LEDNING

Simon Petrén
VD – Verksam sedan februari 2020
Aktier: 6,019,000
simon.petren@humblegroup.se

Simon har en magisterexamen i produktinnovation från KTH och företagsekonomi vid Stockholms universitet. Simon är en av grundarna av Pändy Foods och dess VD tills Pändy blev en del av Bayn Group, där han nu är koncernchef. Han har tidigare arbetat som Business Intelligence-analytiker på Nordea och har lång erfarenhet från kapitalmarknaden, investeringar, strateigsk uttveckling och tillväxt i nystartade, små och medelstora företag. Simon sitter i styrelsen för flera livsmedelsföretag. 

Noel Abdayem
Vice VD och COO – Verksam sedan mars 2021
Aktier: 26,693,394
noel@thehumble.co

Noel är Vice VD och COO över Varumärken och Distribution för Humble Group. Noel är legitimerad tandläkare och även grundare av det framgångsrika företaget The Humble Co AB som ingår i gruppen. Noel har som entreprenör prisats flertalet gånger, bland annat av H.M. Konung Carl XVI Gustaf som Årets nybyggare, Årets unga företagare, Årets unga raket av YEOS och Prins Daniels entreprenörspris. Noel är även, tillsammans med Darren Weiss, grundare av gruppens ideella organisation – Humble Smile Foundation. Noel största ägare i Humble Group.

Johan Lennartsson
CFO – Verksam sedan augusti 2020
Aktier: 12,000
johan.lennartsson@humblegroup.se

Johan, CFO of Humble Group, har en examen i företagsekonomi från Umeå School of Business, Economics and Statistics och från University of New Brunswick, Canada, med fokus på redovisning och revision. Han kommer senast från PwC, där han har arbetat som auktoriserad revisor sedan 2019 och som assisterande revisor sedan 2015. Fokus har varit att granska större börsnoterade företag. Han har också tidigare erfarenhet från livsmedelshandeln.

Marcus Stenkil
Head of M&A – Verksam sedan mars 2021
Aktier: 18,907
marcus@thehumble.co

Marcus Stenkil har en kandidatexamen från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet. Innan Marcus började på Humble Group så arbetade han som Group CFO på The Humble Co. och innan det som revisor på EY i Sverige och USA med inriktning på större börsnoterade bolag samt arbetade med kapitalmarknadstransaktioner.