Om oss

Humble Group är en ung, dynamisk och innovativ FMCG-grupp som levererar produkter som är bra för både dig och planeten. Gruppen består av +25 företag som verkar inom snabbväxande segment hälsosam mat och snacks, samt hållbar skönhet och hälsa. Bolaget är noterat under tickern HUMBLE på NASDAQ First North.

Humble Group är på en resa med målet att förändra FMCG branschen. Idag har gruppen närvaro i tre ledande kategorier med våra produkter och vi expanderar kontinuerligt produktportföljen genom produktinnovation och förvärv av nya bolag.

Prenumerera

Var först med de senaste nyheterna från Humble Group. Skriv in din mejladress nedan och gå med vår mejllista.

Vår Vision

Humble Group föddes ur en ambition att utmana konventionella FMCG-företag med fokus på produkter som är bättre för dig och planeten. Med hållbarhet som ledstjärna bygger vi en plattform för att skapa synergier och en struktur för ökad tillväxt och lönsamhet inom gruppens bolag. Koncernens strategi är att växa organiskt och genom förvärv, där vi stöttar företag ledda av starka entreprenörer som strävar efter att förändra världen till det bättre. Vår vision är att bli den ledande bolagsgruppen för konsumentprodukter med hälsa och hållbarhet i fokus.