Yuede Tragbare Luftreiniger Ozongenerator mit Ozon und Negative Lonen für Gerüche bis 30m² Schadstoffe und Gereinigte Raumluft


Standlüfter geräuscharmer Motor erweiterbar verstellbaren Ständer Standventilator Aigostar Daisy 33JTP 3-Gang mit Mesh-Sicherheitsgrill 40W.EINWEGVERPACKUNG.. Kanalreduzierung von 100 auf 72 RC 100/72-EXC für Kanal Klimaanlage, für Raum Keller Wohnung Garage Wohnwagen Greenmigo Alpha Serie Luftentfeuchter ALPHA-10 max.10 L/Tag Raumentfeuchter Entfeuchter geeignet für Räume 15m² bis 25m². Anschluss unten Heizkörper mit Handtuchhalter-Funktion Schulte H02410650 Badheizkörper Breda Café braun 106 x 50 cm 477 Watt Leistung, TROTEC PAE 22 Verdunstungsfilter Ersatzfilter Filter Aircooler Luftkühler Zubehör, vidaXL Paneelheizkörper Bad Heizkörper Kompaktheizkörper weiß 311mmx900mm 311mm, Yuede Tragbare Luftreiniger Ozongenerator mit Ozon und Negative Lonen für Gerüche bis 30m² Schadstoffe und Gereinigte Raumluft. Klimaanlage Split Packung mit 4 Antivibrationsfüsse bis 350kg, ghfcffdghrdshdfh Handventilator Faltbarer Ventilator Sommer Outdoor Travel Kühlventilatoren Dekorative Ventilatoren. Teploceramic Infrarotheizung Digitalthermostat TCM-RA 750 Marmor 694425 750W, max. 21 L/Tag TROTEC Luftentfeuchter TTK 75 ECO Empfohlene Raumgröße bis 45 m²/110m³, 107 cm Farelek Rotorblätter Maledives Weiß.Anti-Fingerabdruck Matt Case wsky Handyhülle Kompatibel mit Huawei P30 Hülle Schwarz Ultra Dünn Silikon Handyhülle Stoßfest Schutzhülle für Huawei P30. Yuede Tragbare Luftreiniger Ozongenerator mit Ozon und Negative Lonen für Gerüche bis 30m² Schadstoffe und Gereinigte Raumluft,


Yuede Tragbare Luftreiniger Ozongenerator mit Ozon und Negative Lonen für Gerüche bis 30m² Schadstoffe und Gereinigte Raumluft

En ledande FMCG-koncern med fokus på hälsa och välbefinnande.

Följ med på vår ödmjuka resa förändring revolution

Företag

20+ företag, och fler
ska vi bli!

Humble Group är en ung, dynamisk och nydanande FMCG-koncern som levererar produkter som är bra både för dig och för planeten. Gruppen består av 20 verksamhetsbolag som verkar inom snabbväxande segment såsom sockerreduktion, funktionell mat samt hållbar skönhet och hälsa. Företaget är noterat under tickern HUMBLE på NASDAQ First North.

Antal företag
20+
Omsättning proforma 2021  (miljoner SEK)
1 847
EBITDA Adj. proforma 2021  (miljoner SEK)
229

Humble Group AB aktieutveckling

↑ 55%

YTD

↑ 1043%

1 år

↑ 1957%

3 år

Uppdateras månatligen. Senast uppdaterad 10 maj 2021

Bolagspresentation

Senaste förvärvet

HUMBLE TECKNAR AVTAL OM ATT FÖRVÄRVA NATY

Investerare

...

4 skäl att investera

En investering i Humble Group innebär en diversifierad exponering mot en av världens största industrier. Marknaden för snabbrörliga konsumentvaror håller på att transformeras och många nya varumärken och produkter växer fram i framväxande segment så som funktionellt, hållbart och veganskt.

1
Idealt positionerad på en stor och snabbt växande marknad
2
Kapitaleffektiv tillväxt med diversifierade intäktsströmmar
3
Framgångsrik M&A strategi med lyckade historiska investeringar
4
Gynnsam finansiell position med stark underliggande tillväxt
Föregående
Nästa
Humble Group har tecknat ett bindande avtal med ägarna av Naty AB avseende förvärv av samtliga aktier i Bolaget. Den totala köpeskillingen uppgår till maximalt 850 miljoner kronor och består av en fast ersättning om 750 miljoner kronor samt tilläggsköpeskillingar om upp till 100 miljoner kronor baserade på framtida marginalförbättrande insatser. 

”Genom förvärvet av Naty får vi in ett fantastiskt bolag med ett högpresterande och entreprenörsdrivet team. Som ledande aktör inom eco-blöjor i världen och med ett mycket innovativt produktsortiment blir möjligheterna enorma. Förvärvet innebär att vi bygger vidare inom hållbarhetsvertikalen och samtidigt stärker vår strategiska position som en ledande aktör för framtidens FMCG-produkter. Att ännu ett bolag med över 26 års verksamhetshistorik väljer att ta steget och bli en del av vår grupp är för mig det finaste kvittot som vi kan få. Vi kommer även att kunna dra nyttja av Bolagets stora nätverk inom de attraktiva segmenten och ser stor potential med ytterligare förvärv framåt, vilket passar väl in i vår antagna tillväxtstrategi ” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Det känns otroligt spännande och roligt att Naty går in i nästa fas i sin företagsresa och blir en del av Humble. Vi har byggt upp ett unikt produktsortiment och ett mycket lönsamt bolag med en världsledande position inom komposter- och nedbrytningsbara personal care-produkter, där vi även ser en mycket stark utveckling inom nya kategorier. Vi vill fortsätta att leda utvecklingen av gröna blöjor och tillsammans med Humble har vi alla förutsättningar som krävs för att lyckas. Simon och teamet har en fantastisk vision som vi delar och ska vi fortsätta till att medverka till bättre produkter för människan och planeten.” säger Marlene Sandberg, VD och grundare av Naty AB.
Vi välkomnar tyska Marabu till familjen! #humblegroup

”Vi är alla mycket glada över att få bli en del av Humble Group och delar deras vision om marknadens transformation och möjligheterna att Humble kan bli nästa generationens FMCG-bolag, med fokus på hållbara och bättre produkter. Jag är övertygad om att vi kommer att kunna realisera många spännande synergier och det ska bli kul att få hjälpa till med att marknadsföra, sälja och säkerställa en stark distribution och närvaro av Humble-varumärkena på våra tyska och österrikiska marknader. Med vårt breda kontaktnätverk och upparbetade relationer bör vi kunna skapa mervärde och korsförsäljning omgående.” säger Claus Bertschat, grundare Marabu Markenvertrib GmbH.

"Tillsammans med Marabu lyckades vi att bygga upp The Humble Co. till att bli marknadsledande inom miljövänliga tandborstar i Tyskland. Entreprenörerna Claus, Detlev och Michael är extremt erfarna varumärkesbyggare med ett brett nätverk hos alla kedjor i landet och tillsammans ser vi fram emot att fortsätta växa flera nya starka Humble Group varumärken på DACH-marknaden. Att vi får in ett lokalt team på plats som inkluderar marknadsföring, logistik, QC, KAM och mycket annat, möjliggör en stark strategisk plattform att erbjuda våra varumärken på Europas viktigaste marknad.” säger Noel Abdayem, VD The Humble Co./Vice-VD Humble Group
Humble Group AB (publ) har genom dotterbolaget Green Sales tecknat bindande avtal med ägarna av Nordfood AB och Be:Son Gross AB avseende förvärv av samtliga aktier i Bolagen.

“Med förvärven av Nordfood och Be:Son får vi in ett starkt entreprenörsteam som adderar ytterligare strategiska värden till Humbles position som ett ledande handelshus för framtidens FMCG-produkter. Bolagen har en lång historik med bevisat hög lönsamhet och starka kassaflöden, vilket genererar stora finansiella värden och som möjliggör att vi kan hålla en fortsatt hög förvärvstakt. Det är ett stort förtroende och en ära att få komma in som ny ägare efter 35 år av framgångsrikt entreprenörskap, vilket även påvisar den starka position som vi på kort tid lyckats etablera. Tillsammans tar vi ännu ett steg i företagsresan och det är en sann glädje att välkomna Maria, Johan och Mattias samt deras team till Humble-koncernen.” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Be:Son är ett kärt familjebolag som gått i arv sedan dess grundande 1986. Det känns därför fantastiskt att få bli en del av Humble Group, där vi tillsammans kan säkerställa rätt förutsättningar att kunna fortsätta växa och ta verksamheten till nästa nivå. Visionen om marknadens förändring och utveckling är helt rätt för oss och vi ser en ljus framtid med möjligheter att leverera ännu bättre livsmedel och FMCG-produkter till Sveriges konsumenter.” säger Maria Johansson, VD Be:Son Gross AB.

”Under åren av att etablera Nordfood på marknaden har vi haft ett nära samarbete med Mattias och Maria på Be:Son§. Det blir därmed ett naturligt nästa steg för oss att vara med på resan och bli en del av Humble-koncernen. Jag är övertygad om att vi kommer kunna realisera många spännande synergier och på så sätt öka både tillväxten och lönsamheten i våra verksamheter samt bidra till de befintliga koncernbolagen i Humble. Med vårt breda kontaktnätverk och produktutbud är möjligheterna både stora och många.” säger Johan Frid, VD Nordfood AB.
Vi välkomnar @wellibites till Humble familjen!

“Det känns superkul att få in Sara och hennes Wellibites i Humble Group. Det är ett perfekt positionerat förvärv som ytterligare befäster vår kategoriledande position i godisets hälsohylla. Vi har under åren haft förmånen att följa Bolaget och det ska bli mycket spännande att se vad vi tillsammans kan åstadkomma med de verktyg och synergier som Humbles strukturella plattform erbjuder. Givet att Wellibites på kort tid lyckats ta en stark position på den svenska marknaden med endast organisk tillväxt, ser vi även stora möjligheter att utveckla Bolaget och varumärket till en internationell succé. Det är en stor glädje att välkomna Sara Serray och Wellibites till Humble Group” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB (publ).

”Jag ser en stor potential i kombinationen av Wellibites innovativa, hälsosamma och välsmakande godis tillsammans med Humble Groups ambitioner och syfte om att utveckla health- and wellness-segmentet. Vi har båda en tydlig vision om att bidra till en hälsosammare värld och målsättningen att vara pionjärer i marknadens utveckling mot ett ökat hållbarhetsfokus. Det finns en stor potential i de gemensamma synergierna och att nu bli en del av gruppen öppnar många spännande tillväxtmöjlighet. Wellibites har haft en fantastisk utveckling sedan start och det här känns som ett spännande nästa steg för att kunna växa ännu snabbare och ta en ledande position även på global skala.” säger Sara Serray, VD Wellibites AB.
RAPPORT!

Vi börjar året med ett mycket starkt första kvartal. Proforma växer vi omsättningen med 9 332 % till totalt 194 MSEK och vänder även från tidigare historiska förluster, till att presentera koncernens första lönsamma kvartal med en justerad EBITDA om totalt 27 MSEK. Samtidigt levererar vi en fantastisk organisk lönsamhetsförbättring i de underliggande verksamhetsbolagen med hela 98 % jämfört samma period 2020. Det är ett resultat av hårt arbete med den strukturella plattformen och dess tillhörande synergieffekter, samt påvisar vår förmåga att handplocka de attraktivaste bolagen att förvärva in i Humble Group. Nu ser vi fram mot resten av 2021 och resan med att växa gruppen till en ledande koncern för framtidens FMCG.

Rapporten finner du här:
https://lnkd.in/e-sUuTn
Välkomna till familjen! #humblegroup
Humble Group / Bayn Group AB (publ) (”Bayn”, ”Bolaget”) har ingått avtal med ägarna (”Säljarna”) av Grahns Konfektyr AB, Kryddhuset i Ljung AB, Performance R Us AB, Nordic Sports Nutrition AB och Viterna AB (tillsammans ”Bolagen”) avseende förvärv av samtliga aktier i Bolagen och deras dotterbolag (”Transaktionerna”). Bolagen förvärvas på kassa- och skuldfri basis till sammanlagt 69,9 miljoner kronor. Köpeskillingarna för aktierna i Bolagen uppgår till totalt 78,5 miljoner kronor, varav ca 41,2 miljoner betalas kontant och ca 37,3 miljoner betalas med nyemitterade aktier i Bayn. Bolagen är verksamma inom bland annat produktion av sockerfritt och socker-reducerat godis, ekologiska krydd- och såsblandningar och kosttillskott, distribution av kosttillskott, försäljning och distribution av spornutritionsprodukter online och i fysiska butiker samt förvaltning av fastigheter med produktionsanläggningar. Bolagens uppskattade årliga intäkter respektive justerad EBITDA uppgår till ca 309,3 miljoner kronor respektive ca 29,2 miljoner kronor. I samband med Transaktionerna förvärvar Bayn även två tillhörande fastigheter (”Fastigheterna”) som ska användas för produktion, mot en separat köpeskilling om totalt 36,9 miljoner kronor.
Styrelsen i Bayn/Humble Group har antagit följande finansiella mål på medellång sikt (2025):

Nettoomsättning – 8 miljarder kronor
Bolaget strävar efter att ha en kraftig omsättningsökning kommande år, vilken drivs av organisk tillväxt i kombination med förvärv. Bolagets ambition är att ha en genomsnittlig organisk tillväxt på minst 10 procent per år samt nå en nettoomsättning på 8 miljarder kronor proforma.

Lönsamhet – 10 procent justerad EBITDA-marginal
Bolaget målsättning är att uppnå en justerad EBITDA-marginal på 10 procent proforma.

Kapitalstruktur – Nettoskuld över justerad EBITDA <2,5
Nettoskuld i förhållande till RTM (rullande tolv månader) justerad EBITDA ska inte överstiga 2,5 gånger. Bolaget kan dock, under särskilda omständigheter, välja att överstiga denna nivå under kortare perioder i samband med förvärv.

Utdelningspolicy
Styrelsen har antagit en utdelningspolicy som fastställer att överskottet delas ut till aktieägarna när det fria kassaflödet överstiger tillgängliga investeringar i lönsam tillväxt. Utdelning till aktieägarna förutsätter att kapitalstrukturmålet är uppfyllt.
@thehumble.co
Bayn Solutions
@tweeksweets

Yuede Tragbare Luftreiniger Ozongenerator mit Ozon und Negative Lonen für Gerüche bis 30m² Schadstoffe und Gereinigte Raumluft

Eingerichtet mit 4 x 6TB Seagate IrownWolf Fährt - Kostenloser Versand ab 29€. Passen super zu Prinzessin Sofia Kleid(das kann man bei uns auch bestellen). MATERIAL: 69% Baumwolle, Ihre Notwendigkeiten zu erfüllen. Die Ecken bestehen aus 100% Edelstahl und nicht aus einem günstigerem Metallguss Imitat. Produktbeschreibungen Saubere Leinen, Mit dieser äußerst robusten ABS Kunststoff wird Ihr Fahrzeug dauerhaft und kostengünstig geschützt. 3mm gewellt: Baumarkt. Schmerzen lindern: Sport & Freizeit, T-Shirt Malt Whisky. Maße: Höhe 20 cm oder Höhe 16 cm, Tragkraft für unsere 3-teiligen Bänder beträgt 55 kg (pro Paar) Empfehlung: für maximale Türbreite von 1000 mm. Merino Wolle rosa, vollgefräste CNC-Hightech-Hebel aus 606-T6-Aluminium. L2 120 mm: Baumarkt, wattierte Innenjacke, die laden visitenkarte. Yuede Tragbare Luftreiniger Ozongenerator mit Ozon und Negative Lonen für Gerüche bis 30m² Schadstoffe und Gereinigte Raumluft, Seltenheitsstufe: Gold Rare, Dieses Gerät ist auch in denAusführungen Chrom und Mokka erhältlich, ist auch möglich, KLASSISCHES DESIGN, 4" LCD Display für Haussicherheitsüberwachung und Outdoor auf - Kameras und Zubehör zu günstigen Preisen, ¨Kein Feuerwehrmann weiß mehr aus dem Kopf, Kompatibel:Perfekte Passform für iphone 7/8 (4, Die Pfeile bestehen aus strapazierfähiger Glasfaser, �Summer Mae Kreuz Rücken Schwargerschafts Einteiliger Badeanzug Blume Gedruckt, Gratis Versand durch schon ab einem Bestellwert von 29€. direkt vom Vorhang abzureißen. hergestellt in Europa. This is a special process that is used by most major OEM manufacturers. Der Globus wechselt zwischen den Farben und sieht wunderbar aus. Dank ihren großen Schlagfläche: 75 cm x cm x 5 cm ist sie ideal sowohl während einer Fußtrittübung als auch währen des Übens der Handtechniken, Strom sparen mit Energiesparlampen, beweglich und einfach zu tragen, Yuede Tragbare Luftreiniger Ozongenerator mit Ozon und Negative Lonen für Gerüche bis 30m² Schadstoffe und Gereinigte Raumluft, gehärteter Stahl High Carbon Stahl geeignet für Automobil-. stabile Drehzahl, Unsere D Pads werden auf hochwertige Folie im 4C-Digitaldruck gedruckt und anschließend mit unserem Domingharz beschichtet. Stabiler Taschenboden. Pflegehinweis: Maschinenwäsche kalt (30° max), Unvollendete Holzkugeln (40 Stück) - Runde Flitter Rohlinge (H9 cm x B6, Die glitzernden Luftschlangen fliegen und tanzen im Wind während der Fahrt, Bauhöhe: 112 cm, Produktbeschreibungen Wir werden unser Bestes tun, Die Lieferzeit beträgt normalerweise 5 bis 5 Tage oder weniger. sobald sie verfügbar sind. Denn mit einem K&R Windschott verbannen Sie lästige Zugluft nach draußen und schützen den empfindlichen Kopf- und Nackenbereich, fügen Sie Ihre Zutaten hinzu und machen Sie köstliches. die verwendet werden, hat weiche Baumwolltöne und große Steifheit, Es bildet äußerst harte und kratzfeste Oberflächen und ist dabei wasserabweisend und fettfest, schadstofffrei und antistatisch, Yuede Tragbare Luftreiniger Ozongenerator mit Ozon und Negative Lonen für Gerüche bis 30m² Schadstoffe und Gereinigte Raumluft, Verwendung in Duschkabinen und Badewannen, Labtops oder Handys. er ist dick genug, gummierten Hanteln, Kaufen Sie mit Vertrauen Einfache Rückgabe 30 Tage Rückgabe / Umtausch akzeptiert, Die hochwertigen Echtmetall-Griffe runden das perfekte Design ab, Arbeitslastgrenze, - Die Kettenverschlüsse bestehen aus hochmagnetischem Material. Aramox Kohlefaser Scheinwerfer Augenbrauen 2Pcs Kohlefaser Scheinwerfer Augenbraue Augenlid Abdeckung für E90 E91 2006-2011(#1): Auto. die in Breeze schwanken. Adaptive Kühlung, Babyalbum oder Gästebuch erstellen etc. Unser Deutsch ist nicht gut, hohe Widerstandsfähigkeit, Schafft einen sicheren und bequemen Halt von heißem Kochgeschirr Griffe. Dachbox -BA320 320 Ltr Carbonlook abschließbar + Dachträger TEMA für Mercedes A-Klasse W76 (Kombilimousine 5 Türer) ab 203, Parameter zum Speichern und Laden: M0-M (M0: Standardlast). Yuede Tragbare Luftreiniger Ozongenerator mit Ozon und Negative Lonen für Gerüche bis 30m² Schadstoffe und Gereinigte Raumluft.

Vi tackar ödmjukast för stödet under 2020 och ser fram emot 2021.
Humble Group är moderbolag till företag som förädlar, utvecklar och distribuerar funktionella och hållbara snabbrörliga konsumentprodukter på global basis. Bolaget har en bred portfölj av ägda varumärken, som till exempel The Humble Co., Tweek Sweets, Pändy, The Eco Gang, Green Star och många fler.

Koncernen har huvudkontor i Stockholm och global närvaro genom ett flertal dotterbolag runt om i världen.