Hör av dig!

Det smidigaste sättet att komma i kontakt med oss är genom formuläret här bredvid. Inga frågor är för dumma eller för små för oss. Vi besvarar alltid alla frågor i den mån vi hinner. Med det sagt, hör av dig!

Humble Group AB (publ)
Ingmar Bergmans gata 2,
Stockholm 114 34
Sverige

Tack för ditt meddelande.
Något blev fel, prova igen

Är du intresserad av att bli en del av oss?

Vi söker alltid efter nya medarbetare, entreprenörer och stjärnor.

Tveka inte att höra av dig!

Är du intresserad av att bli en del av oss?

Vi söker alltid efter nya medarbetare, entreprenörer och stjärnor.

Tveka inte att höra av dig!

Prenumerera

Var först med de senaste nyheterna från Humble Group. Skriv in din mejladress nedan och gå med vår mejllista.
Vår Vision

Humble Group föddes ur en ambition att utmana konventionella FMCG-företag med fokus på produkter som är bättre för dig och planeten. Med hållbarhet som ledstjärna bygger vi en plattform för att skapa synergier och en struktur för ökad tillväxt och lönsamhet inom gruppens bolag. Koncernens strategi är att växa organiskt och genom förvärv, där vi stöttar företag ledda av starka entreprenörer som strävar efter att förändra världen till det bättre. Vår vision är att bli den ledande bolagsgruppen för konsumentprodukter med hälsa och hållbarhet i fokus.

Senaste nytt

HUMBLE GROUP PUBLICERAR ÅRSREDOVISNING FÖR 2022

Humble Groups årsredovisning för 2022 har idag offentliggjorts och finns tillgänglig här på hemsidan.

27 April 2023 17:11

HUMBLE FÖRVÄRVAR PRIVAB NÄSSJÖ OCH STOCKHOLM

Privab Stockholm och Privab Nässjö är två av totalt sex verksamheter under samarbetet i Privab Grossisterna AB. Privab är en rikstäckande marknadsaktör inom handel- och logistikpartner inom framför allt konfektyrer, snacks, sportnutrition och drycker till konsumentvarukedjor och fristående lokala kunder.
Bolagen tillhandahåller även ett flertal koncept som bland annat MyWay (butikskoncept), Gottmix (lösviktsgodis) och NRG FOOD (gym och sportutrition) till hundratals butiker runt om i Sverige.

30 Jun 2022 15:00

HUMBLE FÖRVÄRVAR LEV GROUP

Humble Group förvärvar LEV,  LEVs: produkter är baserade på studier som påvisat positiva resultat inom viktminskning och kontroll av fetma. Metoden ligger till grund för Bolagets sortiment och präglar Bolagets varumärken som omfattar hälsosamma snacks, färdiglagade maträtter och kosttillskott. Med förvärvet breddar vi Humbles produktutbud inom både segmentet för hälsosamma livsmedel och snacks och nutrition.

09 Jun 2022 20:00

ORGANISK TILLVÄXT OCH ÖKAD LÖNSAMHET, DELÅRSRAPPORT, Q1 2022

”Säsongsmässigt är första kvartalet den svagaste perioden på året för våra bolag. Trots detta slår vi försäljningsrekord, med en organisk tillväxt på 25 % proforma för alla bolag som vi förvärvade 2021 och 2022. Med tanke på att det har varit en turbulent vår med många utmanande externa faktorer som påverkar hela värdekedjan, är det betryggande att vi börjar se effekten och fördelarna för våra företag att vara en del av Humble. EBITA proforma ökade med hela 59 % jämfört med samma period föregående år och arbetet med att skapa gynnsammare förutsättningar för bolagen har gett resultat. I rådande marknadsläge krävs det att vi fortsätter att hålla en dynamisk profil och fortlöper med det intensiva arbetet att växa koncernen och etablera oss som en ledande aktör för framtidens FMCG-produkter.” säger Simon Petrén, VD Humble Group AB.

25 May 2022 08:33

HUMBLE FÖRVÄRVAR GO SUPERFOODS

Humble förvärvar Go Superfoods, en ledande producent och leverantör av premiumprodukter inom kategorin organisk och ekologisk supermat. Bolaget tillhandahåller supermat till detaljhandeln och återförsäljare under sina egna etablerade varumärken Green Origins, Rainforest Foods och Puira.

08 Apr 2022 12:01

Läs fler nyheter från oss