Hör av dig!

Det smidigaste sättet att komma i kontakt med oss är genom formuläret här bredvid. Inga frågor är för dumma eller för små för oss. Vi besvarar alltid alla frågor i den mån vi hinner. Med det sagt, hör av dig!

Humble Group AB (publ)
Ingmar Bergmans gata 2,
Stockholm 114 34
Sverige

Tack för ditt meddelande.
Något blev fel, prova igen

Är du intresserad av att bli en del av oss?

Vi söker alltid efter nya medarbetare, entreprenörer och stjärnor.

Tveka inte att höra av dig!

Är du intresserad av att bli en del av oss?

Vi söker alltid efter nya medarbetare, entreprenörer och stjärnor.

Tveka inte att höra av dig!

Prenumerera

Var först med de senaste nyheterna från Humble Group. Skriv in din mejladress nedan och gå med vår mejllista.
Vår Vision

Humble Group föddes ur en ambition att utmana konventionella FMCG-företag med fokus på produkter som är bättre för dig och planeten. Med hållbarhet som ledstjärna bygger vi en plattform för att skapa synergier och en struktur för ökad tillväxt och lönsamhet inom gruppens bolag. Koncernens strategi är att växa organiskt och genom förvärv, där vi stöttar företag ledda av starka entreprenörer som strävar efter att förändra världen till det bättre. Vår vision är att bli den ledande bolagsgruppen för konsumentprodukter med hälsa och hållbarhet i fokus.

Senaste nytt

HUMBLE GROUP PUBLICERAR DELÅRSRAPPORT Q1 2024: STARK EFTERFRÅGAN OCH FÖRBÄTTRAD LÖNSAMHET

Vi inleder 2024 med en stabil tillväxt i koncernen, där nettoomsättningen uppgick till 1 838 MSEK (1 592), en ökning om totalt 15 procent varav 11 procent utgörs av organisk tillväxt. Beaktat att vi haft en negativ kalendereffekt om ca -4 procent till följd av den tidiga påsken, känner vi oss nöjda med utvecklingen i de olika segmenten.

02 Maj 2024 08:00

HUMBLE GROUP PUBLICERAR ÅRSREDOVISNING FÖR 2023

Den finansiella utvecklingen har varit stark, trots viss motvind med höga fraktpriser, volatilitet och inflation sedan 2022. Med en organiskt tillväxt på 16% och konsolidering av förvärv, ökade nettoomsättningen till 7 050 MSEK.

17 April 2024 19:45

Humble bildar gemensamt bolag tillsammans med skaparna av ”Babblarna”

Humble Group AB (publ) (”Humble”) har via dotterbolaget Humble Incubator AB (”Humble Incubator”) inlett ett samarbete med Hatten Education AB (”Hatten”) avseende lansering av produkter inom flertalet olika kategorier under varumärket ”Babblarna” via ett samägt bolag. ”Babblarna” är ett av Sveriges mest älskade varumärken för barn i åldrarna 1-5

06 Mars 2024 13:30

EN STARK AVSLUTNING PÅ ETT TRANSFORMATIVT ÅR, FJÄRDE KVARTALET 2023

Humble Group fortsätter att växa och vi tar marknadsandelar genom ökad distribution, fler produkter och nya samarbeten i internationella marknader.

19 Februari 2023 08:00

HUMBLE FÖRVÄRVAR PRIVAB NÄSSJÖ OCH STOCKHOLM

Privab Stockholm och Privab Nässjö är två av totalt sex verksamheter under samarbetet i Privab Grossisterna AB. Privab är en rikstäckande marknadsaktör inom handel- och logistikpartner inom framför allt konfektyrer, snacks, sportnutrition och drycker till konsumentvarukedjor och fristående lokala kunder.
Bolagen tillhandahåller även ett flertal koncept som bland annat MyWay (butikskoncept), Gottmix (lösviktsgodis) och NRG FOOD (gym och sportutrition) till hundratals butiker runt om i Sverige.

30 Jun 2022 15:00

HUMBLE FÖRVÄRVAR LEV GROUP

Humble Group förvärvar LEV,  LEVs: produkter är baserade på studier som påvisat positiva resultat inom viktminskning och kontroll av fetma. Metoden ligger till grund för Bolagets sortiment och präglar Bolagets varumärken som omfattar hälsosamma snacks, färdiglagade maträtter och kosttillskott. Med förvärvet breddar vi Humbles produktutbud inom både segmentet för hälsosamma livsmedel och snacks och nutrition.

09 Jun 2022 20:00

Läs fler nyheter från oss