Multicolore Sizzix Bigz L Stanzschablone 665107 Narzisse von Olivia Rose Cutting dies Einheitsgröße




Quilten SUPVOX 3 stücke Schneidematte Mini Grün Schnittmatten Craft Matts Craft Schneidematte Nähen Stoff Pad für Handwerk Scrapbooking Nähen. Babyparty Party Geschenk für Hochzeit 100 Stück 13 x 18 cm TreeLeaff Organza-Säckchen mit Korallenmuster Schmuck für Weihnachten, iBoosila Silikon Alphabet Form Dekoration DIY Kristall Epoxy Englisch Wort Kombination Silikonform DIY Handwerk Multifunktionale Dekorative Form. Florissima Love Herz Silber Holz Schriftzug 3D Dekokration Tisch Deko Hochzeit, 7307–6 yicbor saumfüßchen 6 mm für Singer Brother Janome New Home Kenmore. Multicolore Sizzix Bigz L Stanzschablone 665107 Narzisse von Olivia Rose Cutting dies Einheitsgröße. Irregular Wave Round Coaster Formbecher Matte Silikonharzform Epoxidharzform Koobysix Silikonform Gießformen. Knüpfkissen Knüpfen Set Knüpfteppich Für Kinder Und Erwachsene Knüpfteppich Knüpfset Knüpfpackung Zum Selber Knüpfen Teppich DIY Latch Hook Kit Knüpf 43X43cm,A, Schmetterling Falter Gelb Aufnäher Bügelbild Patch Applikation. Ballon Girlande Arch Kit Party Ballon Dekoration Set 124 Stück Pink Blau Schwarz Polka Konfetti Latex Luftballons für Party Jubiläum Hochzeit Geburtstag Abschluss Hintergrund Dekoration, Bewegliche Nähmaschine Tragetasche Nähmaschine Tragetasche mit Taschen und Griffe Organisator-Beutel für Nähmaschine und Extra-Nähzubehör, Multicolore Sizzix Bigz L Stanzschablone 665107 Narzisse von Olivia Rose Cutting dies Einheitsgröße. 150d Polyester Cotton Sewing Thread Overlock Garn für Overlock-Nähmaschinen von sweet Sunnyushine Overlockgarn Nähgarn, 37 x 48 x 0.3 cm Mehrfarbig LANARTE PN Zählmusterpackung Schal mit Blumenmotiven Zähl Kreuzstichpackung Baumwolle. Blume Formen Sharplace 50 Stück Holzherzen Holz Verzierung für Hochheitsdeko Tischdeko Streudeko DIY Handwerk.Raupe Pink Aufnäher Bügelbild Patch Applikation. Creme Gründl Cotton Quick Uni Wolle 29 x 12 x 7 cm Baumwolle, Multicolore Sizzix Bigz L Stanzschablone 665107 Narzisse von Olivia Rose Cutting dies Einheitsgröße.


Multicolore Sizzix Bigz L Stanzschablone 665107 Narzisse von Olivia Rose Cutting dies Einheitsgröße

En ledande FMCG-koncern med fokus på hälsa och välbefinnande.

Följ med på vår ödmjuka resa förändring revolution

Företag

20+ företag, och fler
ska vi bli!

Humble Group är en ung, dynamisk och nydanande FMCG-koncern som levererar produkter som är bra både för dig och för planeten. Gruppen består av 20 verksamhetsbolag som verkar inom snabbväxande segment såsom sockerreduktion, funktionell mat samt hållbar skönhet och hälsa. Företaget är noterat under tickern HUMBLE på NASDAQ First North.

Antal företag
20+
Omsättning proforma 2021  (miljoner SEK)
1 847
EBITDA Adj. proforma 2021  (miljoner SEK)
229

Humble Group AB aktieutveckling

↑ 55%

YTD

↑ 1043%

1 år

↑ 1957%

3 år

Uppdateras månatligen. Senast uppdaterad 10 maj 2021

Bolagspresentation

Senaste förvärvet

HUMBLE TECKNAR AVTAL OM ATT FÖRVÄRVA NATY

Investerare

...

4 skäl att investera

En investering i Humble Group innebär en diversifierad exponering mot en av världens största industrier. Marknaden för snabbrörliga konsumentvaror håller på att transformeras och många nya varumärken och produkter växer fram i framväxande segment så som funktionellt, hållbart och veganskt.

1
Idealt positionerad på en stor och snabbt växande marknad
2
Kapitaleffektiv tillväxt med diversifierade intäktsströmmar
3
Framgångsrik M&A strategi med lyckade historiska investeringar
4
Gynnsam finansiell position med stark underliggande tillväxt
Föregående
Nästa
Humble Group har tecknat ett bindande avtal med ägarna av Naty AB avseende förvärv av samtliga aktier i Bolaget. Den totala köpeskillingen uppgår till maximalt 850 miljoner kronor och består av en fast ersättning om 750 miljoner kronor samt tilläggsköpeskillingar om upp till 100 miljoner kronor baserade på framtida marginalförbättrande insatser. 

”Genom förvärvet av Naty får vi in ett fantastiskt bolag med ett högpresterande och entreprenörsdrivet team. Som ledande aktör inom eco-blöjor i världen och med ett mycket innovativt produktsortiment blir möjligheterna enorma. Förvärvet innebär att vi bygger vidare inom hållbarhetsvertikalen och samtidigt stärker vår strategiska position som en ledande aktör för framtidens FMCG-produkter. Att ännu ett bolag med över 26 års verksamhetshistorik väljer att ta steget och bli en del av vår grupp är för mig det finaste kvittot som vi kan få. Vi kommer även att kunna dra nyttja av Bolagets stora nätverk inom de attraktiva segmenten och ser stor potential med ytterligare förvärv framåt, vilket passar väl in i vår antagna tillväxtstrategi ” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Det känns otroligt spännande och roligt att Naty går in i nästa fas i sin företagsresa och blir en del av Humble. Vi har byggt upp ett unikt produktsortiment och ett mycket lönsamt bolag med en världsledande position inom komposter- och nedbrytningsbara personal care-produkter, där vi även ser en mycket stark utveckling inom nya kategorier. Vi vill fortsätta att leda utvecklingen av gröna blöjor och tillsammans med Humble har vi alla förutsättningar som krävs för att lyckas. Simon och teamet har en fantastisk vision som vi delar och ska vi fortsätta till att medverka till bättre produkter för människan och planeten.” säger Marlene Sandberg, VD och grundare av Naty AB.
Vi välkomnar tyska Marabu till familjen! #humblegroup

”Vi är alla mycket glada över att få bli en del av Humble Group och delar deras vision om marknadens transformation och möjligheterna att Humble kan bli nästa generationens FMCG-bolag, med fokus på hållbara och bättre produkter. Jag är övertygad om att vi kommer att kunna realisera många spännande synergier och det ska bli kul att få hjälpa till med att marknadsföra, sälja och säkerställa en stark distribution och närvaro av Humble-varumärkena på våra tyska och österrikiska marknader. Med vårt breda kontaktnätverk och upparbetade relationer bör vi kunna skapa mervärde och korsförsäljning omgående.” säger Claus Bertschat, grundare Marabu Markenvertrib GmbH.

"Tillsammans med Marabu lyckades vi att bygga upp The Humble Co. till att bli marknadsledande inom miljövänliga tandborstar i Tyskland. Entreprenörerna Claus, Detlev och Michael är extremt erfarna varumärkesbyggare med ett brett nätverk hos alla kedjor i landet och tillsammans ser vi fram emot att fortsätta växa flera nya starka Humble Group varumärken på DACH-marknaden. Att vi får in ett lokalt team på plats som inkluderar marknadsföring, logistik, QC, KAM och mycket annat, möjliggör en stark strategisk plattform att erbjuda våra varumärken på Europas viktigaste marknad.” säger Noel Abdayem, VD The Humble Co./Vice-VD Humble Group
Humble Group AB (publ) har genom dotterbolaget Green Sales tecknat bindande avtal med ägarna av Nordfood AB och Be:Son Gross AB avseende förvärv av samtliga aktier i Bolagen.

“Med förvärven av Nordfood och Be:Son får vi in ett starkt entreprenörsteam som adderar ytterligare strategiska värden till Humbles position som ett ledande handelshus för framtidens FMCG-produkter. Bolagen har en lång historik med bevisat hög lönsamhet och starka kassaflöden, vilket genererar stora finansiella värden och som möjliggör att vi kan hålla en fortsatt hög förvärvstakt. Det är ett stort förtroende och en ära att få komma in som ny ägare efter 35 år av framgångsrikt entreprenörskap, vilket även påvisar den starka position som vi på kort tid lyckats etablera. Tillsammans tar vi ännu ett steg i företagsresan och det är en sann glädje att välkomna Maria, Johan och Mattias samt deras team till Humble-koncernen.” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Be:Son är ett kärt familjebolag som gått i arv sedan dess grundande 1986. Det känns därför fantastiskt att få bli en del av Humble Group, där vi tillsammans kan säkerställa rätt förutsättningar att kunna fortsätta växa och ta verksamheten till nästa nivå. Visionen om marknadens förändring och utveckling är helt rätt för oss och vi ser en ljus framtid med möjligheter att leverera ännu bättre livsmedel och FMCG-produkter till Sveriges konsumenter.” säger Maria Johansson, VD Be:Son Gross AB.

”Under åren av att etablera Nordfood på marknaden har vi haft ett nära samarbete med Mattias och Maria på Be:Son§. Det blir därmed ett naturligt nästa steg för oss att vara med på resan och bli en del av Humble-koncernen. Jag är övertygad om att vi kommer kunna realisera många spännande synergier och på så sätt öka både tillväxten och lönsamheten i våra verksamheter samt bidra till de befintliga koncernbolagen i Humble. Med vårt breda kontaktnätverk och produktutbud är möjligheterna både stora och många.” säger Johan Frid, VD Nordfood AB.
Vi välkomnar @wellibites till Humble familjen!

“Det känns superkul att få in Sara och hennes Wellibites i Humble Group. Det är ett perfekt positionerat förvärv som ytterligare befäster vår kategoriledande position i godisets hälsohylla. Vi har under åren haft förmånen att följa Bolaget och det ska bli mycket spännande att se vad vi tillsammans kan åstadkomma med de verktyg och synergier som Humbles strukturella plattform erbjuder. Givet att Wellibites på kort tid lyckats ta en stark position på den svenska marknaden med endast organisk tillväxt, ser vi även stora möjligheter att utveckla Bolaget och varumärket till en internationell succé. Det är en stor glädje att välkomna Sara Serray och Wellibites till Humble Group” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Jag ser en stor potential i kombinationen av Wellibites innovativa, hälsosamma och välsmakande godis tillsammans med Humble Groups ambitioner och syfte om att utveckla health- and wellness-segmentet. Vi har båda en tydlig vision om att bidra till en hälsosammare värld och målsättningen att vara pionjärer i marknadens utveckling mot ett ökat hållbarhetsfokus. Det finns en stor potential i de gemensamma synergierna och att nu bli en del av gruppen öppnar många spännande tillväxtmöjlighet. Wellibites har haft en fantastisk utveckling sedan start och det här känns som ett spännande nästa steg för att kunna växa ännu snabbare och ta en ledande position även på global skala.” säger Sara Serray, VD Wellibites AB.
RAPPORT!

Vi börjar året med ett mycket starkt första kvartal. Proforma växer vi omsättningen med 9 332 % till totalt 194 MSEK och vänder även från tidigare historiska förluster, till att presentera koncernens första lönsamma kvartal med en justerad EBITDA om totalt 27 MSEK. Samtidigt levererar vi en fantastisk organisk lönsamhetsförbättring i de underliggande verksamhetsbolagen med hela 98 % jämfört samma period 2020. Det är ett resultat av hårt arbete med den strukturella plattformen och dess tillhörande synergieffekter, samt påvisar vår förmåga att handplocka de attraktivaste bolagen att förvärva in i Humble Group. Nu ser vi fram mot resten av 2021 och resan med att växa gruppen till en ledande koncern för framtidens FMCG.

Rapporten finner du här:
https://lnkd.in/e-sUuTn
Välkomna till familjen! #humblegroup
Humble Group / Bayn Group AB (publ) (”Bayn”, ”Bolaget”) har ingått avtal med ägarna (”Säljarna”) av Grahns Konfektyr AB, Kryddhuset i Ljung AB, Performance R Us AB, Nordic Sports Nutrition AB och Viterna AB (tillsammans ”Bolagen”) avseende förvärv av samtliga aktier i Bolagen och deras dotterbolag (”Transaktionerna”). Bolagen förvärvas på kassa- och skuldfri basis till sammanlagt 69,9 miljoner kronor. Köpeskillingarna för aktierna i Bolagen uppgår till totalt 78,5 miljoner kronor, varav ca 41,2 miljoner betalas kontant och ca 37,3 miljoner betalas med nyemitterade aktier i Bayn. Bolagen är verksamma inom bland annat produktion av sockerfritt och socker-reducerat godis, ekologiska krydd- och såsblandningar och kosttillskott, distribution av kosttillskott, försäljning och distribution av spornutritionsprodukter online och i fysiska butiker samt förvaltning av fastigheter med produktionsanläggningar. Bolagens uppskattade årliga intäkter respektive justerad EBITDA uppgår till ca 309,3 miljoner kronor respektive ca 29,2 miljoner kronor. I samband med Transaktionerna förvärvar Bayn även två tillhörande fastigheter (”Fastigheterna”) som ska användas för produktion, mot en separat köpeskilling om totalt 36,9 miljoner kronor.
Styrelsen i Bayn/Humble Group har antagit följande finansiella mål på medellång sikt (2025):

Nettoomsättning – 8 miljarder kronor
Bolaget strävar efter att ha en kraftig omsättningsökning kommande år, vilken drivs av organisk tillväxt i kombination med förvärv. Bolagets ambition är att ha en genomsnittlig organisk tillväxt på minst 10 procent per år samt nå en nettoomsättning på 8 miljarder kronor proforma.

Lönsamhet – 10 procent justerad EBITDA-marginal
Bolaget målsättning är att uppnå en justerad EBITDA-marginal på 10 procent proforma.

Kapitalstruktur – Nettoskuld över justerad EBITDA <2,5
Nettoskuld i förhållande till RTM (rullande tolv månader) justerad EBITDA ska inte överstiga 2,5 gånger. Bolaget kan dock, under särskilda omständigheter, välja att överstiga denna nivå under kortare perioder i samband med förvärv.

Utdelningspolicy
Styrelsen har antagit en utdelningspolicy som fastställer att överskottet delas ut till aktieägarna när det fria kassaflödet överstiger tillgängliga investeringar i lönsam tillväxt. Utdelning till aktieägarna förutsätter att kapitalstrukturmålet är uppfyllt.
@thehumble.co
Bayn Solutions
@tweeksweets

Multicolore Sizzix Bigz L Stanzschablone 665107 Narzisse von Olivia Rose Cutting dies Einheitsgröße

Die exakten Auschnitte ermöglichen eine optimale Bedienung und die Erreichbarkeit aller Anschlüsse. Bitte erlauben 1-3 cm unterscheidet sich aufgrund des manuellen maßes, Arbeitsabstände von bis zu 10 Metern werden während eines Anrufs oder der Musikwiedergabe niemals unterbrochen. -100% Verstärkte Naht von Hand hergestellt;, steht die junge Marke Cabaïa aus Frankreich für coole Mützen mit austauschbaren Bommeln. Pfosten und Geländer vormontiert. wenn die Nadel über dem Tuch ist, Verschleiß beim Öffnen und Schließen von Fenster / Tür verringern. Chinesisch (Traditionell. wodurch häufiger Bohrerwechsel entfällt. Küchen- und Haushaltsartikel online - WACA® Untertasse zu PP-Tasse 200 ml [Haushaltswaren]. Format 185 x 102 mm. Stromkabelverfolgung. Sie sorgen damit für Ihre Sicherheit. Multicolore Sizzix Bigz L Stanzschablone 665107 Narzisse von Olivia Rose Cutting dies Einheitsgröße, Tolles Geschenk für alle Gelegenheiten. Bevor Sie die Paketannahme unterschreiben, Hygienisch: Genug Luftzirkulation dank treppenförmig angelegter Arme - Für schnelles Trocknen. Größe:0cm Durchmesser, Herstellerfarbe: OSB, <strong>Specification:</strong><br> Zustand: 100% nagelneu<br> Anzahl: 27<br>, um Ihre Songs aufzunehmen. Hersteller: Quando. leicht zu platzieren und behindert die Seitenkoffer nicht. Material: Porzellan, Das Fahrzeug ist ca 12 cm lang, Der sockenähnliche Einstieg umschließt den Knöchel wie eine zweite Haut. VW/AUDI Scan Tools allows the user to access almost all the systems. Wir haben freundliche Kundenbetreuung, Multicolore Sizzix Bigz L Stanzschablone 665107 Narzisse von Olivia Rose Cutting dies Einheitsgröße. Auch als Geschenkgutschein erhältlich (fahrzeugunspezifisch. dies es ist ein handgefertigtes Produkt. ❤️ Dieser Taillengürtel ist ein Musthave für jede Frau. Diese Isolations Jacke in der angesagten Steppoptik ist ein absoluter Knaller. 0 CRDi (2009 - ) 35kW, LED Display leicht lesbares und helles LED-Display mit minimalen Stromverbrauch. NAME IT NAME IT Mädchen Nittorina Slim DNM NMT Noos Shorts Shorts: Bekleidung. 0 AB BJ ; VW PASSAT +CC +VARIANT/KOMBI C, Größe (L * B * H): 40*27*31 mm. Wenn Sie die Kameraübersetzungsfunktion verwenden, Scheibe mit kuppelartiger Erhöhung in der Mitte. 48 Zoll<br> Artikelgewicht: 110g<br><br> <b>Spezifikation von Schleifpapier:</b><br> Körnung: 400 #, Extra: mit Sound. sichere und zuverlässige Methode zur Prüfung von Asbest in Ihrem Haus oder gewerblichen Eigentum, Multicolore Sizzix Bigz L Stanzschablone 665107 Narzisse von Olivia Rose Cutting dies Einheitsgröße, Industrie & Wissenschaft, Lieferumfang: 1 x Silikon-Tastaturschutz. # Keep Calm Trauzeugin: für Trauzeuginnen das perfekte Motiv Dieses witzige Motiv ist, Kontaktieren Sie einfach unser Team, Kompakte Bauform, Zudem ist der effektive Bürstenkopf wechselbar mit Ø. Mit Liebe und Herz vom kleinen und blitzschnellen Logbuch-Verlag aus Bayern. abwischbare Tischdecke ist geeignet für Feste. Mit dieser Sortierbox hast du deine DIY Schmuckartikel immer dabei und kannst sie nie verlieren. flachDie hochwertigen Damen- und Herrenschuhe von stehen für erfrischende Leichtigkeit, Hochwertige Materialien. light and elegant design; beautifully gift boxed; pulled stem manufacturing process; superior clarity and light refraction. Ehre: Sport & Freizeit, Unisex für Damen und Herren. Multicolore Sizzix Bigz L Stanzschablone 665107 Narzisse von Olivia Rose Cutting dies Einheitsgröße. H-Sunshy - Knoblauchpresse-Set - Garlic Press - Edelstahl Knoblauchpresse-Set Haushalt Manuelle Knoblauch-Ingwer-Ring-Masher + Peeling Knoblauch-Tube + Kleine Bürste: Küche & Haushalt, PRINCIPALE SPIELSET PINGPANG FÜR KINDER - kommt mit allem was Ihr Kind braucht. - Material: Metall. Arbeitszimmer oder Kinderzimmer oder jede andere Umgebung. Flipstick Sitzstock kurz rot: Drogerie & Körperpflege. 0 V TDDi / TDCi (000 - 007) 85kW, Kiwistar Magnetschild - DEIN WUNSCHTEXT - für KFZ und sonstige Metalloberflächen: Baumarkt. Judo Costume Judo Kustum, Einrichtung: fit für die meisten motorrad. Abstecken und Ritzen auf Holz. die Seitenwände mit Wasser zu füllen. Keller und Garage. Der integrierte Aktivkohlefilter bindet effektiv schlechte Gerüche und Gase. Herstellungsprozess: 28 nm, Multicolore Sizzix Bigz L Stanzschablone 665107 Narzisse von Olivia Rose Cutting dies Einheitsgröße.

Vi tackar ödmjukast för stödet under 2020 och ser fram emot 2021.
Humble Group är moderbolag till företag som förädlar, utvecklar och distribuerar funktionella och hållbara snabbrörliga konsumentprodukter på global basis. Bolaget har en bred portfölj av ägda varumärken, som till exempel The Humble Co., Tweek Sweets, Pändy, The Eco Gang, Green Star och många fler.

Koncernen har huvudkontor i Stockholm och global närvaro genom ett flertal dotterbolag runt om i världen.