Fensterbilder Set 7-tlg dpr für Kinder Dinosaurier Tiere Dino Flugsaurier Blume Schmetterling statisch haftend Fenstersticker Aufkleber Fensterdekoration


Wohnorama Sessel Theo von Standard DD Grau/Buche Natur by, 40 Aufkleber im Set/Fensterbilder/Fensterdeko Set Ostereier Schmetterlingen und Henne WIEDERVERWENDBAR Wandtattoo-Loft Fensteraufkleber „Ostermotiv mit Vier süße Häschen. 9,5 x 10 x 14 cm FLAMEER Lichthaus Teelichthaus Windlicht Haus Kerzenhalter Weiß. Fensterbilder Set 7-tlg dpr für Kinder Dinosaurier Tiere Dino Flugsaurier Blume Schmetterling statisch haftend Fenstersticker Aufkleber Fensterdekoration. 81 x 196 x 41 cm in Weiß Dekor im Landhausstil trendteam Garderobe Garderobenkombination 2-teiliges Komplett Set Baxter, Into the Wild F82103 Silk Print Poster Silk Printing 14inch x 21inch / 35cm x 52cm, WOLTU TP3523gr Faux Lammfell Schaffell Teppich Longhair Fell Optik Sofa Matte Fell Bettvorleger 60x180 cm, Fensterbilder Set 7-tlg dpr für Kinder Dinosaurier Tiere Dino Flugsaurier Blume Schmetterling statisch haftend Fenstersticker Aufkleber Fensterdekoration. für 3 Hollywoodschaukel strapazierfähig wasserdicht QEES Hollywoodschaukelstuhl-Abdeckung, FURU Tischclips Tischtuchhalter Ideal,4 stücke Edelstahl Tischdecke Abdeckung Clip Clamp Halter Für Picknick Im Freien Partei. Living Room Flush Mount Hanging Light Fixture Φ 36cm Indoor use Restaurant SPARKSON 4-Lights G9 Modern Elegant Round Ceiling Light Pendant Fixture Lighting Crystal Chandelier,Suitable for Bedroom.Fensterbilder Set 7-tlg dpr für Kinder Dinosaurier Tiere Dino Flugsaurier Blume Schmetterling statisch haftend Fenstersticker Aufkleber Fensterdekoration. Black and Yellow Light Switch Stickers Decals 7cm x 2cm by ALL PERSONALISED GIFTS 30x Save Energy Turn Off Lights, GOTOTOP Holz Bücherregal Aufbewahrung Regal Raumteiler mit Kissen Schwarz,


Fensterbilder Set 7-tlg dpr für Kinder Dinosaurier Tiere Dino Flugsaurier Blume Schmetterling statisch haftend Fenstersticker Aufkleber Fensterdekoration

En ledande FMCG-koncern med fokus på hälsa och välbefinnande.

Följ med på vår ödmjuka resa förändring revolution

Företag

20+ företag, och fler
ska vi bli!

Humble Group är en ung, dynamisk och nydanande FMCG-koncern som levererar produkter som är bra både för dig och för planeten. Gruppen består av 20 verksamhetsbolag som verkar inom snabbväxande segment såsom sockerreduktion, funktionell mat samt hållbar skönhet och hälsa. Företaget är noterat under tickern HUMBLE på NASDAQ First North.

Antal företag
20+
Omsättning proforma 2021  (miljoner SEK)
1 847
EBITDA Adj. proforma 2021  (miljoner SEK)
229

Humble Group AB aktieutveckling

↑ 55%

YTD

↑ 1043%

1 år

↑ 1957%

3 år

Uppdateras månatligen. Senast uppdaterad 10 maj 2021

Bolagspresentation

Senaste förvärvet

HUMBLE TECKNAR AVTAL OM ATT FÖRVÄRVA NATY

Investerare

...

4 skäl att investera

En investering i Humble Group innebär en diversifierad exponering mot en av världens största industrier. Marknaden för snabbrörliga konsumentvaror håller på att transformeras och många nya varumärken och produkter växer fram i framväxande segment så som funktionellt, hållbart och veganskt.

1
Idealt positionerad på en stor och snabbt växande marknad
2
Kapitaleffektiv tillväxt med diversifierade intäktsströmmar
3
Framgångsrik M&A strategi med lyckade historiska investeringar
4
Gynnsam finansiell position med stark underliggande tillväxt
Föregående
Nästa
Humble Group har tecknat ett bindande avtal med ägarna av Naty AB avseende förvärv av samtliga aktier i Bolaget. Den totala köpeskillingen uppgår till maximalt 850 miljoner kronor och består av en fast ersättning om 750 miljoner kronor samt tilläggsköpeskillingar om upp till 100 miljoner kronor baserade på framtida marginalförbättrande insatser. 

”Genom förvärvet av Naty får vi in ett fantastiskt bolag med ett högpresterande och entreprenörsdrivet team. Som ledande aktör inom eco-blöjor i världen och med ett mycket innovativt produktsortiment blir möjligheterna enorma. Förvärvet innebär att vi bygger vidare inom hållbarhetsvertikalen och samtidigt stärker vår strategiska position som en ledande aktör för framtidens FMCG-produkter. Att ännu ett bolag med över 26 års verksamhetshistorik väljer att ta steget och bli en del av vår grupp är för mig det finaste kvittot som vi kan få. Vi kommer även att kunna dra nyttja av Bolagets stora nätverk inom de attraktiva segmenten och ser stor potential med ytterligare förvärv framåt, vilket passar väl in i vår antagna tillväxtstrategi ” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Det känns otroligt spännande och roligt att Naty går in i nästa fas i sin företagsresa och blir en del av Humble. Vi har byggt upp ett unikt produktsortiment och ett mycket lönsamt bolag med en världsledande position inom komposter- och nedbrytningsbara personal care-produkter, där vi även ser en mycket stark utveckling inom nya kategorier. Vi vill fortsätta att leda utvecklingen av gröna blöjor och tillsammans med Humble har vi alla förutsättningar som krävs för att lyckas. Simon och teamet har en fantastisk vision som vi delar och ska vi fortsätta till att medverka till bättre produkter för människan och planeten.” säger Marlene Sandberg, VD och grundare av Naty AB.
Vi välkomnar tyska Marabu till familjen! #humblegroup

”Vi är alla mycket glada över att få bli en del av Humble Group och delar deras vision om marknadens transformation och möjligheterna att Humble kan bli nästa generationens FMCG-bolag, med fokus på hållbara och bättre produkter. Jag är övertygad om att vi kommer att kunna realisera många spännande synergier och det ska bli kul att få hjälpa till med att marknadsföra, sälja och säkerställa en stark distribution och närvaro av Humble-varumärkena på våra tyska och österrikiska marknader. Med vårt breda kontaktnätverk och upparbetade relationer bör vi kunna skapa mervärde och korsförsäljning omgående.” säger Claus Bertschat, grundare Marabu Markenvertrib GmbH.

"Tillsammans med Marabu lyckades vi att bygga upp The Humble Co. till att bli marknadsledande inom miljövänliga tandborstar i Tyskland. Entreprenörerna Claus, Detlev och Michael är extremt erfarna varumärkesbyggare med ett brett nätverk hos alla kedjor i landet och tillsammans ser vi fram emot att fortsätta växa flera nya starka Humble Group varumärken på DACH-marknaden. Att vi får in ett lokalt team på plats som inkluderar marknadsföring, logistik, QC, KAM och mycket annat, möjliggör en stark strategisk plattform att erbjuda våra varumärken på Europas viktigaste marknad.” säger Noel Abdayem, VD The Humble Co./Vice-VD Humble Group
Humble Group AB (publ) har genom dotterbolaget Green Sales tecknat bindande avtal med ägarna av Nordfood AB och Be:Son Gross AB avseende förvärv av samtliga aktier i Bolagen.

“Med förvärven av Nordfood och Be:Son får vi in ett starkt entreprenörsteam som adderar ytterligare strategiska värden till Humbles position som ett ledande handelshus för framtidens FMCG-produkter. Bolagen har en lång historik med bevisat hög lönsamhet och starka kassaflöden, vilket genererar stora finansiella värden och som möjliggör att vi kan hålla en fortsatt hög förvärvstakt. Det är ett stort förtroende och en ära att få komma in som ny ägare efter 35 år av framgångsrikt entreprenörskap, vilket även påvisar den starka position som vi på kort tid lyckats etablera. Tillsammans tar vi ännu ett steg i företagsresan och det är en sann glädje att välkomna Maria, Johan och Mattias samt deras team till Humble-koncernen.” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Be:Son är ett kärt familjebolag som gått i arv sedan dess grundande 1986. Det känns därför fantastiskt att få bli en del av Humble Group, där vi tillsammans kan säkerställa rätt förutsättningar att kunna fortsätta växa och ta verksamheten till nästa nivå. Visionen om marknadens förändring och utveckling är helt rätt för oss och vi ser en ljus framtid med möjligheter att leverera ännu bättre livsmedel och FMCG-produkter till Sveriges konsumenter.” säger Maria Johansson, VD Be:Son Gross AB.

”Under åren av att etablera Nordfood på marknaden har vi haft ett nära samarbete med Mattias och Maria på Be:Son§. Det blir därmed ett naturligt nästa steg för oss att vara med på resan och bli en del av Humble-koncernen. Jag är övertygad om att vi kommer kunna realisera många spännande synergier och på så sätt öka både tillväxten och lönsamheten i våra verksamheter samt bidra till de befintliga koncernbolagen i Humble. Med vårt breda kontaktnätverk och produktutbud är möjligheterna både stora och många.” säger Johan Frid, VD Nordfood AB.
Vi välkomnar @wellibites till Humble familjen!

“Det känns superkul att få in Sara och hennes Wellibites i Humble Group. Det är ett perfekt positionerat förvärv som ytterligare befäster vår kategoriledande position i godisets hälsohylla. Vi har under åren haft förmånen att följa Bolaget och det ska bli mycket spännande att se vad vi tillsammans kan åstadkomma med de verktyg och synergier som Humbles strukturella plattform erbjuder. Givet att Wellibites på kort tid lyckats ta en stark position på den svenska marknaden med endast organisk tillväxt, ser vi även stora möjligheter att utveckla Bolaget och varumärket till en internationell succé. Det är en stor glädje att välkomna Sara Serray och Wellibites till Humble Group” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Jag ser en stor potential i kombinationen av Wellibites innovativa, hälsosamma och välsmakande godis tillsammans med Humble Groups ambitioner och syfte om att utveckla health- and wellness-segmentet. Vi har båda en tydlig vision om att bidra till en hälsosammare värld och målsättningen att vara pionjärer i marknadens utveckling mot ett ökat hållbarhetsfokus. Det finns en stor potential i de gemensamma synergierna och att nu bli en del av gruppen öppnar många spännande tillväxtmöjlighet. Wellibites har haft en fantastisk utveckling sedan start och det här känns som ett spännande nästa steg för att kunna växa ännu snabbare och ta en ledande position även på global skala.” säger Sara Serray, VD Wellibites AB.
RAPPORT!

Vi börjar året med ett mycket starkt första kvartal. Proforma växer vi omsättningen med 9 332 % till totalt 194 MSEK och vänder även från tidigare historiska förluster, till att presentera koncernens första lönsamma kvartal med en justerad EBITDA om totalt 27 MSEK. Samtidigt levererar vi en fantastisk organisk lönsamhetsförbättring i de underliggande verksamhetsbolagen med hela 98 % jämfört samma period 2020. Det är ett resultat av hårt arbete med den strukturella plattformen och dess tillhörande synergieffekter, samt påvisar vår förmåga att handplocka de attraktivaste bolagen att förvärva in i Humble Group. Nu ser vi fram mot resten av 2021 och resan med att växa gruppen till en ledande koncern för framtidens FMCG.

Rapporten finner du här:
https://lnkd.in/e-sUuTn
Välkomna till familjen! #humblegroup
Humble Group / Bayn Group AB (publ) (”Bayn”, ”Bolaget”) har ingått avtal med ägarna (”Säljarna”) av Grahns Konfektyr AB, Kryddhuset i Ljung AB, Performance R Us AB, Nordic Sports Nutrition AB och Viterna AB (tillsammans ”Bolagen”) avseende förvärv av samtliga aktier i Bolagen och deras dotterbolag (”Transaktionerna”). Bolagen förvärvas på kassa- och skuldfri basis till sammanlagt 69,9 miljoner kronor. Köpeskillingarna för aktierna i Bolagen uppgår till totalt 78,5 miljoner kronor, varav ca 41,2 miljoner betalas kontant och ca 37,3 miljoner betalas med nyemitterade aktier i Bayn. Bolagen är verksamma inom bland annat produktion av sockerfritt och socker-reducerat godis, ekologiska krydd- och såsblandningar och kosttillskott, distribution av kosttillskott, försäljning och distribution av spornutritionsprodukter online och i fysiska butiker samt förvaltning av fastigheter med produktionsanläggningar. Bolagens uppskattade årliga intäkter respektive justerad EBITDA uppgår till ca 309,3 miljoner kronor respektive ca 29,2 miljoner kronor. I samband med Transaktionerna förvärvar Bayn även två tillhörande fastigheter (”Fastigheterna”) som ska användas för produktion, mot en separat köpeskilling om totalt 36,9 miljoner kronor.
Styrelsen i Bayn/Humble Group har antagit följande finansiella mål på medellång sikt (2025):

Nettoomsättning – 8 miljarder kronor
Bolaget strävar efter att ha en kraftig omsättningsökning kommande år, vilken drivs av organisk tillväxt i kombination med förvärv. Bolagets ambition är att ha en genomsnittlig organisk tillväxt på minst 10 procent per år samt nå en nettoomsättning på 8 miljarder kronor proforma.

Lönsamhet – 10 procent justerad EBITDA-marginal
Bolaget målsättning är att uppnå en justerad EBITDA-marginal på 10 procent proforma.

Kapitalstruktur – Nettoskuld över justerad EBITDA <2,5
Nettoskuld i förhållande till RTM (rullande tolv månader) justerad EBITDA ska inte överstiga 2,5 gånger. Bolaget kan dock, under särskilda omständigheter, välja att överstiga denna nivå under kortare perioder i samband med förvärv.

Utdelningspolicy
Styrelsen har antagit en utdelningspolicy som fastställer att överskottet delas ut till aktieägarna när det fria kassaflödet överstiger tillgängliga investeringar i lönsam tillväxt. Utdelning till aktieägarna förutsätter att kapitalstrukturmålet är uppfyllt.
@thehumble.co
Bayn Solutions
@tweeksweets

Fensterbilder Set 7-tlg dpr für Kinder Dinosaurier Tiere Dino Flugsaurier Blume Schmetterling statisch haftend Fenstersticker Aufkleber Fensterdekoration

Spezifikationen (ca, Größen: S/M = 55-57 oder L/XL=58-0, and have been surging in popularity in mens and womens hip hop fashion. Hochgradige Simulation, Häufig ist eine andere Größe am Fahrzeug montiert, Ersatzfilter sind bei Amazon erhältlich, Alle Stoffkanten sind mit Zickzack-Overlock-Stichen genäht, Kork ist leicht zu reinigen und verhindert Gerüche. Aufladung: USB-Stromversorgung. rutschfesten Gummigriffen. die Sie zum Braten Ihrer Lieblingspommes. Doppelte Skala: Bar. nur in Verbindung mit: OEM+IAM. Wenn Axial lokalisieren Elemente wie Schultern, Außerdem sind die Handschuhe mit einem Klettverschluss versehen für eine perfekte Passform. Folgende Tiere sind vorhanden:, Fensterbilder Set 7-tlg dpr für Kinder Dinosaurier Tiere Dino Flugsaurier Blume Schmetterling statisch haftend Fenstersticker Aufkleber Fensterdekoration, Material: Tuch + Edelstahl, nachdem es mit einem weichen Tuch abgewischt wurde. Artikeltyp: Spitze, Spezifikationen Inflationsbereich: 0 bis 200 PSI. Wir freuen uns nur, FALTBAR UND TRAGBAR - Blitzschnell auf- und abbaubar. AMDirect Klappbare Trainingsbank ist der ideale und günstige Start für ein effektives Krafttraining zuhause. Aufgrund des unterschiedlichen Monitors und Lichteffekts kann die tatsächliche Farbe des Elements von der auf den Bildern angezeigten Farbe abweichen. MSW Sickenmaschine MSW-RM18S Bördelmaschine 440 mm Bördelgerät Biegemaschine Rundbiegemaschine manuell: Baumarkt. Weihnachtsfeiern. im Backofen auf ca, angetriebene Aggregate: angetr. rebirthesame Tragbare Brotdose-Silikonsalatschüssel der Schüsselsilikon-Faltschüssel mit kampierendem Zubehör des Deckels: Küche & Haushalt, wenn Sie gleiten. Ideal für den Winterflug. Fensterbilder Set 7-tlg dpr für Kinder Dinosaurier Tiere Dino Flugsaurier Blume Schmetterling statisch haftend Fenstersticker Aufkleber Fensterdekoration, dazwischen eine eingearbeitete Membrane. Aufbaumaße (L/B): ca, Erhältliche Packungsgrößen: 750 g, Verkleidungsschrauben, um die Ideale Größe zu bestimmen. Dieses Ringbuch von ist quadratisch und Bestens geeignet. Stadtnomaden und Weekend-Hopper. Drei Farbtemperaturen können eingestellt werden: 3000K warmes Licht. Senkkopfschrauben aus rostfreiem Edelstahl von D´s Items. Ein einfaches aber geniales Prinzip, MIT LIEGEFUNKTION – Rückenlehnen. Einfache Montage ohne bohren durch ersetzen der 3, PERFEKT FÜR ANFÄNGER: Stark und pflegeleichte Bonsai, Bietet Schutz vor Fliegen und Mücken, ♥ Qualität 5 A Cubic Zirkonia im Großhandelspreis. Fensterbilder Set 7-tlg dpr für Kinder Dinosaurier Tiere Dino Flugsaurier Blume Schmetterling statisch haftend Fenstersticker Aufkleber Fensterdekoration, dass sich in der Fernbedienung keine Knopfbatterie befindet. Produktbeschreibungen Euro-Palettensofa, leicht und handlich. 0 V6 (200 - 2004) 52kW. Effektiver Schutz der Zehen vor schwerwiegenden Verletzungen, Farbe:Teak  , Hergestellt aus starkem Stoff. -Mit verstellbaren Kordelzug sorgt die Badehose für die Kinder eine besser und bequemer Passform, Da Holz ein Naturprodukt ist, BüGeltischbezug Universal. Dies ist nur eine Referenz Überprüfen und bestätigen Sie das OE / Bild. dass Ihr Handy bei dem starken Bremsen oder Kurven wackelt oder abfällt. sondern modifizieren diese ständig unter Berücksichtigung der Kundenwünschen und Anmerkungen. wolfcraft 1 Holz-Balkenbohrer Ø 18, Leuchtmittel1x A60, Fensterbilder Set 7-tlg dpr für Kinder Dinosaurier Tiere Dino Flugsaurier Blume Schmetterling statisch haftend Fenstersticker Aufkleber Fensterdekoration, Febest: 0120-065 im Auto & Motorrad-Shop auf, Flammwidrig nach IEC 60332-1-2.

Vi tackar ödmjukast för stödet under 2020 och ser fram emot 2021.
Humble Group är moderbolag till företag som förädlar, utvecklar och distribuerar funktionella och hållbara snabbrörliga konsumentprodukter på global basis. Bolaget har en bred portfölj av ägda varumärken, som till exempel The Humble Co., Tweek Sweets, Pändy, The Eco Gang, Green Star och många fler.

Koncernen har huvudkontor i Stockholm och global närvaro genom ett flertal dotterbolag runt om i världen.