LEDNING

Simon Petrén
VD – Verksam sedan feb 2020
Aktier: 6 000 000
simon.petren@bayngroup.com

Simon har en magisterexamen i produktinnovation från KTH och företagsekonomi vid Stockholms universitet. Simon är en av grundarna av Pändy Foods och dess VD tills Pändy blev en del av Bayn Group, där han nu är koncernchef. Han har tidigare arbetat som Business Intelligence-analytiker på Nordea och har lång erfarenhet från kapitalmarknaden, investeringar, strateigsk uttveckling och tillväxt i nystartade, små och medelstora företag. Simon sitter i styrelsen för flera livsmedelsföretag. 

Noel Abdayem
Vice VD och COO Varumärken & Distribution – Verksam sedan mar 2021
Aktier: 26 014 674 
noel@thehumble.co

Noel är Vice VD och COO över Varumärken och Distribution för Humble Group. Noel är legitimerad tandläkare och även grundare av det framgångsrika företaget The Humble Co AB som ingår i gruppen. Noel har som entreprenör prisats flertalet gånger, bland annat av H.M. Konung Carl XVI Gustaf som Årets nybyggare, Årets unga företagare, Årets unga raket av YEOS och Prins Daniels entreprenörspris. Noel är även, tillsammans med Darren Weiss, grundare av gruppens ideella organisation – Humble Smile Foundation. För närvarande är Noel största ägare i Humble Group.

Johan Lennartsson
CFO – Verksam sedan aug 2020
Aktier: 5 000
johan.lennartsson@bayngroup.com

Johan, CFO för Bayn Group, har en examen i företagsekonomi från Umeå School of Business, Economics and Statistics och från University of New Brunswick, Canada, med fokus på redovisning och revision. Han kommer senast från PwC, där han har arbetat som auktoriserad revisor sedan 2019 och som assisterande revisor sedan 2015. Fokus har varit att granska större börsnoterade företag. Han har också tidigare erfarenhet från livsmedelshandeln.

Patrik Edström
COO Tillverkning & Ingredienser – Verksam sedan 2018
Aktier: 431 258
patrik.edstrom@bayngroup.com

Patrik Edström har en MBA från Handelshögskolan i Göteborg. Han har många års erfarenhet från distribution till kemi- och livsmedels- och dryckesindustrin där han är känd för sitt arbete. Han har också varit VD för R2 Group Sweden AB, VD för Norden på Azelis, varit vice vd för marknadsföring för Omyas distribution och har haft flera befattningar inom Clariant.

Marcus Stenkil
Head of M&A – Verksam sedan mar 2021
Aktier: 3 900
marcus@thehumble.co

Marcus Stenkil har en kandidatexamen från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet. Innan Marcus började på Humble Group så arbetade han som Group CFO på The Humble Co. och innan det som revisor på EY i Sverige och USA med inriktning på större börsnoterade bolag samt arbetade med kapitalmarknadstransaktioner.