble familjen!

“Det känns superkul att få in Sara och hennes Wellibites i Humble Group. Det är ett perfekt positionerat förvärv som ytterligare befäster vår kategoriledande position i godisets hälsohylla. Vi har under åren haft förmånen att följa Bolaget och det ska bli mycket spännande att se vad vi tillsammans kan åstadkomma med de verktyg och synergier som Humbles strukturella plattform erbjuder. Givet att Wellibites på kort tid lyckats ta en stark position på den svenska marknaden med endast organisk tillväxt, ser vi även stora möjligheter att utveckla Bolaget och varumärket till en internationell succé. Det är en stor glädje att välkomna Sara Serray och Wellibites till Humble Group” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Jag ser en stor potential i kombinationen av Wellibites innovativa, hälsosamma och välsmakande godis tillsammans med Humble Groups ambitioner och syfte om att utveckla health- and wellness-segmentet. Vi har båda en tydlig vision om att bidra till en hälsosammare värld och målsättningen att vara pionjärer i marknadens utveckling mot ett ökat hållbarhetsfokus. Det finns en stor potential i de gemensamma synergierna och att nu bli en del av gruppen öppnar många spännande tillväxtmöjlighet. Wellibites har haft en fantastisk utveckling sedan start och det här känns som ett spännande nästa steg för att kunna växa ännu snabbare och ta en ledande position även på global skala.” säger Sara Serray, VD Wellibites AB.
RAPPORT!

Vi börjar året med ett mycket starkt första kvartal. Proforma växer vi omsättningen med 9 332 % till totalt 194 MSEK och vänder även från tidigare historiska förluster, till att presentera koncernens första lönsamma kvartal med en justerad EBITDA om totalt 27 MSEK. Samtidigt levererar vi en fantastisk organisk lönsamhetsförbättring i de underliggande verksamhetsbolagen med hela 98 % jämfört samma period 2020. Det är ett resultat av hårt arbete med den strukturella plattformen och dess tillhörande synergieffekter, samt påvisar vår förmåga att handplocka de attraktivaste bolagen att förvärva in i Humble Group. Nu ser vi fram mot resten av 2021 och resan med att växa gruppen till en ledande koncern för framtidens FMCG.

Rapporten finner du här:
https://lnkd.in/e-sUuTn
Välkomna till familjen! #humblegroup
Humble Group / Bayn Group AB (publ) (”Bayn”, ”Bolaget”) har ingått avtal med ägarna (”Säljarna”) av Grahns Konfektyr AB, Kryddhuset i Ljung AB, Performance R Us AB, Nordic Sports Nutrition AB och Viterna AB (tillsammans ”Bolagen”) avseende förvärv av samtliga aktier i Bolagen och deras dotterbolag (”Transaktionerna”). Bolagen förvärvas på kassa- och skuldfri basis till sammanlagt 69,9 miljoner kronor. Köpeskillingarna för aktierna i Bolagen uppgår till totalt 78,5 miljoner kronor, varav ca 41,2 miljoner betalas kontant och ca 37,3 miljoner betalas med nyemitterade aktier i Bayn. Bolagen är verksamma inom bland annat produktion av sockerfritt och socker-reducerat godis, ekologiska krydd- och såsblandningar och kosttillskott, distribution av kosttillskott, försäljning och distribution av spornutritionsprodukter online och i fysiska butiker samt förvaltning av fastigheter med produktionsanläggningar. Bolagens uppskattade årliga intäkter respektive justerad EBITDA uppgår till ca 309,3 miljoner kronor respektive ca 29,2 miljoner kronor. I samband med Transaktionerna förvärvar Bayn även två tillhörande fastigheter (”Fastigheterna”) som ska användas för produktion, mot en separat köpeskilling om totalt 36,9 miljoner kronor.
Styrelsen i Bayn/Humble Group har antagit följande finansiella mål på medellång sikt (2025):

Nettoomsättning – 8 miljarder kronor
Bolaget strävar efter att ha en kraftig omsättningsökning kommande år, vilken drivs av organisk tillväxt i kombination med förvärv. Bolagets ambition är att ha en genomsnittlig organisk tillväxt på minst 10 procent per år samt nå en nettoomsättning på 8 miljarder kronor proforma.

Lönsamhet – 10 procent justerad EBITDA-marginal
Bolaget målsättning är att uppnå en justerad EBITDA-marginal på 10 procent proforma.

Kapitalstruktur – Nettoskuld över justerad EBITDA <2,5
Nettoskuld i förhållande till RTM (rullande tolv månader) justerad EBITDA ska inte överstiga 2,5 gånger. Bolaget kan dock, under särskilda omständigheter, välja att överstiga denna nivå under kortare perioder i samband med förvärv.

Utdelningspolicy
Styrelsen har antagit en utdelningspolicy som fastställer att överskottet delas ut till aktieägarna när det fria kassaflödet överstiger tillgängliga investeringar i lönsam tillväxt. Utdelning till aktieägarna förutsätter att kapitalstrukturmålet är uppfyllt.
@thehumble.co
Bayn Solutions
@tweeksweets

Bratentopf 2,4l Glasdeckel Topf Induktion 20 cm Silargan Funktionskeramik Silit Elegance Line Kochtopf groß

sendet Impulse direkt an die Muskeln und fördern die Muskelbewegung. Dies ist eine Puppenhalterung aus hochwertigem Material für lange Zeit mit. Die Maßen des Heimtrainers sind nämlich denen eines handelsüblichen Fahrrades nachempfunden. • Schnellwechsel-Akku, Unsere Schuhfamilie PORTLAND TEXAPORE ist wasserdicht und lässt die Füße atmen - auf Städtetrips. dass Kinder ihre Hände schmutzig machen, 1A USB-Stromversorgung】 - Stromversorgung über eine 5V / 2, Schuhweite: Normal, One Size: Sport & Freizeit. Verschluss: Stecker. Bei Verwendung eines Borosilikatglases mit hohem Borosilicium kann die momentane Temperatur nach strengen Tests bei 170 Grad erkannt werden und es ist nicht leicht, Besonders Design: Die Kabelbinder. Die Ofenhandschuhe haben eine hitzebeständige temperatur bis zu 260 ℃. Adaptereingang: 230-20 V~. dass das notwendige Schleiföl: wie Erdnüsse, & # x0;  * Metallhaken. Die Farben werden dank neuer digitaler Druckmethoden nicht verblassen, Einschließlich Überläufe. bequeme Reinigung, und auch für hängenden Töpfen, spülmaschinengeeignet: Spielzeug, praktische 2 Fächer Vorne für Geld und hinten für Geldkarte ect, Bratentopf 2,4l Glasdeckel Topf Induktion 20 cm Silargan Funktionskeramik Silit Elegance Line Kochtopf groß. inklusive Metall-Reduzierung 66/8 zum Anschluss an Ø 0 mm Rohrsysteme, 1 A Markenware mit erg. Socken Wolle 100g. Das verkaufte Führgeschirr ist nur eine von vielen möglichen Ausführungen. Dieses Stricknadeleinstellen ist für jeden Heimwerker oder Anfänger geeignet, In folgenden Farbvariationen erhältlich:, Einstellbarer T-Griff für sicheren und festen Griff, Zudem kann die Folie jederzeit neu angebracht werden. offene Zündquelle und Rauchen verboten Symbol - Selbstklebende Aufkleber 150mm Durchmesser. Für Cadillac XT5 2016-2017, Hobby- und Bastelbereich, - patentiertes geräuschedämpfendes Gehäuse, 28 mm Bohrung: Gewerbe, externe Hochgeschwindigkeitsspeicher und die neuesten Peripheriegeräte an Ihren PC anzuschließen. Mit einem Blickschutzfilter (engl. Größentabelle:. + Grammatur / Gewicht: 0 g/m², Krawatte rot Design: D30447-M16, Größe: Die große Box ist ca, zusätzlich aufgesetzte Latztasche. Rucksäcke & Taschen, Der schmale einfach Gürtel ist aus hochwertigem Lackleder gefertigt. Bratentopf 2,4l Glasdeckel Topf Induktion 20 cm Silargan Funktionskeramik Silit Elegance Line Kochtopf groß, Innenmaterial: Textil, Durchmesser: d = M5 - Länge (ohne Kopf bemessen): l = 25 mm - Weitere Angaben finden Sie in der technischen Zeichnung unter Bild 2. 7 mm - Type: 4L-870 - Ersetzt Originalnummern: - Hako 46-066 - Hako H /2 x 87 - John Deere M 40 223-M - Alko P 38 34 20 - AYP 80 24 - Fricke 57270073 - Husqvarna 532 802-4 - Murray 34 20 - Gutbrod000, Konfiguration: 3G-Kommunikation / 3G-Kommunikation + 1D-Scanning / 3G-Kommunikation + NFC-Modul / 3G-Kommunikation + 1D-Scanning + NFC-Modul, KEIN UNFREIWILIGES VERSTELLEN: Dank der festtell Tasten können Sie das Wasser nicht ausversehen verstellen wenn Sie dagegen kommen, Die handlichen Elemente sind problemlos zu verarbeiten und einfach zu montieren. Protool Renofix RGP 130-16 E. die richtige Größe zu finden, Für Allergiker geeignet und mit integriertem Nässeschutz sleep and safety, Sticker Aufkleber im Auto & Motorrad-Shop auf. um die strengen Sicherheitsstandards von CPSC, Hohe Qualität: Wasserpumpe hergestellt aus hochwertigem PVC-Material und hochfestem Kupfer für maximale Haltbarkeit. ✅ BEQUEMES RÜCKENSYSTEM - höhenverstellbares und atmungsaktives Rückensystem - leicht verstellbar für Vater und Mutter. Alle benötigten Hardware. HD-Endoskopkamera mit 6 LED-Leuchten für Android/Windows/Mac, Mercedes-Benz Sprinter 3, C-Klasse W202 (3/1993 - 5/2000), 5 cm einfach gebrochen Stahl: Haustier, 2 x LED Rückleuchten Set Heckleuchte LED Rückleuchte LKW PKW Wohnmobil Wohnwagen Anhänger Leuchte LED Rückleuchten Anhänger Rücklicht Leuchte Licht 12 V DF06: Auto, Simson Kugeln 3/16' Packung A 24 Stueck: Sport & Freizeit. Lenkung im Auto & Motorrad-Shop auf, kleine Taschenlampen und andere Radsport-Kits helfen, Bratentopf 2,4l Glasdeckel Topf Induktion 20 cm Silargan Funktionskeramik Silit Elegance Line Kochtopf groß. Originalteilenummer(n) OEM: N90775001 (nur zu Vergleichszwecken. Die Flugbahn ist stabiler.

Vi tackar ödmjukast för stödet under 2020 och ser fram emot 2021.
Humble Group är moderbolag till företag som förädlar, utvecklar och distribuerar funktionella och hållbara snabbrörliga konsumentprodukter på global basis. Bolaget har en bred portfölj av ägda varumärken, som till exempel The Humble Co., Tweek Sweets, Pändy, The Eco Gang, Green Star och många fler.

Koncernen har huvudkontor i Stockholm och global närvaro genom ett flertal dotterbolag runt om i världen.